![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Balık
Uzatma ellerini bana! el atsan dökülür gözlerim hüzün den bulutlar kuşattı beni dokunsan boşalır sel gözlerim çok zaman oldu ağlamayalı ağlasam boşalır tuzlu denizler dokunma balıklar susuz kalmasın kapaksız gözleri o balıkların uykusuz bir ömür okyanustalar bir kurtcuk ölümdür olta ucunda ve zalim insan yuttu denizi balıklar mide de derin uykuda 05 02 2007 gezgincan gezgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman****
doğarken bindiğim jetse eğer yakıtı elbet bitecek! dün gitti,bugün andır,yarın mechul belkide gelmeyecek! neyin savaşındayız senide benide zaman öğütecek! us,lan peynir niyetine yediysen ekmek hazmedilmeyecek! kınıyorduk atayı kardeşine kıydı,saltanata rekebet edecek! şimdi kime çekildi kılıç,kımın boynunu kesecek? ! belki benim yada senin ne sandin insanlık ölecek! kim kâr edecek,kim ne şekilde kaybedecek! bindiğin dala vurdun akibet yere düşüş olalacak! tersinden bindiğin eşek illeri giderken seni geri çekecek! diren bakalım hoyratlığın nerelere götürecek! bir volkanın ağzına düştün ordan kimse geçmeyecek! zaman bir iz düşümü kasırgalar esecek! pişmanlık bugün gerek yarın çok geç olacak bunu yazıyorum amma bilmem kim okuyacak? 12 08 2007 gezgincan gezgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Dilek*****
Bir bahar mevsimiyle geldin iri yağmur damlalarıydı bereketin ritmik vuruşlarıyla senfonini dinledim dizelere döktüm eşsiz tablonu illede duyurayım şair yüreklere lirik melodini duysun herkes diye emeğim boşa değil bileceksin ey güzel kelebeğin kanadındaki zarafetinle gel dile gelsin besteler,söze gelsin şiirler ilhamıma kaynaklık eden neymiş bilsinler lakırdıya ne hacet bu tabloyu görsünler efsah kelamdan öte ruyaları çizsinler dimağları dondura eşsiz şeyi süzsünler ilimlerle çözülmez hal duygusu örsünler madem manzara budur hep temaşa etsinler. 02 08 2007 gezgincan gezgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Âl gülüm.****
şu yürek senle atıyor âl gülüm benim gülüş bin umut,bakışın kalbimi dağlıyor şen olsun gülüm kristal gözlüm şu yürek senle atıyor âl gülüm benim gecem yok,gündüzüm soluk yaz sıcağında bedenim donuk zıtlıklar nedense hep bana konuk şu yürek senle atıyor âl gülüm benim özlemin dağlar,büyüdü bende hasretin sızıdır garip bünyemde zaman direniyor benim ömrüme şu yürek senle atıyor âl gülüm benim getirme bana senin olmuşum al dedim gülüm yeremi çalsan sinende tutup bağrına bassan ak gülüm âl dedim sana 01 08 2007 gezgincan gezgin. Gezgincan Gezgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Davam****
yâd ellere yolum düştü sıla kimler düşkün sana ellerime zincir vurdu vatan kimler meftun sana masumiyet yeminimdi mahkemeler kurdu sehpa us ve fikir er meydanı yağlı ilmek tek boynuma an uçtu ve eskitti itibar verildi nâşıma ne demiştim dün belliydi serim gitti bu davam da. 12 02 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Zafere***
