![]() |
![]() |
#4391 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiir Okumadan...
Şiir okumadan şiirleri yazıyorum, Yaram sol yanımdadır sızlıyorum, Bakma tebessümlere ağlıyorum, Şiir okumadan şiirleri yazıyorum, Yaram sol yanımdadır sızlıyorum... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiir Sevgiliye Yazılır....
Şiir sevgiliye yazılır taşa toprağa değil, Kâlbin de imanın var yalnız Allah'a eğil, İnanmıyorum benim sevdiğim bu değil, Şiir sevgiliye yazılır taşa toprağa değil... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Sevmeyenler
Şiirleri sevmeyenler çıkarını sever, İnsan sevdiğini şiirler le metheder, Okuyun bakalım şiirleri, neler der, Şiirleri sevmeyenler çıkarını sever, İnsan sevdiğini şiirler le metheder.. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Sevmeyenden Uzak Dur
Şiiri sevmeyenden uzak dur uzak dur aman, Şiir okumayan, yazmayanlar, olurlar yaman, Bir güzeli sevipte alamazsa, anlar o zaman, Şiiri sevmeyenden uzak dur uzak dur aman. Bir güzeli sevip alamayan, yıllarca ağlayan, Derdini elaleme değilde Allah'a eder beyan, Ondan ayrı, otuz yıl geçmiş dayan be dayan, Şiiri sevmeyenden uzak dur uzak dur aman... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4395 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Silahım
Bu Vatan'a kastedenlere karşı şiir silahım, Öyle bir dualar ederim ki dualarım silahım, Benim hiç kimseye karşı yok ki, bir ahdım, Bu Vatan'a kastedenlere karşı şiir silahım. Alçaklar haber vermiyor, ortalığı kızıştırıyor, Yanan bir yangın varsada körükle gidiliyor, Alçaklar, bunu bilerek ve isteyerek yapıyor, Öyle bir dualar ederim ki, dualarım silahım. Sureti hâktan görünerek vermeye başlıyor, Hangi taraftan olduğunu, erkekçe demiyor, Bunların kökü, kömeçleri dışarıda, biliniyor, Öyle bir dualar ederim ki, dualarım silahım. Milletim, çoluk, çocuğunuzu okutun, okutun, Bunlar sizi aldatıyor, bir kenarlara not tutun, Dinimizin ilk emri İkra İkra aman ha okutun, Öyle bir dualar ederim ki, dualarım silahım. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Yaz Görelim
Kim kimi daha çok sevmiş bir görelim, görelim, Senin için, şiirler yazıyorum, sende yaz görelim, Sevgimin derecesini, ölçen alet varsa, görelim, Kim kimi daha çok sevmiş bir görelim, görelim... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4397 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Yaza Yaza.....
Şiir yaza yaza nasıl yoruldun, Ne arandın, ne de soruldun, Sanki gönül tahtınamı kuruldun, Şiir yaza yaza nasıl yoruldun. Şiir yaza yaza nasıl yoruldun, Bulanık sular gibiydin duruldun, Bir güzelin gözlerine vuruldun, Ne arandın, ne de soruldun. Karşılıksız bir sevdadan ne buldun, Sanki el kapılarından kovuldun, Şiir yaza yaza nasıl yoruldun, Sanki gönül tahtınamı kuruldun... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Yazalım Övebilirsek
Bir şiir daha yazalım, övebilirsek, Yıllar oldu ayrıyız onu görebilirsek, Onu nasıl kaptırdık dizleri dövsek, Bir şiir daha yazalım, övebilirsek. Yıllar nasıl geçti, ben bilemedim, Sevdim dedim başka demedim, Sen çağırmadın, ben gelmedim, Bir şiir daha yazalım, övebilirsek. Mah yüzlüm dedim Gül dediğim, Yılda bir gün olsun, gel dediğim, Ayrı iken bir an bile gülmediğim, Bir şiir daha yazalım, övebilirsek. O güzel gözlerin, yaşla dolar mı, Seni sevdim desem gül solar mı, Söyle bizi ayıranlar yine dalar mı, Bir şiir daha yazalım, övebilirsek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Yazan Seviyor
Kim şiirler yazıyorsa, bil ki o seviyor, Seni sevdim, diyemiyor, çok ağlıyor, Sevdiği aklına düşünce dalıp gidiyor, Kim şiirler yazıyorsa, bil ki o seviyor... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4400 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Yazanlar Seviyor
Kim daha fazla şiir yazarsa bilki o seviyor, Şiir yazmayanlar yalan sevmiyor sevmiyor, Seni ölümüne seven Önder yollara bakıyor, Kim daha fazla şiir yazarsa bilki o seviyor, Şiir yazmayanlar yalan sevmiyor sevmiyor... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|