![]() |
![]() |
#1781 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Keşke bir rüya olsam,
Rüya içinde Alışılmamışlar, Görülmemişler diyarında, Savrulmayı bekleyen Bir birşey olsam. Beni savuran Birşey de ben olsam, Ben beni savursam Benler içinde, Bana imrense birşey O da savrulsa Savrulsak birlikte Rüya içinde. Sonra birden uyansam, Rüyamın rüyasından, Rüyada olduğumun Farkına varsam. Bağlasam kendimi, Bir uçurtmaya Kendimi bağlayan İp de ben olsam. Sonra kopsam birden Uçsam ummana, Kaybetsem kendimi Sırlar içinde, Ben beni arasam Benler içinde. Sonra birden beni Kaldırsa annem, Anlatsam da ona Gördüklerimi,, Desem: Ben...ııı...ben...eee, Unuttum
![]() |
#1782 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne zaman bırakacak peşimi dertler, ne zaman
Bıktım bir dertten diğer derde koşmaya Tam birinden kurtuluyorum, diğeri koşup geliyor Bu dertler benim başımdan hiç gitmiyor Canım gibi sevdiğim, beni terk ediyor Hep sabır hep sabır, sabrediyorum Belki gelir diye küçük bir ümitle bekliyorum Dertler yine bırakmıyor peşimi binbir dert çıkıyor. Belki birgün bitecek bu dertler ama ne zaman Beni benden aldıktan sonra mı bilmem Ömrüm geçip, kalbim taş olduktan sonra mı? Bilmem belkide bitecek, bir ümit bekliyorum yılmadan. Bazen diyorum yaşamaya bile hakkım yok Artık gücüm tükeniyor, ümitlerim yok oluyor Ağlamak istiyorum, göz pınarlarım kurumuş, Sonbaharda dökülen yapraklar gibi sararmış solmuş. Ah şu gönlüm ah, neler çekti, nelere katlandı Mutluluğa ulaşmak için hep savaştı Hatta mutlu olmak için kırıldı, yıprandı Yine olmadı, yine olmadı... Hep üzgün, hep kırgın, hep dert buldu Artır dayanacak gücüm kalmadı Ne ümitlerim, ne sevinçlerim Hepsi kayboldu, bitti Yeri dertlere bıraktı gitti.
![]() |
#1783 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni düşünürüm, her saatin her dakikasında,
Seni katarım bildiğim her güzel şeyin içine. İsmini kazırım kalbimin derinliklerine. Şiirler yazarım sana bıkmadan usanmadan, Bildiğim en gizemli şifrelere senin adını koyarım. Resimlerini çizerim odamın her köşesine İsminin geçtiği her yere giderim, Belki seni görürüm diye. Yolların yolcusuyum yıllardır,sırf sana rastlarım diye. Evinin tek bekçisiyimdir, Soğuk ve ayazın bir numaralı direnişçisiyim. Her gülün ahtı vardır bende Parmaklarım dikenlerin yıllanmış izlerini taşır, Senin için kopardığım her dalın. Ve beklediğin durağın kaldırım taşlarındanım. Bildiğim her şeyin en güzeliydin sen... 03.12.2003 (Gökben'e)
![]() |
#1784 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gece tuttu ellerimden...
düşerken ben ardıma bakamazken korkudan tam dağılacakken ruhum gece geldi ve tuttu ellerimden... dolunaydı gecenin adı yakamozdu ışıltısı dennizle de dosttu gökle de benım gecem... gecem gıttı sonra gunesi bıraktı bana.. ve gıttı ama hiç bir güneş beni onun kadar ısıtmadı...
![]() |
#1785 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çaresizliğin kollarına
Acının kelepçesi ile Bağlı olsa da yaşam; Karanlıklar seni korkutmasın Teslim etme yaşamı Ölümün kucağına Yaşam güzeldir her şeye rağmen Yalnız nefes almak olsa bile.
