![]() |
![]() |
#391 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hatıraları hiç unutmadım
İstanbul’da ve gönlümde yasar güzel hatıran Ziyan olsam da uğrunda her an Seni aldatmak geçmedi bir gün aklımdan (Rabia) Gençliğim bir çırpıda elden gitse de Saçlarıma yılların akı düsede Sensizlik beni deliye cevirse de Unutmak geçmedi bir gün aklımdan (Rabia) Acılarımla sana son kez selam yolladım Perişan halimi senden gizledim sakladım Son nefesimi verirken adini haykırdım Yasamak geçmedi sensiz aklımdan (Rabia) Sen yanımda olmasan da aldatmak geçmedi aklımdan Rabia.
![]() |
#392 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalabalık bir sokakta yürüyorum,
İnsanlar balık sürüsü gibi, zamanın onları götürdüğü yere doğru sürükleniyorlar. Derken ucunda aşk asılı bir kanca uzanıyor kalabalığın ortasına, Nedense sadece benim dikkatimi çekiyor, Elimi uzatıp tutuyorum kancayı, Ayaklarım yerden kesiliyor ve yavaş yavaş gökyüzüne doğru yükseliyorum, Canım acıyor ama çırpınamıyorum. Suyun yüzüne çıktığımda seninle karşılaşıyorum, Gördüğüm güzellik karşısında çektiğim eziyetin karşılığını aldığımı düşünüyor ve hayıflanmaktan vazgeçiyorum. Bir anda avuçlarında buluyorum kendimi, Oksijenim tükeniyor, aşkını soluyorum, Öleceğimi biliyorum ama benim için en büyük mutluluk, İşte avuçlarında can veriyorum, Bana söylediğin tek kelime şu oluyor, ''yazık yaralanmış olmalı''. Avını yakalamanın mutluluğuyla bırakıyorsun beni çantana, Tamda seni mutlu görmenin saadetiyle kapayacakken gözlerimi, O da ne kancana takılan bir balık daha
![]() |
#393 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susuyorsun,
Tepkim sessizlik diyorsun. Gözlerin donuk, Yüzünde bir maske. Aldatma hislerini! Bırak duyguların koşsun en önlerde, Düşüncelerin duraksasın o an için Yükselsin en dik yamaçlarda, Sonra bırak düşsün aniden. Düşsün ki esir olsun ruhun özgürlüğe... Gökkuşağının tonlarında sevincin, Yüreğinin burukluğunu silsin. Ama bırak aldatma hislerini! Onlar seninle yücelsin. Ağla veyahut gül ne farkeder? Sadece yaşa sevginin her şeyini... Tılsımlı fısıltılar eşlik etsin düşüncelerine, Dalgalansın durmaksızın coşkun ve sevgin, Hüzünlen en acısından, Gözyaşlarına sakın set vurma Aksınlar rahatça... Aldatma hislerini! Bırak yaşa onları... Yaşa ki sevdiğini anla Ve kaybetmenin hüznünü...
![]() |
#394 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen gittin gideli
ilk defa itiraf ediyorum seni ALDATTIM yine hem de yine ayni kişi ile ne zaman yatsam hep onlaydım sarmaş dolaş bir tarafta ben bir tarafta o SEVGİLİM sen dönmeyeceksin beriye ben artık onlayım her gün hep gidiyoruz daha ileri biraz daha öteye daha da öteye daha daha da öteye sevgilimin adı YALNIZLIK bak yine aldatıyorum seni yine onla dolaşıyorum meyhanelerde sokaklarda yataklarda viranlarda.
![]() |
#395 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen kimseye aldırma
Her şeyi derler Önce iyi olan sen Şimdi kötü oldun Bir düşün neden Her denilene baksaydım Eser yoktu şimdi senden
![]() |
#396 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bak yüreğim yanar olmuş
Yollarını arar olmuş Bu yüzden sararmış solmuş Boşver gönül sen aldırma Seven kalbi hep kırılmış Yalan sözlerle aldatılmış Ümitsizce terkedilmiş Boşver gönül sen aldırma Sevdikçe yüreği kanamış Hep çilelere katlanmış Aşk için tutuşmuş yanmış Boşver gönül sen aldırma Sevgiye, aşka değer vermiş Ne zaman sevse bin darbe yemiş Kendini yalnızlık seferine hazırlamış Boşver gönül sen aldırma Sonunda sevmiş, sevilmiş Mutluluğa erecekmiş Ne yazık ki terkedilmiş Boşver, boşver gönül sen aldırma.
![]() |
#397 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldırma gönlüm
Boş ver bu da gelip geçer her şey gibi Beni yalnız bıraktığın günler gibi Ellerin ellerimden kayıyor Göz yaşlarım bir sel gibi akar gözlerimden Arkana dönüp bir elveda bile demedin ya Öldüm... Her şeyden vazgeçtim O çok sevdiğim gözlerinden bile Dön artık sevdiğim Kollarım acık bekliyorum seni Tıpkı güneşin ayı beklediği gibi Zindanlara kapattım kendimi Seni göremeyeceksem Bu hayattan usulca giderim Yetere ki öldüğüm gün Son kez gülümse bana Son kez Ya da çek kurtar beni Bu zindandan Gel artık sevdiğim Gel de bitsin bu ızdırap Bitsin......
