![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hazırım
İçimde bir ses Garip bir nefes Sanki bende ben de değilim Bedenim benim değil sanki Ufkum kararmış Dünyam sararmış solmuş Eski benliğim yok olmuş Kirletmiş dünya beni de Olanca pisliğiyle Değmiş elim nice harama Bakmışım gözlerim bakılmaz namahremlere Saptırmışım yolumu Kaybetmişim o temiz ruhumu Satmışım şeytana İhanet etmişim yaradan a Şimdi pişmanım Korkuyorum arkama dönüp bakmaya Ardımda bıraktığım o bedbaht hayatıma Ve korkmuyorum şimdi ölümden Ve yaptığımı çekmekten Hazırım cehennem ateşine acısına Ödül olsun bu ceza bana Lanet olsun içimdeki şeytan sana
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hey
Hey duyun sesimi Hissedin beni İşte buradayım ayaktayım Kalkın hadi kalkın Ne oldu size ne oldu Dünya mı durdu Güneş mi kayboldu Uyanın hadi uyanın Bakın halinize bakın Etrafınıza bakın Yeni doğan güne bakın Hey ne duruyorsunuz sizde Hepiniz birden Haykırın Seviyorum hayatı diye
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşça kal Küçüğüm
Hoşça kal küçüğüm Şimdi gitmeliyim Unut beni Say ki bir sabahın Şafağında ölmeye gittim Unut beni küçüğüm unut Unut bebeğim Unut ki acımasın yüreğin Haberim geldiğinde Unut ki ölüm den korkum Azalsın bir kat daha Varlığım seni nasıl mutlu ediyorsa Beni de korkutuyor Üzülmeni istemem Ağlamanı hiç Küçüğüm kızma bana bu kez Şimdi beni anla gitmeliyim Ölümün kavgasında Bıçağın sırtında yaşamaya Zafer için savaşmaya Gitmeliyim Ne olur beni anla Ve sakın ağlama Unutma benim sana olan Sevgim aşkım Erciyes in karı gibi beyaz Coşkun akan ırmaklar kadar berrak Bu bedenim ölümle tanışsa bile Kalbim son kez atana kadar Seninim küçüğüm Sen unut şimdi beni Ve sen beni Bir yaz yağmuru gibi Gelip geçici say Unut gitsin beni Unut küçüğüm.
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal (Zalim Gurbet)
Ağlama yar sakın ağlama ardımdan Gidişim olurda belki dönemem ben bu yoldan Yolumun adı ayrılık kahpe gurbet Belki ölürüm de oralarda göremem bir daha seni Gözyaşınla uğurlama ne olur beni Gülümse de ardımdan gülen yüzün kalsın aklımda Yanmasın içim ne olur daha fazla Mektup atar telefon ederim sana Koymam asla seni merakta Koynumda bir resmin olur Yüreğimde de isimin Asla ihanet etmem unutmam seni oralarda Seven bu kalbim tanımaz senden başka Tutmaz elim başka eli Değmez gözüm namahreme Bekle beni sevdiğim bu zalim gurbetten Bir gün bende dönerim elbet Bekle, ama şimdi gitmeliyim Hoşça kal sevdiğim.
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Issız Gece
Issızdı karanlıktı her yer Sisli ve soğuk bir gecede Bir başımayım yine Omzumda aslı duran çantada Ağzına kadar yalnızlık var Ayrılık gözyaşı var ve Şu sol yanımda duran şey Evet, evet kalbim Orada sen varsın Tıka basa sen varsın Oradan damarlarıma beynime Gözüme parmağıma dilime kadar Sen geziyorsun her yerimde Kesselerdi beni o karanlıkta Kan değil sen gelirdin tüm yaralarımdan Sen gelirdin ayrılık gelirdi Ve o yaralarımı kapatamazdı Hiç bir hekim hiç bir tedavisiyle Gece soğuktu her yer ıssızdı Karanlık kaplıyordu bedenimi Ve yalnızlık her nefes alışımda Sanki biraz daha büyüyordu Ve içimden haykırmak geliyordu Çığlık çığlığa neden böyle diye Ama çıkmıyordu sesim Biliyordum Ben terk edilmiştim Ve alışmalıydım Çünkü ben zaten sevgisiz büyümüştüm Ve ben aslında seni bile Bak gör işte sevgini bile Hak etmemişim
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki acı
İçimde bilinmeyen bir acı var Derinlerde ama nerde yanıyor Yanıyor canım Acıyor bedenim Sen misin kanayan A benim garip yüreğim Sen misin bunca acının sebebi İlla söküp atayım mı seni
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Deli
Biz ikimiz iki deliyiz Masum ve tehlikesiz İki deliyiz biz Aşkın, sevginin elinin değdiği Birbirini seven Aşkını korkmadan ilan eden Para için şan için şöhret için Değil Kutsal aşk ile Yarınımız ve mutluluk için Birbirini seven İki deliyiz Ayrılığın akıllandırdığı Korkudan ağlattığı Hasret düşmanlarıyız Şimdi yoksun yanımda Nerdesin deli Dön gel bekliyorum hadi Döngel be Burada bekliyor seni Diğer deli Dön gel işte
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnanmasanda
Ne parada gözüm Ne bitmez bir servette Benim gözüm sende ey güzel Benim özüm sende Seni herşeyden çok seviyorum Sen ister inan İster inanma buna
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorum(Olamayız)
Uzanıp sahilde uyumak istiyorum Bekliyorum seni bekliyorum Ama gelmezsin sen biliyorum Olsun ben hayalinle dans ediyorum Mehtaba çıkıyorum Yakamozları izliyorum Sen olmasan da ben Hayalinle hala seni seviyorum Ve biliyorum yarım yüreğim yarım bedenim Sen yoksun ki yanımda Ondandır sebebim Uyumak istiyorum uyanmamacasına uyumak Hayallere rüyalara dalmak Uzandığım o sahilde deniz olup kaybolmak Ben sensiz olmak değil Ben seninle olmak istiyorum Ve biliyorum Her mehtabın bitişinde Yakamozların kayboluşu gibi Bitti o aşkımız Bitti işte sevdamız Anladım ben Biz seninle aslında tek yürek Asla olamayız Olamayız..
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte Bu Sana
Gün gelir sende beni ararsan Biri vardı beni seven Uğruma canından geçen Biri vardı diye Gün gelirde sende beni seversen Anmam dediğin adımı anarsan Hatıralara sarılıp ağlarsan Beni sevdiğini söyleyip Geç kaldın geç Ben bunları senden evvel yaşadım Gözlerimden uykuyu boşadım Ağladım ağladım yoksun diye Beni sevmiyorsun diye Şimdi derim ki sana Ettin ya bulasın sende zamanla Kırılasın yıkılasın Sen beni ağlattın ya Daha ağlamaya doymayasın bir daha Artık vazgeç beni arama
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|