![]() |
![]() |
#1611 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Olmak İstedim Gözlerine Bakan
Gecenin Göz Gözü Görmeyen Karanlığında Ya da, Yanaklarıma Kadar Savrulan Teninin Cehennem Sıcaklığında Ben Olmak İstedim Alev Alev Kavrulan... Bir Sigara İçimi Sevgilerde Bir Fırt Mutluluk İstemedim, Ve Umulmadık Bir An, Yalnızlığını Avucuma Tutuşturup Alıp Başını Gitmeni İstemedim... Bir Dünya Diledim Yaşanmaya Değer Ve Bir Ömür Seninle Beraber... Aklını Çelse de Uslanmaz Bir Aşk, Deli Tutkularla Kabarıp Dursa da Özlemler Denizin, Ben Olmak İstedim Kalbinin Tiryakisi Vazgeçilmezin..
![]() |
#1612 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gül olmalıydım
Açmak için gönül bahçende Ya da bir söğüt olmalıydım Etrafında salkım saçak... Bir rüzgar olmalıydım Esmek için saçlarında Ya da bir çınar olmalıydım Gölgesinde seni uyutacak Bir kuş olamlıydım Varmak için yanına Ya da bir fidan olmalıydım Sevginle büyüyecek.. Bir ben olmalıydım İçini yakıp kavuracak Ya da bir sümbül olmalıydım Seninle karışacak... Bir ben olmalıydım Varlığınla yaşayacak Ya da bir fulya olmalıydım Rengini sevdama katacak.
![]() |
#1613 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlık sokaklarda bir başına
ağlayacaksın sessizce köşe başlarında yalvaracaksın Allah’a beni kurtar diye yalvaracaksın, yanında ben olmayacağım. Yaşadığımız günler gelecek aklına yaptığın hataların varacaksın farkına ne yaptığını bilmeden döneceksin şaşkına şaşıracaksın, yanında ben olmayacağım. İsyan edeceksin yaşadığın günlere derdini anlatacaksın bahçendeki güllere gitmek isteyeceksin her gün ölüme ölemeyeceksin, yanında ben olmayacağım. Saatler geçmez, günler çekilmez olacak aklında hep soru işaretleri kalacak ******* bitmeyecek, güneş hiç doğmayacak karanlıkta kalacaksın, yanında ben olmayacağım. Dostların seni bir bir terkedecek dertlerin çoğalacak, ümitlerin bitecek herkes arkandan vefasız diyecek yalnız kalacaksın, yanında ben olmayacağım. Seven yürekler senin için isyan edecek âşıklar hep peşinden beddua edecek toprak bile seni kabul etmeyecek kovulacaksın, yanında ben olmayacağım.
![]() |
#1614 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç kimse gülümsemedi
Belkide karşımda Bu kadar kadere inat. Ve; Hiç kimse öğretemedi bana, Senden başka, Nasıl bakılacağını hayata. Bense; Hiç kimsenin yerinde olmak istemedim, Sen olmak istediğim kadar… Sırf bir kerecik olsun O yosun yeşili gözlerinle Kadere karşı gülümseyip Tepeden bakabilmek için dünyaya…
![]() |
#1615 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben ölürken en erken
saatim beş olmalı yaşım yirmi beş gökte güneş görmeli ocakta ateş sevdiğim yorgunluğunu atmış rüyalar ülkesinde kafdağına ulaşmış içinde alışılmadık bir duygu uykuya doymuş ve uyanmış olmalı damdan düşer gibi söylenmeli öldüğüm önce gülmeli inanmamalı ve hep öyle kalmalı
![]() |
#1616 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Şehre simsiyah bir kar yağar Yollar kalbimle örtülür Parmaklarımın arasından Gecenin geldiğini görürüm Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Çocuklar sinemaya gider Yüzümü bir çiçeğe gömüp Ağlamak gibi isterim Derinden bir tren geçer Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Alıp başımı gitmek isterim Bir akam bir kente girerim Kayısı ağaçları arasından Gidip denize bakarım Bir tiyatro seyrederim Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Uzaktan bir bulut geçer Karanlık bir çocukluk bulutu Gerçeküstü bir ressam Dünyayı değiştirmeye başlar Kuş sesleri, haykırışlar Denizin ve kırların Rengi birdenbire karışır Sana bir şiir getiririm Sözler rüyamdan fışkırır Dünya bölümlere ayrılır Birinde bir pazar sabahı Birinde sararmış yapraklar Birinde bir adam Her şeye yeniden başlar.
