![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbulda Yaşamak
İstanbulun boğazı çok ta derindir İki yakayı biraraya bağlar ne kadar şahanedir Kavuşmak isteyenlere güzel bir bahanedir Her tarafı ışıklı köprüsü; sanki bir meşaledir İstanbulun denizinde kız kulesi var Çok güzel görüntüsü birde hikayesi var Sevgililer gider gezer yaparlar kayıkla sefalar Olur güzel toplantılar yemekler çaylar İstanbulun Sultan Ahmet diye bir ilçesi var Muhteşem bir camimiz bir de ayasofya var Biliriz ki orada mükemmel tarihimiz yatar Gezmeye dolaşmaya yetmez saatler aylar İstanbulun Beyazıtı Kapalıçarşısı var Hatırlamam ki sayısını bir sürü kapısı var Ne zaman giderseniz içinde turistler var Gezmeye çalışırken içinde kaybolur insanlar İstanbulun birde Eyüp Sultanı Var Evliya mekanıdır çoğu orada yatar Anlatmaya gücüm yetmez bir görseniz a dostlar Pier Loti bile görmüş aşık olmuş o kadar İstanbulun Çamlıca tepesi diye bir yeri var Tepenin üzerinde ağaçlar içinde çay bahçesi var Yeni evlenen çiftler orada mutluluk naraları atar Görülmeye değer güzellikte bir ortamı var İstanbulun Moda semti bir de sahili var Hafta sonu tüm anadolu yakası oraya koşar Sahilde gezinen genç ve yaşlı aşıklar O manzara anlatılmaz sadece yaşanır dostlar
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İşte Bu Aşk
Sevdin mi sen yürekten hissettin mi aşkını Özledin mi yarinin kalem gibi kaşını Yatırdın mı kucağa onun güzel başını Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Onsuz yaşayamazsın nefes almak zor gelir Dünya zindana döner hemen aklına gelir Dersin o hep doğrudur ne derse doğru bilir Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Sevmeyi unutursun o seni sevmez ise Yemeği unutursun yüzüne gülmez ise Dünya yaşanmaz olur yanına gelmez ise Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Duyduk aşık olmuşsun o gelince yanına Gülen gözleri birden girivermiş kanına Birde almışsın onu can yapmışsın canına Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Dilerim hiç ayrılmaz bir ömür elleriniz Biz karşıdan sadece mutluluklar dileriz Siz sevdikçe görürüz bizde sizi severiz Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Nuran Kara
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi ki Geldin
Nereden geldin bilmiyorum Çok mu yorulmuştun Kırgınmıydın yoksa Sanırım üzmüştü hayat Senide... İyi ki geldin Hayatıma... Uzun zaman olmuş Yola çıkalı Gelmen neden gecikti Anlamadım Kayıp mı oldun yoksa Yollarda... İyi ki geldin Hayatıma... Bir sabah baktım Gelivermişsin Yıkılmış bir duruşun Cam kırıklarıyla dolu Bir kalbin vardı İyi ki geldin Hayatıma... Şimdi bir amacım var Sevgiye hasret kalbine Sevgi tohumları ekmek Ve seni ömrümce Sevmek İyi ki geldin Hayatıma... Seni sevmek yeter Benim canıma Sen olsan da uzaklarda Geldin rüyalarıma Dedim ya İyi ki geldin Hayatıma... Nuran Kara
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kabulümdür Bebeğim
İşe uğurlarken seni kapıda ben olayım Eve döndüğün zaman boynuna sarılayım Seni bir ömür sevip hep yanında olayım Yaslandığın o omuz benim olsun bebeğim Senden gelen her olay kabulümdür bebeğim Bir nefeste öleyim diğerinde doğayım Ne senden vazgeçeyim Nede yalnız kalayım Yavan ekmek bile yesek hep yanında olayım Senden gelen her olay kabulümdür bebeğim Nuran Kara
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Sende Kaldı
Kalbim delice çarptı görünce gözlerini Sandım ki duracaktı aklımı baştan aldı Duyunca beni seven o güzel sözlerini Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Yüzün bebek gibiydi masumdu bakışların Nefesim kesilmişti sanki canımı aldı O an dünyamı sardı gamzeli gülüşlerin Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Uzun zaman geçmişti seni görmemiştim ki Sana olan özlemim kalbimi benden aldı Daha önce kimseyi yürekten sevmedim ki Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Senin varlığın yoksa yaşamam bu dünyada Sevgini gördüğümde benim aklımı aldı Hayat senden ibaret oluverdi bir anda Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Artık bir an olamam bebeğim inan sensiz Akşam olup gidince aklım hep sende kaldı Sabahları bekledim tüm benliğim çaresiz Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Ne olur anla beni ben sensiz yaşayamam Kalbimi aldın ya sen ruhum da esir kaldı Senden ibaret hayat ben yalnız taşıyamam Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Nuran Kara
