![]() |
![]() |
#91 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Hayat Zor Bir Viraj Ölümden Önce Dönülen
Hayat zor bir viraj ölümden önce dönülen Yaşanır ömür boyu ne getireceği bilinmeden Ne sen pes edersin, ne o sana pes ettirir Takılıp bir yalana gidersin önünü görmeden Bir delilik yaptım deli olduğumu unutarak Sevdim, gerçekten sevebildim birisini Titretti gönül telimi en hicazkarından Güldüğünde zaman en sevdiğim şarkı tadında geçti Ve günler kovalayınca ayları Bir kaç tel kopmuştu gönlümden Artık birak hicazkarı Tek bir name yoktu eskiden Ve aklım başıma fena çakılmıştı Yine oynamıştı kader bizle en beterinden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatın Yokuşu Yorar Adamı
Ne güzel bir sabah değil mi aşkım Bülbül bir olmuş gülle bahar geliyor Güneş sanki izliyor bizi gökyüzünden Sanki bizim için baharı erken getiriyor Gülmekte var hayatta ağlamakta Aşkta rezil olup vezir olmakta Kimde bunun ilacı Kimde anahtarı Bize de verin formülünü Düzene koyalım hayatımızı Yine unuttum kahretsin çiçekler suyunuzu Kaçırdım yine dizinin en heyecanlı bölümünü Hayatın yokuşu yorar adamı Arada bir mola vemek lazım Koyun kenara hüzünleri, gamları. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Haziranı Çeyrek Geçiyordu Takvimler
Yaz sıcağında titredi gönlüm İçime usul usul hüzün akıyordu Yüzümde nedensiz bir gülümseme Düşündüm bir an; Ne ki bu haleti ruhiye O anda takıldı gözüm aynadaki resmine Haziranı çeyrek geçiyordu takvimler Hüznüne rağmen gülebilmek için iyi bir neden İyi ki doğdun benim güneş gözlüm Akan seneler mutlu geçsin ömründen Bunları düşünüp, Bunları yazıyorsam Unutulmadığını anla bebek yüzlüm. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hepsi Geçen Seneydi (Aradan Tam Bir Yıl Geçti)
Ben mi dedim sana git diye Giden sendin umursamadan Ateş şimdi mi düştü kalbine Bu hasrete birazda sen dayan Yanarım külüm kalmaz Uçar senin gurbetine Ağlarım süzülür yaşlar Sana yoldaşlık etmeye Hangi insan dayanır Vefasızca çekip gidene Hangi insan katlanır Bir vesafız için bunca çileye Dur demek yakışmaz bana Sen yaptın kendi seçimini Artık dönsen geri boşa Aradan tam bir yıl geçti Nafile sarılsan boynuma Senin aşkın tükendi Hepsi geçen seneydi. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Her Kayan Yıldız Sanki Düşüyor Kalbime
Her yıldız seni andırıyor bana Her gece ayrı bir senle takıyorum gece yarılarında Hiç hasretini çekmiyorum yanımda olmasan da Ben her gece ayrı bir senle sevişiyorum inadına Her kayan yıldız sanki düşüyor kalbime Her defasında seni düşünüp sarılıyorum sensizliğe Bazen yalvarıyorum tanrıma hiç sabah olmasın diye Her doğan gün yüz yüze getiriyor beni gerçeklerle Senden uzakta avuttum kalbimi yıldızlarla Şimdi geri dönsen belki, Değişemem seni tek bir yıldıza. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Ayrılmamışız Gibi
Bugün canım öyle sıkıldı ki televizyon başındayken evde Bir an daldı gözlerim, takıldı geçmişimin senli günlerine Dar gelir oldu evim, duvarlar üstüme örüldü sanki Sıyrılınca bu buhrandan, farkettim seni özlediğimi Bi değişiklik yapayım dedim Monotonluktan kurtarayım hayatımı Sanki hiç ayrılmamısız gibi Hissedeyim bu akşamımı Saçlarımı sevdiğin gibi topladım Senin aldıklarını giydim özenle Sofrayı sevdiğin yemeklerle donattım İki kadeh koydum bir sana, bir kendime Tek kişilik dünyamda senin içinde kadeh