![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnsanlar
Yaşamanın anlamını bildiğimi zanneder kendimi avuturum Zaman kendini yaşatır ben kendimi avutur gider gelirim Her gönül en güzelini ister kendine en tatlısını diler Yaşamak değil yaşama ayak uydurmak avarelik hikâye Karşıdaki dağlar bir birine yücelik yarışında kim bunun farkında İnsanlık olmuş çeşit çeşit âlemin suçu ne herkez onu şuçlar durur Saltanat padişahın padişahlık kalktı oldu yüzlerce saltanat düşkünü Sallantıdayız herkez kendi işinde kendi zevkinin peşinde Dalgalar var denizde küçük botlar boğuldu en küçüğünde Yatlar türedi bütün koylarda vatandaş zengin devletten bile Bir avuç toprağın fiyatı tirilyonlarla ifade edilmekde Kimileri saraylar içinde kimileri küçücük çadırın peşinde Herkez kendi için çabalar vatan millet kimin umrunda Başı dara düşen söyler vatan millet Sakarya hepsi para uğruna İnsanız hepimizde öleceğiz ister zengin isterse fukara Farkımız yok Ölümde herkez yine kendi hesabında 20.07.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsimsiz bu şiir
İsimsiz bu şiir Zaman kendini yaşatır Seven kendine teselli verir Değerini İnsan böyle yaşayarak Öğreniyor En güzelini Yaşayan biliyor Değeri olmayanın değeri olmaz Seven böyle hesapsız olursa Seven ne yapsın kime kızsın Sigaram olmasa yanı başımda İki nefes almasam Dayanmaz buna ne yürek Ne beden ne beyin Düşünmesen olmuyor Düşünceye dalsan doldum Artık hiçbir organım almıyor Anlatsam anlayan yok Deli olmamak mümkün değil Derelere akar yağmur damlası Bulur kendine gidecek bir yer Olmasında dere o zaman bir gör Hayatın ortasında duruyorum Gideceğim ama nereye bilmiyorum Yağmur damlası kadar bile yer yok bana İki taraf da gel diyor Ben huzuru bulmak istiyorum Huzur hangi yana düşer bilen yok Kafasına göre tarif eden çok Huzur nedir tarifi yok Bu hayat yaşanmaz sonu yok Ölümden başka Ölüm ile yaşam arasında gel gitlerdeyim Kime sırt dönülür tereddüt deyim Sırtımı verdiğim canıma kast ediyor Sevsende olmuyor sevmesende olmuyor Sırtım yaralar içinde kanıyor Kimsenin umrunda değil kendini düşünüyor 21.08.2006 Aydın YILDIZ
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz bu şiir 1
İsimsiz bu şiir 1 Yollar engel olmasın sevdama Gece Yalnız koymasın beni Rüzgâr Getirsin kokunu bana Seni özledim Çabuk gel bana Ben söylesem bu mısraları Sen duymaz san neye yarar Kapanmış kulaklarının Benden gelen sözlere Duymak istemiyorsan ne işe yarar Ben anlatsam sevgimi dağa Taşa, kurda, kuşa, ormana Neye yarar benim yazdığım şiirler Sen ben duymadıktan sonra Sevdama sahip çıkmadıktan sonra Seni sevmişim neye yarıyor bilmem İçim doldu hasret özlem karışık Ben sana uzak hasretin yakıp kavurur Sen farkında olmadıktan sonra Ben sevmişim ne işe yarar Sen sevdama sahip çıkmadıktan sonra Bir mesaj yazmadın bu kadar zamanda Hiç mi meraklanmadın Hiç aklına düşmedim mi ben İstemiyorsan ne gerek sevdama Beni oyalama benimle oynama Seven yürekten seviyor Sevmeyen merak bile etmiyor Ne ararsın bilmem ben kızıyorum Ben gidersem geriye dönmem Arkamda bıraktığım ne olursa olsun Ey vallah bile etmem 21.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz bu şiir 2
İsimsiz bu şiir 2 Sel olsam aksam sokağınıza Coşkun ırmaklar misali alsan kollarına Yutmasan kelimeleri Söylesen özgürce aşk en güzeli Seviyorum işte seni böyle delice Olmasanda hiç yanımda tutmasanda ellerimi Ben seni özlüyorum ömrüm son olsada yanında Sarsan beni kollarınla Sarılsam beline sevsem seni ömrümce Yok, dünya malında gözüm Mutlu olurum sade bir hayat sürümünde Yeter ki sen ol yanımda kollarımda Islak olsun saçların benimle her gün Islak ıslak sarılsan bana olsam yanında Sevdaya susadım kurumasın aşkın anları Kuruyana değil yeşile aşığım ben Anlatmaya kelimeler yetmez yaşamak yeter Ben sevdim seni ne dersen de işte böyle Samanyolu değil gökkuşağı değil Sana vaatlerim huzurun olduğu bir yaşam Kıskanırım seni herkezden gözlerinden Ben severim yürekten sevenin delicesine 23.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorum
