![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bizim Hikayemiz
Su istedin de vermedim mi ırmağımdan Işık istedin de sunmadım mı güneşimden Çengi istedin de dönmedim mi ekseninde Tebessüm istedin de gülmedim mi yüreğimle Sevgi istedin de almadın mı bedenimden Sıcaklık istedinde çekmedin mi tenimden Sen; Suskunken çığlık Kayıpken zaman Pişmanken cömert Giderken ölüm Uyurken bebek Kızarken masum Yaşarken arsız Olmadın mı benimle Artık bizim hikayemizi Bensiz yaşayacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bizim Kavgamız Değil
Yakmışız ve yanmışız ki Hiç bitmeyen kavgalarla her gece Solmuş vazodaki siyah çiçekler Duvarda ki atlas perdeler Kanmışız ve canmışız ki Yudum yudum sularda yüzmekle Olmuş denizlerde gemi çekirdekler Okyanusta mim çekirgeler Boş ver Bu bizim kavgamız değil Varsa çeliş ki bu şehir meydanın da Saçmalayan puf yastıklar dolusu pamuk Ağırlıksız kilo gramlar Adalet mülkün temeli Mülküm mahvolmuşsa kemirilmekten Suç şehrin kızlarında mı Ya ekose etekli kelebekler Ya cereyanlı pervaneler Sabır mı topluyorlar rahibelerden Geç... Karşıdaki kaldırım saraya gitmez Çamur dizboyu Evlerin baş köşesinde erkeklik Sulu sulu turfanda pazarlık İyilik yaptım denize attım Attığım taşlar kum oldu Kuralları bozan söyle kim oldu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Sokak
Bu sokak bizim sokak gül yüzlüm Bu sokakta yaşamın kendisi var Ben varım Beni kaybedersen bir gün Bu sokakta ara izlerimi Şu köşebaşında kurdum hayalini Bakkal Mehmet Efendiden Borç para aldım sana gelirken Ve bana hayır dediğin gün Tekelci Mahmutun dükkanında sarhoş oldum Üç şişe doluca şarabıyla Bu sokağın kaldırımlarını ıslattı gözyaşlarım Bahar yağmurlarından çok önce Bu sokakta tattım ilk aşkımı İlkokulun beşinde Yürüdüm bayram sabahı bin bir fiyakayla Babamın aldığı siyah iskarpinle Bu sokak bizim sokak Be bu sokağın çocuğuyum Seni tanımadan arkadaştık Şimdi sırdaş olduk bu sokakla Bir gün alıp gidersem başımı Beni arayacaksan bu sokakta aramalısın Çünkü bu sokağın her gizli köşesinde Sana olan sevgimin fısıltılarını duyarsın Sana olan hasretimin Kurumaya yüz tutmuş Çiçeklerini koklarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boğaziçi Sendromu
Değil artık bu yer o eski diyar Sesimi ne bir komşu ne kuşlar duyar Gönlüm hep mekansızdır hep böyle seyyar Bak işte senden de geçti mazlumum ey yar Kaderi tarayamam tarağım şimşir Gurur bu dev aynasında edilmez teşhir Nasihat etmeden önce kendini pişir Gerçeğe ısınmayan insan yalanla üşür İçimden hiç çıkmıyor mazideki mavi göz Bedenimi çekmiyor dilimde ki adi söz Sızıları ısıtmaz ne bir ateş ne de köz Eğer sararsa şehri yine o sihirli güz Kutba yaklaşmak için ufacık renkli bir buz Biçimlenir elinde olarak dans eden bir kız Çiğnerken yutacaksan eğer bir kenger sakız İndir dimağına demirden siyah topuz Tutkuyla gözbebeğinde büyüyorsa çılgınlık Bir sevimli yemiş kurdu olmamalı dargınlık Masum bir istek gibi birikirse acılar Açılır yüreğinde hiç dinmeyen sancılar Ya su ver pişkinliğe ya kurut öfkeleri İbadet kabul etmez görünmez tekkeleri Adı gibi tadı var dilinde ki şirinin Yedi çeşit rengi var yüzündeki derinin Gözmüdür kulakmıdır şu sabahın mahmuru Kürk çeşidi saymadık hiç bir zaman samuru Huşu ile verince en güzel temennayı Bağladık boynumuza yeminsiz amennayı Yanaşılmaz tuzaktır sisteki iskeleler Gün gelir yıkılır mı o aşılmaz kaleler Şu ömrü bitirince mahruti çadırlarda Yağmurlar yağmaz olur bulutsuz çatılarda Maziyi yaşatıyor bir sevgi silsilesi Gurur içinde hala yenilginin kulesi |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bohçacı Çeyizleri
