![]() |
![]() |
#1451 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben; derdi dert edenim,dert etmeyenler için,
Ben; uğruna üzülenim,sanki birkaç hiçin... Ben; çıkılmaz dağların,yamacında bir dağcı, Ben; bıkılmaz sevdaların,sonunda dar ağcı... Ben; en zor imtihanların,fedakar askeri, Ben; Türk&İslam sentezinin,en büyük zaferi... Ben; ayrı bir hayatım,şu Dünya aleminde, Ben; dostluğu buldum,mürekkep kaleminde... Ben; piskopat ayağından,düştüm bu halime, Ben; hayat dayağından,baktım istikbalime... Ben; cemiyet ruhiyle,açtım şu gözlerimi, Ben; bir gencim,gençliğe saçtım şu sözlerimi... Ben; sürekli düşünen,sonunu olayların, Ben; yerini buldum,şu saklanan kolayların... Ben; çok çok üzülenim,Filistin'e,Lübnan'a, Ben; duacısı oldum,dışarda uyuyana... Ben; bir fikirim,görülmemiş felsefelerden, Ben; aslında tekilim,kalabalarda iken... Ben; şairim,bahtımdan oldukça bahtiyar, Ben; bir bakan değil,görüp yazan bir sanatkar... Ben; vatanda zararsam,beni yıkabilirim, Ben; bu yüzden inan,kafama sıkabilirim...
![]() |
#1452 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() samuray kılıcı kadar keskin
acılardan türedim ben en güzel baharlar gözyaşlarımla yeşertir çiçeklerini
![]() |
#1453 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli boran gibi coşup çağladım
Dar geldim kabımda kalamadım ben Keza bir güzele gönül bağladım Aşıkca sazımı çalamadım ben. Uzakta aradım yakında imiş Sırtıma vurulan yükümde imiş Hemide alnımın şakındaimiş Farkına varıpta bilemedim ben Üç günlük dünyada beş günlük yolu Katetmek istedim dediler deli YANIK AHMET aktı gözümün seli Aşkın bardağına dolamadım ben
![]() |
#1454 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hayatın kıyısında oturuyorum
çiçeklerin tohumlarından besleniyor ruhum her tohum bir parça yaşam ve her yaşam damlası bir mutluluk getiriyor yanında... bir zincir oluşturup salıversem o uzaklara diyorum ben kıyıdayım ya ama olmuyor bir türlü aşılamıyor insanoğlunun duvarları yıkılamıyor... ben kendi kıyımda kendi mutluluğumla yalnız kendimi avutuyorum...
![]() |
#1455 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman yumağına sarılmışım ben
Yumağın sargısından çıkmadım ki ben Çok darbeler yedim ayaktayım ben İnceldim inceldim kopmadım ki ben. Bazen iki dünya içindeyim ben Dünyayı içime hapis ettim ben Bazen gam selinde yüzüyorum ben Çok şükür Allah a yorulmadım ben. Zaman yağmurunda ıslanmışım ben Islanıp ıslanıp kurumuşum ben Bir kapı açılmış o kapıdayım ben Kalpten o kapıya sarılmışım ben. Hayatın içinde yoğrulmuşum ben Herkese dost diye sarılmışım ben Dikenler içinden gül topladım ben Allah tan başkasına hesap vermem ben.
![]() |
#1456 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben: Karlı dağların deli rüzgarı
Ben: Tozlu yolların demirbaşıyım Ben: Suyu kurumuş sevgi pınarı.. Ben: Toprak bekçisi mezar taşıyım Ben: Hep yıllar yılı kanayan çıban... Ben: Fikir sürüsün yitiren çoban Ben: Hayal peşinde çarıksız taban... Ben: Gurbet ağzında bulgur aşıyım Ben: Çürük gemi aşk denizinde.. Ben: Yağmur damlası dostun izinde Ben: Yanıp kül oldum aşkın közünde... Ben: Kara sevdanın dert yoldaşıyım. Ben: Koyu düşmanım yersiz gülüşe.. Ben: Düşüvermişim bitmez bir işe Ben: Bıldır ağlarım bu yıl ölmüşe.. Ben: Bensiz duygunun ilk savaşıyım Ben: Gönlü aklına uymayan deli.. Ben: Az düşünceden doymayan deli Ben: Beni ben diye saymayan delin. Bırakın ben benden uzaklaşayım.