![]() |
#398 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen içerdeyken ben
Sinemalara gittim Bütün filmlerini seyrettim O sevdiğimiz artistin Sen içerdeyken ben Vita kutularında çiçek yetiştirdim Sokakta top oynadım çocuklarla Ayakkabılarımı eskittim Güneşe karşı durdum sabahları *******i bir başıma yıldızları bekledim Annenin gönlüne su serptim Aldırma dedim aldırma Bir şarkı söyle bir dilek tut herkes için Bir ada rüzgarı gibi Sürtünerek geç hayata Bir sarmaşık gibi tutun Ve değer ver hatıralara Aldırma dedim Sen annesin, aldırma Sen içerdeyken ben Kiramı ödedim pijamalarımı giydim Haber bültenlerini izledim Gazetelerden kupon kestim Sen içerdeyken ben Sigara içtim, öksürdüm Otobüse bindim Fotoğraflarımıza baktım Acıyan yanlarımı körelttim Deniz kıyısında yürüdüm Manavdan soğan aldım Yeni çıkan şarkıları dinledim Kafeste beslediğimiz kuşu saldım Islık çaldım Sen içerdeyken ben Hep uyandım, sayıkladım Kanadım boyuna Takvimler aldım Her gün bir yaprağını kopardım Deli ayrılığın Sen içerdeyken ben Gömleğimi ütüledim Sobada elimi yaktım Bir şiir yazdım Bir hercai menekşe aldım çiçekçiden Hani o alnına kader değmiş Hani o dudaklarına deniz tuzu dokunmuş Hani o erken vurulmuş Gençliğimiz gibi dağıldım Sen içerdeyken ben Bir adını söyleyemedim şöyle bağıra bağıra Bir yüzünü göremedim Görüş günlerinde Bir de eline değemedim Bir de yüreğine şöyle kucaklayamadım bir de Ölümüne Sen içerdeyken ben Kapı kapattım, pencere açtım Mutfakta oyalandım Kanepede yattım Hatta bir yolluk aldım odaya Çok ta kulak asmadım Çokta koymadı bu bana Alt tarafı içerdeydin Alt tarafı bir yanımı alıp götürmüştün Bir yanımı Yani adamlığımı Yani gözlerimin ferini Yani canımı Alt tarafı şarkılar ölecekti Alt tarafı kanayacaktı kalbim Işte sensiz Işte nefessiz Işte kimsesiz bir sesti alt tarafı Her tarafım Yıldızlar yine oradaydı oysa Yazdıklarım Gözden kaçan o defter yapraklarında Boşver 128 Hayat bir gemi Yürüt onu göreyim seni Boşver 128A Boşveriyor ya Aldırma reis Reis aldırmıyor ya Bir adını söyleyemedim şöyle bağıra bağıra Bir yüzünü göremedim Görüş günlerinde Bir de eline değemedim Bir de yüreğine şöyle kucaklayamadım bir de Ölümüne Sen içerdeyken ben Vitrinlerin önünden geçtim Minibüs duraklarında bekledim Simitçilerle yarenlik ettim Üstüme bir ceket aldım El tezgahlarında kitaplara baktım Sen içerdeyken ben Hiç oturup ağlamadım Hiç karartmadım umudu Hiç bulandırmadım onuru Öyle dimdik durdum ortada Işte burada ulan işte burada Böyle burada Hiç yıkılmadan Hiç utanmadan Ve hiç unutmadan Sen içerdeyken ben Gülen resmimi yaptırdım Sokaktaki ressama Her zaman yaptığım gibi Buzdolabını ayağımla kapadım Parkların banklarına adını kazıdım Adını kazıdım duvarlara Adını, adımın yanına yazdım Hiç unutmadım, utanmadım Korkmadım Parmaklarımı şıklattım Fidayda'da Hani vardı ya Fidayda'da hanım kızım Fidayda Gelip geçen her tren bağırtısında Kalkıp aynaya baktım sonra Sen içerdeyken ben Perdeleri hiç kapatmadım Hiç bakmadım arkama Başını ellerinin arasına alan Üç-beşinin arasında olmadım Öyle bıraktığın gibi Öyle yaşadığımız gibi yaşadım Sen içerdeyken ben Bir adını söyleyemedim şöyle bağıra bağıra Bir yüzünü göremedim Görüş günlerinde Bir de eline değemedim Bir de yüreğine şöyle kucaklayamadım bir de Ölümüne Sen içerdeyken ben…
![]() |
#399 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim öyle büyük acılarım olmadı hiç
Beklide ben çok aldırmadım bilmiyorum Gidenlerin ardından ağlamadım Soğanımı çaldılar,suyumu döktüler Hiç yoktan vurdular kafesteki kuşumu Boş yere susturuldu şarkılarım Aldırmadım.. Gülüşümü çaldılar dostlarım Onlar için dua ederken her gece Ayazlar kesti her yerimi Yine de güneş olup doğdum ümitlerime Kör kuyulara düştüm,koşarken sevdalarıma Yinede bildim yıldızlara bakmasını Aldırmadım.. Çocukluk uykularım bölünürdü hep Sarhoş babamın anlamsız bağırışlarıyla Annemin gözyaşlarıyla Yinede gömdüm ıslak suratımı yastığa Dedim ya hiç aldırmadım Ama bir gidişin vardı ki Ben hiç öyle ağlamadım..
![]() |
#400 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O kadar hastayım ki sana
Âlem gözlüm İnan o kadar Özleminle içimde Erozyonlar Heyelanlar var. Acılarım acır İnan ki ince, ince Sancılarım sancır Gayet derince Aklıma geldikçe yüzün Kaplıyor yüzümü Mahşeri bir hüzün İçime yanardağlardan Akkor, akkor Lavlar akar Lav püskürtmeye başlar Ruhumdaki sönmüş yanardağlar Dağ-dağ gezmene lüzum yok Alem gözlüm Av peşinde Taze otları ezerek Ömrünü tüketmene Hele hiç lüzum yok Ancak ahmaklar Sarplarda av kovalar Bir bakarsan etrafına Sana av olmak için Yalvaran bakışlarla Can atan binlerce av var.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
|
|