kaldırdım Sana koyduğum sarap bitmeyince, Şişenin dibine yalnız daldım İkimizin şarkısını çaldım Dans ettim seni hayal ederek Birden yağan yağmurun sesine takıldı kulağım Titredi bedenim, sığınacak bi omuz aradı Bulamayınca boşluğuna bıraktı kendini ürkerek Yağmur sanki benim gözlerimden yağdı Hıçkırıklarım gök gürültüsü misali inletti ortalığı Elimde değil seni çok özledim uzun zaman sonra Sen gelmeyince bende seni yaşadım burada tek başıma Senden tek anı bir resim şimdi ikimiz aynı karede Keşke o resmi şimdi yeniden yaşasak seninle Yangınım söndü sanma İçinde saklı kıvılcımları Sen dönüp gelene kadar Gözyaşlarım körükleyecek onları. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hüküm Giydim Ayrılıktan
Korktum aşka inanmaktan Hüküm giydim ayrılıktan Sevemez oldum kimseyi Tanrım kurtar bu karanlıktan Ne demeli sana sanki Aşkından hayır mı gördüm Üç gün mutlu olduysam Üç ömrü hüzne gömdüm Oysa seni senden, benden Herkesten çok sevmiştim Sen beni bırakıpta giderken Aşkını unutmaya yemin etmiştim Dünyalar benim olsa ne değişir ki hayatımdan Yine yalnız, yine mutsuz, yine yorgunum ağlamaktan Susma kader bak istediğin oldu Gül bahçesinde kuruyan bir tek kalbim oldu. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Yokluğunu Aramadım Gittiğinde
Hiç yokluğunu aramadım gittiğinde Bazen bir yüzük oldun hergün parmağıma taktığım Bazende bir söz oldun hiç dilimden ayırmadığım Ne yangınlar görmüştüm ben körükle gidilen Bu sadece ufak bir kıvılcımdı, Çaktığım kibritimden firar eden Ben ne yangınlar görmüştüm Üzerinde dökülecek bir damla su bile olmayan, Kendi nefesimle söndürdüğüm Ve öğrenmiştim artık Yalnızlık halinde nasıl vakit geçirileceğini Ama olurdu tabi arada kendimle küstüğüm Yalancı bir bahardı belkide seninle penceremde açan Zorlama gözyaşlarındı belkide yaz yağmuru diye sokaklarıma yağan Hiö yokluğunu aramadım gittiğinde Senden öncede yaşıyordum, şimdi de yaşıyorum Bulabilir misin hadi söyle fark bunu neresinde? Birgün sana döneceğim, Senin bende bıraktığın ''yalancı seni'' sana geri vermek için Ve o gün senden geri alacağım sende kalan beni, Yeniden kendimle barışmak için Hiç yokluğunu aramadım gittiğinde Zaten sonunun böyle olacağı, Öpüşürken dudaklarını kaçırmandan belliydi. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hükümdarımsın
Tenimde hükmünü sürerken yalnızlık, Ürkek bir aşk hissediyorum beni kendine çeken Rüzgarlanıyor içim gözlerine bakmaya yakın, Kilitleri düşüyor bir bir aşk kapılarımın, Ülkemi terkediyor yalnızlık, hükümdarımsın Sen kılavuzsun aşkıma, Önceleri duygulandırmamıştım bu denli duygularımı Savaşsız beyaz bayrak çekenlerdendim Ki bana aşkın rengi beyaz demişlerdi Bu yüzden kaybettim aşk harbini Ve uykusuzlukla yaptım günlük talimimi Oysa bir zamanlar bana aşık oluyorlardı. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Aşk
Unutmaya fırsatım olmayacak seni Ne zaman yeni bir aşka başlasam, Hep seninle kıyaslayacağım sevgisini Ve ne zaman ayrılsam birisinden, '' o bambaşkaydı'' diye çınlatacağım kulağını Ne kadar yeni başlangıç yaparsam yapayım, Hepsinin sonunda gönlümde hala, Senin kırıntıların duruyor Herkes gelip geçerken, Bir senin adın orada uyuyor İlk aşkımsın benim Dudaklarımda tadını ilk bırakımsın, ebediyen Unutmaya fırsatım olmayacak seni Ki senin istediğinde bu değil miydi? Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|