ZAFERE GİDEN YOLDA TAŞLAR HER ZAMAN ÇOKMUŞ DÜŞMEDEN AYAKLANMAK BİR OKADAR ZORMUŞ TAŞA KIZMAK NE MANA UFKU GÖRMEK GEREKMİŞ UFKA DALIP GİDERKEN YERDEKİNİ BİLMEKMİŞ BİR TOPLUM BÜTÜNÜYLE VAMPİRLERİ DEFETTİ VAMPİRLERE TARİHİ ÇOK BÜYÜK DERSLER VERDİ KÜLLERİNDEN BİR ORMAN ZARİF GÜLLERİ DERDİ BUGÜN DÖNÜP BAKINCA EN TEPELER DİKENLİ BÜLBÜLLER ÖTE DURSUN KARGALAR İPİ GERDİ KÖKLERİ ÇOK DERİNDE GERGİNLİK KAR ETMEDİ GÜLLER KURUSUN DURSUN TOHUMLAR YERDE ŞİMDİ YEŞERECEĞİ GÜNLER YAKIN MİS GİBİ GÜL BAHÇESİ......30 08 2007 gezgincan gezgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Davet***
Haydi hanımlar,beyler ağlayalım beraber ne gülecek bir şey var ne de olumlu haber şu üçbuçuk dünya'da doğanlar zaten ağlar yaşayıp da ölenler belki olurmu bahtıyar....! ! ! ne diyeyim bilmem ki halime dostlar ağlar düşmanlarım hep güler nice umutlar bağlar varsın umutlansınlar benim için bu da kar düşmanım bile olsa sevindirdiğim can dır! haydi hanımlar,beyler ağlayalım beraber ne gülecek bir şey var ne de olumlu haber başlarken tarihimiz hüzünlerle hep dostuz dünya dediğimiz yer sürgünlerle düm düz yamaçlar kartal yeri özgürlükler hüneri bulutlar da gam yüklü sel döker üstümüze yüreğimiz bir su dur en düşük zeminler de tevazu ile akarız yaşamız biz her kese..! ! ! Gezgincan Gezgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Zarif yar***
Hazana düştü elim gönül fermanım benim o yar küsmüş derdim çok öfkeli başım benim. o yari ben çok sevdim kıymetim bilmez benim gülüşüne razıyım,bakışın bir ok senin. gel eyleme zarif yar! bu dünya neye yarar! üç beş günlük bir ömür gülersek kime zarar! ağlarsak kıme yarar! sevgi dolu bakışın içtenlikle gülüşün beni eder bahtıyar! . 11 03 2007....gezgincan gezgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ağıt.
Mahşeremı dersin aşkımız, kuş gibi uçtun benden yarim yürek yarası,kalp hırsızı,aşk arsızı gördünmü marifetini hüznümü,mahcubiyetimi geceden sabaha doğan günaşe umutsuzum sensiz bu diyarda çok mutsuzum seher vakti aşk zehrini akıttın iliklerime sım sıcak şimdi nıye yoksun? boş şimdi kucak kanım donacak! benim sonum ne olacak? kara toprak beni yanına alacak! nerdesin mazlum mülaim sevgilim? bu ten ne defin nede kefen alacak! kurtuluş topraktır,yanındır ancak. Gezgincan Gezgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() And.
Gecenin izinde iz sürdüm seni aradım ay şahidim karanlıklar ise ışığımdı. günü getiren güneşe andolsun ki kavuşacağim,benim olacaksın seher vakti. gecenin izinde iz sürdüm seni aradım ay şahidim karanlıklar ise ışığımdı. günü getiren güneşe andolsun ki seni bulacağım bir seher vakti. zaman geçmezdi inan sana kavuşma umudum olamazsa can! gecenin izinde iz sürdüm seni aradım ay şahidim karanlıklar ise ışığımdı. her gece dua ettim tanrıya duysun diye sana verdiğim söze ömrüm yetsin. ölüm gelip almadan önce yerıne getireyim ifa edeyim....................... gecenin izinde iz sürdüm ay şahidim karanlıklar ise ışığımdı. boşuna değil hasretin acısı dayan ne olur yarim,yüreğim. günü getiren güneşe andolsun ki sana unutturacağım. sana unutturmak boynumun borcu! .11 11 2006 b gezgincan gezgin. Gezgincan Gezgin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|