![]() |
#1786 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana benim gibi biri lazım,
Benim gibi dertten anlayan, Gerçek aşka susayan, Bana benim gibi biri lazım. Üzülünce yalnızlığa sarılan, Kadere değil kendine darılan, Sahte sevgilerden yorulan, Bana benim gibi biri lazım. Ömür boyu çile çeken, Gönlüne çileler eken, Derdini mısralara döken, Bana benim gibi biri lazım. Her gün ağlamaya alışan, Gerçek sevgi için çalışan, Kederlerle yarışan, Bana benim gibi biri lazım.
![]() |
#1787 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızca yağmur yağdığında
Seviyorum bu şehrin insanlarını.. Herkesin yüzü gözü ıslak, Başları eğik omuzlarının arasında.. Yağmur yağdığında... Herkes.. Benim hep olduğum gibi...
![]() |
#1788 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kopkoyu karanlıklarda yalnızlığımı yaşarken
yanlış mekanlarda sürekli yanlışlığını yaşayan minik bir kaldırım kuşuna rastladım kimsenin yüreğinde sığınacak bir yuva bulamamış gündüzün yanlışları gecenin yalnızlığına devrilmiş pusulasız ve yelkensiz bir gemi gibi savrulup durmuş rüzgarlarca kimse anlamamış suskunluğunu ansızın ürkekçe gelip kondu yaralarımın üstüne benim gibi bir adama iltica etti söylenen her yalana inanarak bütün kuşlarını salmış gökyüzüne kuşları geri dönmemiş kanayan kalbine acıları sığmamış *******i gizli gizli hep ağlamış kimse anlamamış, anlaşılmamış umutları azaldıkça umarsızlığı çoğalmış sabahsız *******in karanlık burgaçlarında örselenmiş yüreğini başkaldırısal intiharlara vurmuş o genç ve güzel ömrünü kirletilmiş sevinçler, yağmalanmış sevgiler eskitmiş sessizce kanayan yüreği ansızın düşünce avuçlarıma çoğul yalnızlığım bozguna uğradı yavaşça şaş kaldım karanlığımı ve karamsarlığımı anlattım umursamadı ürkekçe gelip kondu yaralarımın üstüne
![]() |
#1789 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalimde olduğun her vakit
Ağlamak geliyor içimden Tabi seni görüp de ulaşamamanın İlleti var sanki bende Canıma kıyıp kurtulmak istedim ama Ecel engelledi o son kurşunu Felaketim olurdu belki Ağlar mıydın benim için Tek kurşunu da kendine sıkıp İnce bir yaşam çizgisinden Hayata veda eder miydin benim için...
![]() |
#1790 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim İçin Kahverengi Nedir?
Eşsiz bakışlardır, kalp şeklinde gözlerdir kahverengi... Benim için sevgi nedir? Tarifi, söylendiği gibi güç olan, Bir o kadar da kişiye özel olan şeydir sevgi Şenden başkasının olamaz asla sevgi... Benim için acı nedir? Ne olduğunu ben de anlayamadım Acının. Sanırsam bu kadar adı dünyada Senin gibi saf, senin gibi kötülüğün ne olduğunu Bilmeyen bir insanın olabileceğini görünce, Şaşkınlıkla birlikte gelen duygudur acı... Benim için gülümsemek nedir? Bir uçurumun kenarındayken bile sadece Senin var olduğunu düşünerek bile Yapabileceğim şeydir gülümsemek... Benim için bir gün nedir? Benim için bir gün gerçek bir hayattır, Benim günüm seni tanıdığım gün başlamış da Benim haberim yokmuş ve biliyor musun? Benim günümün gecesi yok Benim için mutluluk nedir Senin her gülüşünde hayat tohumlarımın Yeniden filizlenmesi bile yeter mutluluğu Tatmaya ama her zaman yanımda olduğunu Bilmek insanı ayrı bir mutlu yapıyor... Benim için aşk nedir? Uğruna her şeyi yapabileceğin, tek kelimesiyle Aya bile gidebileceğin, uğruna gerekirse 2 tane kalp Gerekirse hayatini bağışlayabileceğin insandır. Benim için aşk nedir? Sensin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|