Hep lodosu bekler Akasya ağaçları Denize uzanmak için Uzun uzun Sallanıpta Kayıklara değmeden Beherine Beş kuruş verilmez Bohçacı çeyizlerinin Zemgin semtlerinde Gelip geçtikçe Umutsuz fakirlerin Düğünlerine saklanır Her şey |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bon Bon Şekeri Ye
Bir boyunduruk vur İhanete sen bugün Sadık kal Bir çocuk sevgisine Yada bir kuş hafifliğinde Bob bon şekeri ye sokaklarda Yad su iç kırmızı kiremitlerde Göçmen kuşlarına özenip Ama bugün sakın borçlanma O ara sokakta kalmış boyahaneye Boyacı amcalar kızgın insanlara Her şeyi siyaha boyuyorlar Siyah ayakkabı siyah çizme siyah duvar Siyah mendil Ve bir siyah karanfil Yakışmaz sana bilirim Üstelik öyle tanıyamam ben seni Gözlerinden cenazem Çıkmadı ya bugün |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bölünenler
Sisleri böldüm sisleri Duydunuzmu böldüm diyorum sisleri Gökyüzü açık Bir sabah mahmurluğu var Sokakların üstünde Gün güneşe hazır Ben hazırladım dünyayı Güneşin kahvaltısına Ayın silüeti belli belirsiz Çağırdım gelir mi bilmem Zira biraz ilgisiz Hisleri böldüm hisleri Duydunuzmu böldüm diyorum hisleri Biraz uçuk oldu amma Vallahi billahi Böldüm diyorum hapisleri Biraz pasta gibi oldu Mutluluk var marmelatlı Acı var biberli soğanlı Ama lahmacun değil Et yok kıyma yok Çünkü kadın yok Dırdır yok Yiyenler bayılıyor tadına Tok tutuyor insanı Ağlatmıyor üzmüyor Ama güdürmüyorda Akisleri böldüm akisleri Duyuyormusunuz Yankı yapmıyor Dedikodu yapmıyor Yanlız ben duyuyorum Yanlız ben yaşıyorum Bir bahar sabahı sisleri araladım Hislerim çıktı karşıma Dupduru Berrak mı berrak Yanlız bende yankılandı Kimse duymadı ve kimse yaşamadı Bir benden başka |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bölünürüm
Gül açardı Gül yüzünde Bulutlanırdı güneşler Sıkılırdım Yaşamaktan Yıkılırdım Ne sevgiler bitti/biter Ne ışıklar söndü/söner Bin bir garip ikilemle Bölünürüm Şu dağlarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böyle Bir Günde
Tapılacaksa... Tapılacaksa bir kuşa bir ağaca Ne gerek vardı kormaya İçimizde ki nehirden Böyle bir günde Yürümek isterdim Yağmur damlalarını Ayaklarımın altında Ezmek isterdim Belki üzerine basıpta geçtiğim Bildiğim bilmediğim Belkide kirlettiğim Şeyleri temizlerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böylemi?
Böyle mi olmalıydı O mutlu günlerin sonu O ayrılıkların O bekleyişlerin O sabırların O arzuların sonu Böyle mi olmalıydı Ne ummuştuk günlerden Neler getirdi bize Böylemi beklemiştik Yılları ayları günleri Cevap vermiyor Tanrı Suskun güller bülbüller İnsanlar suskun Başı önünde sevdiklerimizin Elleri böğründe bekleyenlerin Sen ordasın Ben burda Yanlız uykusuz Böyle mi olmalıydı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|