Her zaman hatıralarla yaşamak isterdim Seninle geçen günlerimin her anını hatırlamak Sabah uyandığımda boş kalbimi doldurmanı istiyorum Rüzgârına kapılmak seninle uzaklara gitmek istiyorum Bir zaman geçtikten sonra yalnızlıktan korkuyorum Seninle mutlu yarınları düşlemek istiyorum Bütün dünyaya seni sevdiğimi haykırmak istiyorum Rüzgârına kapılmak seninle uzaklara gitmek istiyorum Bana ait dünyamı seninle paylaşmak istiyorum Her şeyin tadına seninle varmak istiyorum Her an sana aşkımı anlatmak istiyorum Rüzgârına kapılmak seninle uzaklara gitmek istiyorum 1990 Aydın YILDIZ
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorum 2
Bir sevda istiyorum Yaz yağmuru gibi olsun Bir anda başlasın Bütün sokaklar ıslansın Ben ıslak ıslak sarılayım Görmeyen kalbim görsün İstiyorum Yaz yağmurum olmanı Canım olmanı İstiyorum Uykusuz *******ime Sabah Bitmeyen acılarıma Derman olmanı Bütün arzularıma Karşılık vermeni Yaz yağmurum olmanı Canım olmanı İstiyorum Küs olduğum dünyaya Barışmak Eski hatıralarımı unutmak Yok etmek İlk değil son aşkım Olmanı sevmeni Yaz yağmurum olmanı Canım olmanı İstiyorum 26.12.1997 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte sohbetlerim
Sabahları taze simit kokardı bizim sokak; yoğurtçu gelene dek. Bazende bir ses yankılanırdı sokağın başından narenciyeci. Akşamüstü toplanırdı bütün sokak sakinleri panayır misali. Mısırcı gelirdi zaman ilerledikçe sohbetler koyulaşırdı. Hasan amca her sohbette uyuklamaya başlardı; Herkes ona takılmayı severdi saat onikiyi gösterdiğinde. Pilavcı şakir abi hazırlık yapardı başlardı onun mesaisi. Beyoğlu civarında pilav satmaya giderdi bazen bizde giderdik. İşte yaşanan en tatlı zamanın en güzel mahalle sohbetleri; Bazen tatlı sert Bazende hüzün dolu ama hep iyilikseverdi Mahallemizde yaşayan insanlar hasan amca bakkal amca İşte çocukluğumdu en güzel sohbetlerin en sıcak insanları Aydın Yıldız
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim
Kalbime gömdüm yaşanmış sevdamı hep kanar için için; Sen beni hiç düşünmesende sen hep yüreğimin içimdesin Kanasın yüreğim yansın bedenim sen olmazsan yanımda Ateşler içinde yansa bedenim,unutmaz seni gören gözlerim Birkaç damla göz yaşı düşse gözümden toprağa ıslanır Anlar benim sevdamı dağlar taşlar denizler hatta rüzgar Ben sevdayı sevda beni anlar tek sen anlayamazsın Ateşler içinde yansa bedenim,unutmaz seni gören gözlerim Biliyorum sende sevdin beni bütün benliğinle desem Kimse inanmaz hadi sende der; kimse bilmez benim yüreğimi Ağlarım geceye ağlarım,gündüz yüreğime ağlarım Gösteremem sevgimi ben yürekden candan severim Anlayamazsın beni göremezsin yüreğimdeki sevgimi Ben seninle hem baharı yaşadım hemde hazanı Bahar çiçekleri gibiydim şimdi hazan yaprağı oldum Savruluyorum esen rüzgarlarla oradan oraya Aydın Yıldız
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Benim
Sevipde karşılık göremeyen acılar içindeki benim kalbim. Hep umudun peşinde koşan vicdansıza rastlayan benim kalbim. Sadece mutluluğu huzuru istiyor hasret benim kalbim. Karşılıksız sevmeyi bilen ateşlere düşen acılar içinde benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. İçinde fırtınalar kopsada ağlayamaz özgürce benim kalbim. Kuytu köşelerde gezer sevdalıları gizlice izler benim kalbim. Avare olmuş teselli arar virane olmuş aptal gönüllerde. Bir geceye konuşur birde ıssız taş dolu dağlara benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. Ne baharım oldun nede hazanım mevsimsiz benim kalbim. Ne saraylar ne katlar nede yatlar ister Bir kaç tatlı söz ister benim kalbim. Kim anlayacak kim sevecek sevmeye değmez mi benim kalbim. Umudumun baharı sevdalımı tutsak aptal benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim Aydın Yıldız
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimin tek sahibi
Hatıraları anıp düşüncelere dalma Seviyorum demedi diye ona kırılma Mazini hatırlayınca kahrolma Kalbimin tek sahibi olduğunu unutma Bir daha başkasını severim sanma Sensiz mutlu olamayacağımı unutma Beni hiçbir zaman acıyarak hatırlama Kalbimin tek sahibi olduğunu unutma Aydın Yıldız
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|