![]() |
![]() |
#561 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mine Çiçeğim
Gülüşün nazlıdır bakışın nazlı Her iki yanağı çifte kirazlı Yaktın kül eyledin şalı beyazlı Sevdalım edalım mine çiçeğim Bir bayram yeridir düşte hayalin Isıtır gönlümü işveli halin Mümkün mü acaba olmak helalin Sevdalım edalım mine çiçeğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mistik Bir Şiir
Çözmüş saçlarını buğdaylar Düğün mü var tırtılların yasında Bu yalpalayarak gelen yağmur Kudüs çöllerinde mi Mistik havalarda piştik yufka ekmekle Hürriyet ayinleri dolduruyor günümüzü Org'lar hediyelik ilahiler çalıyor Ve bekleyenler bir durakta ağlıyor Değer mi kadın ağlamaya değer mi Yaşamak varken istakoz savaşını Sus diyorsun bana susmak ne çare Susan insanların aklı biçare Öyle bir topladık ki -fanila günü- Kadın ve erkeklerin biz merakını Paranın uyanan o şehvetiyle Silip süpürdüler tüm tezgahları Hurafeler diyarı bir ülke varmış Tükürmeyi insanlar hayra yorarmış Salgısız midesiz o kadar çok ki Bazıları tükürüğü tanrı sanırmış Hayır mı şer mi bilemem amma Nasır şerbetini asla içmedim Nasır'la Mısır nasıl özdeşse Nasırlı tabanla hiç yürümedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mistik Sezeryanlar
Zevkin Sokağa düştüğü Yerdeyim Sonuç Nedir Bilmiyorum Kaldırımlarda Doğusunda mıyım Yoksa batısında mı Mistik sezeryanların Yoksa Bir Ayetullah mı düşlerim Şiraz'da Gel diyemem Çalgısına metalin Bir tütün deposunda Bekliyorum şehveti Kedini gırtlağında susuyor Dişlerim Bana yazık değil mi? İki mavi Süzme göz geçiyor Göğüslerimden Uzak.. Yaktığım sigaranın aroması Gerçeğin paronayasından Ama şuhluğu zevkli Halka küpelerin Asılsam dudaklarımla Ve belki ellerimle Yırtılır mı kulakların Rimelinin siyahı Bulaşsın isterim Yüzüme Yeter ki Gözlerini öpeyim Bana yazık değil mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mor Erguvanlar
Çizgiyi Uzun tutarsam İp gibi Havlamasın Gözlerin İt gibi Dişlerini Göster biraz Ve mor erguvanlarla Boya İstediğim Biraz uçmak Ve sana sarılmak Uyumak Bir gece vakti Gebze banliyösünde Bunu sakın unutma Kaybetsende Cep telefonunu Sakın unutma |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mum Satan Çengiler
Nur inmeden su inmez Bu hangi hakikat Dört yanımda yare var Destur desen dert değil Edep ya hu.. diyenler Sadece erenler mi Işıktan yükselen alev Isıtmaz mı sanırsın Mum satan çengileri Her uyuyuşta ve uyanışta Gidipte dönmeyenler Yakıyor enginleri Her ışıkta ve her aldanışta Bir bomba düşmesin O keremsiz yüzlere Tuzu kuru konaklar Dantelden file yapmış Kadını saklıyorlar Ekmeğimi öperken Duyduğum minnet kadar Sabrına saygılıyım Varil varil taşıdım Taşlı yalanlarımı Zemzemli kuyulara Çöl beni öpüyor Kucaklıyor sıcakta Sıkıldım demek ölüm Cennet belki bu değil Sen öyle sanıyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mustafa Kemal Olsaydım
Mustafa Kemal olsaydım... çıkıp şu ala dağların yücelerine çıkıpta Afyon Ova'sına baksaydım görürmüyüm acaba? Bu vatan için can veren aslanları Bu ülkünün geleceğine inananları Mustafa Kemal olsaydım... çıkıp şu ala dağların yücelerine bir lacivert kayaya yaslansaydım dinermiydi acaba? Yüreğimdeki özgürlük ateşinin harı Görürmüydüm ay yıldızlı baharı Mustafa Kemal olsaydım çıkıp şu ala dağların yücelerine altında şehitlerin yattığı şu kutsal toprağa uzansaydım yaşarmıydım yeniden? İzmire şimşek gibi akan serdengeçti süvarilerin coşkularını Ve o dokuz eylül fırtınasının alkışlarını |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluk
Neydi sanın adın unuttum Hani sabahları gözlerimi açınca başlardın Hani tembellik ederdin Sevdiğinin kalk deyişine Hani traş olurken banyoda Kaynayan suyun sesi duyulurdu çaydanlığında Hani seni arardı telefonla Kıymetini bilmeden konuşurdun Hani akşamı sabırsızlıkla bekletirdi Hani sıcak yuvanı sarardı ya ******* boyu Şimdi hatırladın Seni mutluluk |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mülkiyeli Eniştem
Külhaniler kül bastı yaptılar Yelkeni yırtık gerçeklerimi Bir gaz lambasından daha kötü Kokusu yanık hayallerimin Bu bahar gezmeside ne Piknik sepetleri kandırmasın O gözlerinde ki şüpheyi Ağaçların altında gölgelenen Güneş iskambil falında Evde kalmış hemşiremin Vapur çoktan kalkmış Gece başlıyor belli Sen eteklerini toplarken Uzatırmısın ayağını Kel kafalı adamın Sıfır nokta üç astimap Oh...Olsun... Yakalandın işte Çenesi düşük anneme Ah deme vah deme İstiyorsan izdivaç Aç.. Onları biraz daha aç Külhani olmasada Mülkiyeli eniştem Çoktan razı kül bastıya Bir bahar gezmesinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mümkün Değil
Seni bırakıp gitmek Gözlerinin yeşiline hüzün yüklemek Dudaklarını büzüştürmek Bekletmek Utandırmak Ve ağlatmak Mazide gezinirken Seni böyle sevdikten sonra Mümkün değil Mümkün değil İhanet Yanılgı Kararsızlık Kırılmak,gücenmek,darılmak Mümkün değil Ellerini tutmamak Gözlerine bakmamak Tenine dokunmamak Seninle yaşamamak Ve senin dönüşüne kilitlenmemek Mümkün değil Sevgilim Her şey mümkün ama Artık Sensizlik Mükün değil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nafile Gelmez Gidenler
Bedeninde büyütme kıskançlığı Öldürme erkekliği Ufak adımlar için Ufak adamlara kızıp Saldırma yalanlara *******i uzatma yıldızlarla Tahtırevena biner tutku Salınır gururla Kanma sakın Ölürsün hasetinden Bir tutkudur terkediliş Akıp gider biriktirdiklerin Her şey çelişir Her şey somutlaşır Bir küncülü simite benzer Çöküşün çıtırdıları Bahar hiç gelmez Yeşil düşmez umutlara Hayaller buza keser Mevsim yaz olsada duygularda Saatlerce ağlarsın Nafile gelmez gidenler Yitirilen Bıraktığı ile kalır anılarda Ararsın... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|