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Sensizliği Seçti
Bugün büyük kargaşayla uyandım Kalbim grev yapmış Benden habersiz… Sevmeyi denedim başaramadım Onu seveceksen Hiç sevmem demiş Düşündüm durdum bomboş dünyada Aradım sürekli şen gülüşünü Senin yokluğunda acıdı canım Gamzemde hissettim son öpüşünü Karanlık dünyada yaşamak çok zor Seni göremezsem Ben öleceğim Ne olur yardım et birazcık bana Sen olmazsan Birazdan delireceğim Seninle bir cennet bu dünya derken Ömrümce sevmeye yeminler ettim Bu sabah kalbimde çıkan isyanla Sensiz yaşamaya mahkûm edildim Nuran Kara
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Seni Seçti
Gülümsemen yetmişti Sana aşık olmama Gözlerinde ışığı Yakaladım bir anda Ses tonun ve sözlerin İnan beni mest etti O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Kalabalık ortamda Gözlerimiz buluştu Ellerimiz aniden Birbirine kavuştu Sözler tatile çıktı Kelimeler Sarhoştu O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Düşünmedik hiç birşey Beyinlerimiz boştu Tek amaç sevilmekti O da sayende hoştu Yürekler birlik oldu Çağlayan oldu coştu O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Sanki gökyüzündeydik Uçuyorduk birlikte Bir anda yıldız kaydı Dilek tuttuk el ele Hayaller kurduk senle Hiç ayrılmayız diye O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Bana hitap ediyor Ve beni seviyordun Sevgi saygı yeterli Benim için diyordun Birde benden sevgine Karşılık bekliyordun O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Niyetimiz birlikte Geçsin bütün ömrümüz Sevgimizi sürekli Paylaşır bu gönlümüz Bir ömür sevdiceğim Biz el ele yürürüz Kalbimiz bir kuş oldu Ve bir birini seçti Nuran Kara
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karar Senin
Seviyorum olmalı söylediğin ilk sözün Ondan başka birine hiç bakmamalı gözün İlk başta ne dediysen öyle olmalı özün Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Bakacaksa gözlerim bir ömür gözlerine İtimat etmeliyim ben senin sözlerine İnanmalı bu yürek içten gülüşlerine Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Acı çeken bu yürek artık üzülmemeli Bazen mutlu olmalı az da olsa gülmeli Seviyorsa birini sevilmeli sevmeli Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Anlıyorum seni ben sen de çok üzülmüşsün Kırılmışsın hayata yeri gelmiş küsmüşsün Toparlayıp kendini hayatına dönmüşsün Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Sen beni üzmedikçe bu kalp seni hiç üzmez Yanımda olacaksan gözü kimseyi görmez Ağladığı günlere sayende geri dönmez Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Seninde hakkın canım dünya da mutlu olmak Bir ömür gülümsemek bu hayattan tat almak Yaşamak ömür boyu mutluluğu paylaşmak Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Nuran Kara
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelenim
Kar tanemsin benim kardelenimsin Rabbimden isteğim tek dileğimsin Sonsuza dek bıkmam sen sevdiğimsin Bir kere gülümse inan ki yeter Güzel uykuların tatlı düşüsün Sensiz kalacaksam bu can üşüsün Gamzeli yüzümün tek gülüşüsün Bir tatlı söz söyle inan ki yeter Geldin ya bu cana artık gam yemem Kardelenden başka çiçek te sevmem Başka bir sevgiye ben evet demem Bir kere gülümse inan ki yeter Nuran Kara
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızıma
Merhaba kızım sensiz geçmiyor günler Sabahlar oluyor sonra akşamlar Günler geçiyor sonra haftalar Biliyorum özledin sende anneni Beklemeye devam et o gün gelecek Biliyorum gelmek için can atıyor kalbin Dünyaya gelmek sevdiklerini görmek istiyorsun Biliyorum benide çok özlüyorsun Bende özlüyorum annem birazcık sabret Sen geldiğinde hep beraber olacağız Sevincimizi hüznümüzü paylaşacağız Belki mutlu olup belki ağlayacağız Ne olursa olsun annem birlikte olacağız Şeydanur'um kızım ben seni hep bekliyorum Birgün bana geleceksin ben bunu hissediyorum Şuan sen olmasan da seviyorsun biliyorum İnan annem bende seni çok ama çok seviyorum Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|