![]() |
#1457 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben bir sevda türküsüyüm
Hani söyledikçe ağlarsın ya Ben bir yalnızlık öyküsüyüm Hani baktıkça aynaya Kahredersin ya hayata Ben bir nisan yağmuruyum Hani çıkıp delice koşarsın ya Toprak kokusu duyarsın ya Ben bir ayrılık şarkısıyım Hani söyledikçe hatırlarsın ya Hani hatırladıkça ağlarsın Ben bir sonbahar rüzgarıyım Hani yaprak olup uçmak istersin ya Çok çoooook uzaklara
![]() |
#1458 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
baldıran bakışlarıdır bedduaların boyun büken bekleyişlere bir ben bildim bahara benzeyen beyaz başakların bezendiğini babil baskınında bulunca bozulan buketlerini bülbüllerimin bir ben bekledim başucunda belirsizliğin birileri boğarken barbarlığımı bardaktan boşalırcasına bir bulutla bozuldu büyüsü beyabanımın bağımı boran bahçemi baskın bildi başımdaki bin bela bütün beyitlerde ben bazı bazı billurlarda belirdim bazı bazı bataklığa bulandım billur benim / bataklıklar bendedir buğday başaklarından belli benim bağı bozuk bahadırlığım bağlamamın boynunda başı bağlı bir buhran bestesiyim bakarsın bereketiyle boğulmuşum başkaldırının bakarsın belde belde bucak bucak benimsenirim birgün bercestesi boştur beratlarımın bayatlaşan barışların burcunda bayraktar bilme beni beşiğinde babasız büyüyen bütün bebekler bacasız binaya benzediğinde basiretimle betimlenemediysem borçluyum bir bakıma bir bakıma boyalı benizlerde biçareyim ben bedava beyanlardan bıkarken bir bahşiş bıraksaydım bulacaklardı beni bilemezdim bedelsiz bilgeliğin bedevi bilmecelerinde bulunduğunu beyhude beraberliklerden belki belki bir bedestende buruş buruş bıraktığın buseden bağrımdaki bu buğu bu bendeki bekleyiş bekle beni balam boynunun borcu bil bekleyişlerim bulunmadan bul boynundaki benine bağla beni başı belalı biçarenim ben
![]() |
#1459 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben,
Sevdikçe,inandıkça yalana mahkum savaşçı. Ben, Kırk kez bölünsede ölmeyen nasırlı yürek. Ben, Gülen gözlerinden acıyı fışkırtsada mesut bahtiyar. Ben Ölümü küçülmeye yeğ tutan garib tutku. Ben, Sevgiyle nefret arasında bir boşluk. Ben, ''Hayır'' derken ''evet'''lerle çırpınan zavallı arzu. Ben, Yananları söndürürken kendi yananlardan. Ben, Yalnızlığı huzur dağlarına çıkarıp yalnız kalanlardan. Ben, ''Taş atana ekmek at'' diyen abdal kullarından..
![]() |
#1460 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ( Dün yolda bana selam vermedin yüzün sarkmış, belli senin gözün(?)
kalkmış , yüzünde para mı gördü süzülmüş , tam belli oldu senin gözün(?) büyümüş.) Ben beni aramaktayım Ben beni özledim Arasam da nafile Bulamıyacağım Ben beni çok sevemedim ki Ben beni hiç canı gönülden görmedim ki Sarılıpda uyuyayım Ben beni bilmeden Özleyerek öleceğim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
|
|