![]() |
![]() |
#641 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4239
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() VAZGEÇECEĞİM...
vazgeçeceğim sana olan sevgim bitmedi ama. aşkını kalbimde gizleyeceğim. isyan etsem hergun duygularıma. karar verdim senden vaz geçeceğim hergun acı çeksem kahrolsam bile yemin etim artık sevmeyeceğim mecnunolup çöle düsesem bile karar verdim senden vaz geçeceğim hayal etmiyorum gözlerini yokluğuna kızıp içmeyeceğim kulağımdan sildim bütün sözlerini karar verdim senden vazGEÇECEĞİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk buldu bizi......
Kendine dair ne varsa unut, baştan yaratacağız birbirimizi. Sen ve ben olacağız, biz olacağız bundan böyle, başka ne varsa sadece ayrıntı. Aşka dair özlediğimiz her şeyi gerçekleştirme zamanı şimdi. Bakışmaların, el ele tutuşmaların, sıcak dokunuşların, "Seni Seviyorum"ların zamanı. Şans bizden yana ilk kez görüyor musun? "Hiç gelmeyecek" dediğimiz, umudu kestiğimiz ve "Hayatımız boyunca hep yalnız olacağız" diye düşündüğümüz anda çaldı kapımızı aşk. Buyur edeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() unutma......
BİR TANEM ŞUNU BİL UNUTMA...ACI ÇEKTİRİRSEN ÇEKERSİN... UNUTMA... SENİN UMURSAMADIĞIN İNSAN SENDEN UMUT BEKLEYEN OLABİLİR... UNUTMA... SEN GÖZLERİNİ KAPATTIĞINDA RAHAT RAHAT UYURKEN SENİ DÜŞNMEKTEN UYUYAMAYANLAR OLABİLİR... UNUTMA... SEN ARKANA BAKMADAN ÇEKİP GİTTİĞİNDE, SENİN DÖNEMENİ BEKLEYEN BİRİ OLABİLİR... UNUTMA BİRTANEM... SENİ UMUDU SAYAN, *******İ UYUYAMAYAN, SEN GİTSEN BİLE DÖNMENİ BEKLEYEN İNSAN, GURURSUZ İNSAN DEĞİL, SENİ GERÇEKTEN SEVEN İNSANDIR... |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GIZLI ASKIM...
Askin en acimasizini ben yasadim. Kalles silahlarin arasinda,Agrida. Arkadas senin gördügün güzellik degildi benim askim. Ben ne zorluklarla kalbimde tuttum bu aski. Ne engellere rastladim. Ne bozguncular,ne fitneciler gördüm. Yilmadim yorulmadim seni ben her seyden fazla sevdim. Seni ben yasadim, seni ben sevdim . Seni ben bendende fazla sevdim . Ey sanli TÜRKIYEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Asklarin en guzeli**...
kalbim bir tek senin için atiyor gózlerim hep seni ariyor sol yanim hep aciyor sen yine yoksun yanimda ben gúnah i$lemedim sadece seni sevdim kadere yenik dú$tum a$kindan deliye dóndúm a$klarin en gúzelini bir tek sende górdúm gece gúndúz seni dú$únúr rúyalarimda hep seni górúrúm en gúzeli seni sevmek korktugum tek $eyse seni kaybetmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yorgun Sevdam...
Ucurum Kenarinda Çİcek Toplayan Oyarİn Gİzemlİ BakiŞlarinin Aynasi Olan GÖzlerİnİn Çarmihina Gerİldİm GÜneŞİmİ SÖndÜrdÜm Denİz GÖzlerİnde Sen Benİm En Soylu GÜnahimsin En KÖtÜ AliŞkanliĞimda Senİ Sevmek YaĞmur Damlalari Camda Çirpinirken *******İ Sana El Sallamayi Unuttum Mektuplarin Haret TaŞidi Telefonlarin Ayrilik Kanayan Yarami Gİzlemekte Usta ÖzÜr Dİlemekte Çokta Acemİ Olsamda Ödedİm Sana Olan GÖzyaŞi Borcumu ÇÖlde KalmiŞta GÖrdÜgÜ ÇeŞmeyİ Serap Zannedİp Kuru |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bİrtanem...
Yalnizlik *******İn Ümİt Bekleyenlerİn Hayal Çaresİzlerİn YaĞmur Sokaklarin TebessÜm Dudaklarin Sen İse Yalniz Benİmsİn Bİrtanem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevmek...
hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi, seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim belki seversin diye... |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen yokken...
Güzel değil sen yokken hayallerim, Sen yokken doğru değil gittiğim yollar, Sen yokken güneş yok gökyüzümde, Sen yokken heyecan yok yüreğimde, Sen yokken hiçbir şey yok gözümde, Daha doğrusu sen yokken, ben de yokum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AYRILIGIN İLANI...
Ayrılığın İlanı Gidiyor musun diye sorma bana.Gönderen sensin.Ne terk etmeyi istedim seni, ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi.Senin kadar öfkeliyim ben de, senin kadar endişeli Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla.Bir tek sözün bağlardı. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, teslim alır bedenleri de.Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama yalanı sokmadım i |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|