![]() |
![]() |
#571 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YeTeR ArTıK
gece geceyi gebe bıraktı cenin uterusu parçalıyor çıkarken mezarların üstünden geçiyor filler kırk bir pare top atışı yapın timurlenk son seferden dönerken peri masalı melek ve şeytan savaş ganimeti falanla filan derken hattı müdafa olmazmış sathı müdafa varken. bizi de boğacak yılanların öcü yalanlar şarapnel olup üstümüze yağarken yeter artık bu oyun son bulmalı canımız sağken Mine Özdemirtaş
![]() |
#572 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YıLaNLı KaDıN
Git yoluna yılanlı kadın...! Düne kadar sadece aynalardaydın Ezmedim başını diye mi şımardın...? Bu ne cüret...? ne oldu da çatalıma, kaşığıma dilimin ucuna bulandın...? bir anda yatağıma, yorganıma saçlarıma düşlerime dadandın...? yoksa...? etin kanın canın bir tutam da aklın var mı saydın...? keşke.. bir bilene soraydın. kim çeldi akılsızlığını kime kandın...? seninle hiç işim olmaz aynı yoldan geçemeyiz aynı sudan içemeyiz sen beni kendin mi sandın...? yazık Bu defa fena aldandın...! 22/09/2005 (Bu şiir kadınlık genlerimize kodlanmış vırvırcı,dırdırcı,kaprisli,çekilmez ve baş edilemez cadılık yönümüze' Bir meydan okumadır'': =)) Mine Özdemirtaş
![]() |
#573 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızları Örteceğim Güllerin Üzerine
Sen gülleri severdin. ben se yıldızları. sen koklamak için bile üşenirken yaprakları ben bıkmadan beslerdim yakamozları senin sevdiğin güller gündüz açardı benim yıldızlarım sa ******* kadardı. üzülme madalyonun iki yüzünde kaldık ve kavuşamadık diye sen gülleri koydun orta yere ben yıldızları. ikimiz de sevdik işte sevdik, kendimizce ama çabuk geçti mevsimi senin sevdanın e boşuna dememiş diyen gülün ömrü kısa diye. benim ki ise çok yüksekte... hani, uzanır uzanır tutamazsın .............. da ancak o isterse dökülür eteklerine. kararmasın yüzün dert etme. bir gün...gül mevsimi yeniden gelir yüreğine dilerim dokunursun da dikenine canın yanar gözlerin dolar akıtırsın içine... işte tam o zaman yeniden geleceğim geceyle birlikte. yakamozlarımı bırakmak için kanayan ellerine. yanlış anlama oh olsun için değil..... yakışır mı intikam yaralı yüreğime. dayanamam bilirsin yaralı yerlerine. geçmişin hatırına ve... sadece teselli niyetine. yıldızları örtmeye gelirim acıtan güllerin üzerine. 24/05/2004... çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#574 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YıLLaR SoNRa RaSTLaDıM ÇoCuKLuK SeVgiLiMe
kuzum siz kimsiniz? sahipsiz bakışlarınızı üstüme bilerek mi diktiniz? çoktan unutulmuş zamanlar gibi sarıdan beyaza dönerken benziniz dudaklarınız kımıldadı ama çıkmadı sesiniz. önce uzandı yakarır gibi elleriniz sonra yumup onları geri çektiniz. sanki bedeninizi taşımakta zorlanıyordu da dizleriniz tutunacak yer arayıp sendelediniz. sanırım siz beni birine benzettiniz. Ne kadar aşinayım değil mi? yanağımızdaki gamze alnımızdaki iz ve eski tanıdık kokumuzla biz mazide kalanlar / birbirimize benzeriz. o bendi zaten /ben de oyum işte ne farkeder ki? ha başkası ha siz nasıl olsa birileri tarafından geçmişe itilmişiz sıkılmayın canım/sakın vicdan yapmayın öyle çok yıl geçti ki aradan mevsimsiz artık havadan /sudan bahsetmeniz bile gereksiz.. sahi..! çok mu şaşırtıcı deli esen bir rüzgarla ansızın çıkıp gelişimiz? bu yüzden mi o eski kükreyen bakışlarınız şimdi çelimsiz? ben hala biraz kül biraz duman / bilirsin işte kolay yıkılmam oysa siz...! aman tanrım nasıl da değişmişsiniz. tanışıyormuyuz? hiç sanmam galiba beni birine benzettiniz. ölesiye merak ediyorum / var sayın ki ben oyum acaba büküp boynunuzu mil pardon mu dersiniz? yoksa karşımda yıkık dökük ve sessizce kirpiğinizde ki damlanın yere düşmesini mi beklersiniz.? lütfen..! ben almıyayım kalsın bu sahneyi burada kessem diyorum / siz sonra eklersiniz. Mine Özdemirtaş
![]() |
#575 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Kaçtın İşte!