![]() |
#1617 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte böyle dost,
Kavruk türkülerin Kurşunlanmış sevdaların Hasret gönüllerin adamıyım ben. Bazen adam gibi adam, Bazen de delidolu, asi, Ama hep gülen. Kar altından fışkıran çiçek gibidir Gülücüklerim. Tek dostlar ağlamasın, Üzülmesin, karda boranda... Bilmesin kimse, Kavruk türkülerimi, Delik deşik sevdalarımı, Hasretliğimi, Bende kalsın. Ben üzülürüm, Ben ölürüm, Siz gülün dostlar, Siz çok yaşayın emi…
![]() |
#1618 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() çok uzaklarda olan sevgiliye,
gönlümün köşesinde,bir taht kurdum. Belki bir gün olurda döner diye, ben,onu yıllardır bekleyip durdum. Yokluğunda,kâlbim hasret sevgiye. Çıkıp gelse eğer mutlu olurdum. Bilmem ki ettiği bu naz ne diye. ben,onu yıllardır bekleyip durdum. Anladım,gidenler dönmezmiş geriye. Boşa ümitlenip,hayaller kurdum. Ömrüm tükendi,ne kaldı ki geriye. Ben,onu yıllardır bekleyip durdum.
![]() |
#1619 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben orada öldüm en çok orada bilmezsin
Orada zaman buruşmuş bir eski resimdi Orada sen yoktun, gözlerin belli belirsiz Koptum oradan, bir kırık heykelim şimdi Bir kolum derin denizlerde tek başına Ayaklarım çöllerde kum tepelerinde gömülü Alıp götürür saçlarımı bir soğuk rüzgar Ben orada öldüm, en çok orada bir başka türlü Hiç bende değilsin, burada yoksun ki Orada var mısın, ya da ben yok muyum Tek değiliz seninle, bütün olmadık hiç Şimdi nerdeyiz nasılız bilmiyorum Orada akşamlar daha çok serin Ben bu kadar değilim, bu kadar yıkık Sarhoşum, kederliyim, yoksulum, sensizim Orası sisler içinde orası karanlık. Bensiz olduğun yerde değil mi en güzelsin Bensiz olduğun yerde söyle şarkılarını aşkın Bir mermeri al, yont, şekil ver ona benden Bir günah işlercesine sessiz ve dalgın En iyisi sen burada kal, hep burada Ellerinle kal, dudaklarınla, gözlerinle Tut ki bütün renkler senin mavi kırmızı Burada her şey sen nasıl istersen öyle Bir büyük ayna duvarlar çok büyük Orayı düşünme hiç burada soyun Utandır duvarları pencereleri, kapıları İki yalnızız şimdi anlıyor musun Var sandığın sen sen değilsin bir başkası Benim anlasana benim o yok dediğin Sabahları bir serin havayım içine dolan Benim akşamları pencerende beklediğin Hiç bir şey bilmiyorum, sen anlıyorsun Senin bilmediklerini anladığım gibi Güzel, parmaklarının değdiği bir şey Sensizlikler içinde seninle olmak iyi Orada bulutlar yağıyor paramparça Orada ağlayan dağlardır göğe en yakın Orada sen yoksun, orada bir şey yok Orada kan ve ölüm, orada yangın
![]() |
#1620 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Pelin'im
Yalanlara boğduğun Bir anda "seviyorum seni.." deyip Bir anda "yanlıştı...!" diyebildiğin Hatanım senin... Ben Pelin'im "senin" Sadece ruhum,ellerim,sözlerimle Ben Pelin'im "beni sonsuza dek arama...!" dediğin ben hakikaten Pelin'im "Pelinimsin benim..." dediğin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|