![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8784
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Knorr'dan Derya'lı karnaval
13 Mart'ta başlayan İkinci Carrefour Knorr Karnavalı önceki gün, ünlü tiyatrocu Derya Baykal'ı ağırladı. Etkinlik kapsamında hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı, tam 3 saatini onlara ayırdı. Karnaval, 23 Mart'a kadar devam edecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Işık'lı gençlerden Şen'e ödül
Işık Üniversitesi Basın Yayın ve İşletme Kulüpleri tarafından bu yıl ilk kez verilecek olan Kristal Fener Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. Öğrenciler, Şener Şen'i 'En İyi Erkek Oyuncu' seçti. Usta aktöre ödülü, 19 Mart günü Işık Üniversitesi'nin Şile kampusünde düzenlenecek özel bir törenle takdim edilecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Televizyoncuların iki aşkı var!
Televizyon haberciliğinin usta ismi Lütfiye Pekcan, "Televizyoncuların iki aşkı ve iki eşi var. Biri gerçek aşk, diğeri meslek aşkı. Kalplerimize iki aşkı sığdırmaya çalışırken mesleki defolarımız da artıyor" dedi. 20 yıllık kariyerinde, mesleki deformasyonlar yaşadığını itiraf eden Pekcan, genç meslektaşlarına şunları önerdi: "Gazeteci ve televizyoncuyla evlenecekler iki kere düşünsün. Çünkü eşlerinin hayatında mutlaka tutkuyla bağlandıkları ikinci bir heyecan olacak. Allah'tan benim eşim çok anlayışlı; her zaman bana destek oldu. Bence her başarılı kadının arkasında da onu seven bir erkek vardır." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|