Yine kaçtın işte! Sarmaşıklı ikindilerin çocuğu. Yine Kaçtın Düşler öksüz. Gecikmiş bir sonbaharda; Boğazın Anadolu yakası gibisin. Mor salkımlı bahçelerin, Sessiz ve ıssız. Esip geçiyorsun bir an, Kıçtan takma motorlu Bir tekne yüreğin sanki Bakımsız. Ardındaysa; Tam akşam olurken ki O kızıl hüznü bırakıyorsun Acısı tarifsiz. 29/08/2003 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#576 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YiNe Aç GeLDi YeNi YıL (kankama Mektuplar 3)
ne çok şey verdik eski yıla değil mi kanka? ne çok sahte cinimiz oldu bizi çarpamayan ne uzun suskunluklar yaşadık satır atlamayan ne sıkı yarenlerimiz oldu değil mi kanka bizi hiç anlamayan ne çok şey aldı bizden eski yıl değil mi kanka? ne kara düşlerimiz oldu aklanamayan ne hazin sırlar keşfettik saklanamayan nasılda affeder gibi yaptık değil mi kanka? hiç unutamadan ne çok iz bıraktı geride eski yıl değil mi kanka? ne çok uçurtma yırttık daha havalanamadan ne yeminler bozduk tutulamadan ne çok kalıp değiştirdik değil mi kanka? hiç zorlanmadan. ve şimdi yeni bir yıl geliyor karnı aç, torbası boş girecek bacadan onun da bizden bir çok talebi olacak değil mi Kanka? zaten bizim yüreğimiz deniz yemeyen varsa domuz neyi değiştirir ki gerçekleri biliyor oluşumuz? biz hep vermeyi sürdüreceğiz değil mi kanka? hiç usanmadan. şu halimize baksana .......................... isyanımız bile palavradan. 31/12/2005... hoş geldin yeni yıl Mine Özdemirtaş
![]() |
#577 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Dokundun İşte
Yine dokundun işte.......titreyen ellerinle Çatlamış toprağımın, susamış dikenine. Geçmişe özlemlerin tüterken gözlerinde; Kıyamam.....ağlıyorsun. İçini çeke çeke. Şimdi harman yerinde şiirler... hazan geldi diye. Dökülüyorlarken birer birer. Aralarında işin ne? Şairin pınarı bir gün kurursa diye Kıyamam...... ağlıyorsun. İçini çeke çeke Sana idi mısralar. Sana ve sevgiye. Aşk elbet ki var.... Geçmişten âti’ye Daha yeni yeni başlıyorken, Bu telaş niye? Kıyamam......... ağlama içini çeke çeke. Mine Özdemirtaş
![]() |
#578 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoğurt Gibi Nimet'ten Sayıyorum Kendimi
Ben; en çok yüreğini seviyorum senin. Bir de, Yüzük izi taşıyan ellerini. Neden mi? Hani, sütten ağzın yanmış ya senin.! Yoğurt gibi nimet'ten sayıyorum kendimi 08/02/2004 uzaklar Mine Özdemirtaş
![]() |
#579 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksuluz İşte
Seninle Yağmurda sana sarılarak yürümek için Yola çıkmıştım. Balık ekmek/ti bütün istediğim. Belki...bir de Küçük bir sandalda kürek çekmek. Ama.. yoksunuz işte, Bütün bunlara...Zaman gerek. Mine Özdemirtaş
![]() |
#580 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YoRGuNuM
Gün, Işımaya dönüyor artık, Yorgunum, rüzgar kovaladım yırtık yamadım geceden sabaha dek şemsiyemden kaçan küçük bir bulut saçlarıma dokundu diye mi eğilerek yağmurun tadı dilimde zehir zemberek..? Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|