![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizli Hazine
gizli bir hazineydin çuvallarında kağıtçı çocukların sokak çocukları mahalle çocukları çocukluğun tüm şekliyle sen onlar çamurla yoğururken güzelliğini ben uykusuz aşka saf ve dirençli çılgınlığımın ilk yazı en olgun yeri çocukluğumun dalında durmayan meyveler gibi ulaşmak isteği arifesinde yorgun buluşma sabahlarımızın
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göç Haritası
her zaman parçalarım bulutları nerden bileceksin güne ben veririm maviyi aklına ne gelirse alıcı kuşlar bana borçludur daima yüzüme gözüme sinmişliğin filizkıran fırtınalarında bir asi çalıyım savrulmayan acılarım göç haritasıdır aşkımın
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgeler Sustu
yapma dedim etme dedim gölgeler sustu bir sen susmadın içimde gülüşünle titrek bana bıraktığın boyunca sisti pustu maziyi şaşkın ararım yalnız kırgın ürkek okyanus aşan yelkenli gibi tanımam durak liman barınaksız yollarda aşkın bana lokman heybe dargın sularda hasretlik yarına bakar yaman dalgalara bakar yüzüm ne ölüm dinler ne tövbe fırtına akşamı dinlemez ölümü öfkem öfkem içimde kızıl bir derviş pusatsız şairler ölmez sen sevdiğince dirhem dirhem karadeniz olur bağırır şiirlerim feryatsız şimdi ben açılmışım yaralanmış belalara anlamının bittiği yerde ölürüm kanrevan bastığın toprakta ben varım karara karara sevda olmuşum ölerek her anımla dünya mekan
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Hicran Telinde Çifte Kumrudur Hayat (AŞKIN KIRIK KARNESİ)
elimde sonluluğun nihayet senin de gözlerinde kalmaklı bakışlarının kuşkulu çaresizliği sesinin yıkıcılığı sarhoşluğu benim bulutlarımın affet dünyayı unutmuşluğumu bazen yarım kalmış bir şiir gibi susardım hatırla ölüme karşı sonsuz tercihimdir bu göç yerinden dönemeyen kuş sürüsünün bıraktığı boşluktur tüm ölümleri ölmenin tatsız anlamı kırçıl soğuk *******in efendisidir yokluğun her zaman söylerim boş kararlar almaktır aşk aşksa bakışların bana fazla alışığım aza kanaat etmeye izin ver ağlayayım bir kez son bir kez düşünme bensiz biteceğini seni esir eden suskunun aç gözlü uykudur ölüm aşk aşksa sevmek nasıl da oturdu üzerimize hayat sanki öpüş durağı ben öğrenciyken de zayıftı karnem ayrılık:yıldızlı pekiyi uzaklık:iyi yalnızlık:0rta kavuşmak: zayıf gönlümün hicran telinde çifte kumrudur hayat uçurdun kumral içlenmişliğinle dönmesiz
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gövdemden Budamışlar Seni
çocukluğunu hatırlamak istiyorsan eski şarkıları dinle sen benim hem çocukluğum hem eski aşkımsın şarkılarının yerine beni koy ya da şarkılar benim yerime geçsin ben nereye baksam hep aynı intizar gövdemden budamışlar seni artık daha gür fışkırır ayrılığım yerini beğenmeyen çiçekler
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim Resmine Damladığı An
bilirim eskiye çeker gökyüzü yağmuru gözlediğim günlerden bilirim canlanamaz resimler gözlerim resmine damladığı an yalan bir yazı gibi buruşturulup atılır bir köşeye trajedimin karlı tipili saltanatı yüksünerek yaşamayı unutamadım anne ellerimin arasında çocukluğum ve sen ellerimin arasında kağıt bir vapurun balkonundan bakıyorsun işte çocukluk aşklarım özlem songül pervin çimen pelin'in de hakkını yemiyelim üzüm taneli gözleri kristal kadehler yanaklarında ağladıkça ben yol yorgunu sarhoşluğu yüzünün güleçliği dudaklarımın biley taşı gözlerim resmine damladığı an yıllanıyorum eskiye özenerek an be an göçüyor tebessümlüğün serçeli maskesi masumluğu çoğalıyor kırgınlığın artıyor yalancı şahitleri mutluluğumun yorulmazlığında sevdamın dağlardan damıtılmış gözlerim resmine damladığı an içi boş bir hediye paketi gibi duruyor kitaplarımın arasında resmin kitaplığımın ortasında acılarımın asırlık kitabesi gözlerim resmine damladığı an ilkelleşiyor hüzünlerim bekleyişlerin neşesi yitiriyor tazeliğini bir başka kalabalıklaşıyor yalnızlığım gözlerim resmine damladığı an yağıyor üstüme yüzüstü bırakılmışlığın akrepleri bakışlarının servetini bohça yapıyorum çocukça samimiyetine gözyaşlarımın arzuluyorum amansızca gelişini
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimde Yağmuruna
alelade gri günlerin sarnıcı gözlerinden başka yer yurt tanımam pabuç bırakmam kötü krallara günahlarımla boy ölçüşemezsin o sevişken yollarla o apayrı arz- ı endamı kimsesizliktir seni sevmenin o apaçık fütursuzca ilan-ı aşkı bulutlarımın gözlerimde yağmuruna
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Aynı Yerde Değil
eli açık acılarımızın yağmur sonrası duruluğu kalabalık gözlerim akşam sefası böceklerin isimsiz romanımsın ölüme tek düze kayıtsız yekpare filizkıranlı sabahsız başlarım sevmeye kırkindi kırlangıçlı jilet gibi keskin mermer sütunları erir hayallerimin asılsız iddiadır dağların kavuşmazlığı ben yayan sığınırken urbasına ıraklığının gözlerin aynı yerde değil bu konuşan değil senin ağzın bu öpücük yalın yasak gözlerim bit pazarı yeni acımtraklığına paylaşmak mahallenin güleç eskicisi uçar usulca kendi çocukluğuna ölüm ille bulutlar kararırken eskimiş günler güzeldir hep nedense sade bir tebessümce ikilemsiz kaynar kazanında çimmektir kutsal kitapların: felsefe aşk başkaldırıdır yalnızca ömrün kadehinin bitişi kronik tapınaktır içmesini bilene
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Gelir Aklıma
dibinde çay kalmış bardak gibi atılmışım bir köşeye bekleyişsizliğinde koyu mavi çocuk kışlarımın hayat yaz günü ılık su içmek gibi tatsız,parmaklarından damlamadığım an gerisi yağmura yakalanma şaşkınlığı sırtımda soğuğu sensizliğin gözlerin gelir aklıma seni düşünmek sabahçı kahvesi yüreğimde ben uykusuz *******imin tek şahidi seni düşünmek sıcak çorba buğusu çarpar yüzüme yünlü gocuk yazdıkların aşıp şiiri haykırırım çıplak sesimle tanınmamış iyiliğini olsa da ayrılığın hiç bitmeyecekmiş gibi içimde saklarım ejderha yakışlı güzelliğini
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinin harici yek dışarısı
bu yağmur bu yağmur ipince derince hayırım olur hayra alamet değil senleşmek bende aynı odada sabahladığım serince sevişmekti tüm uzun yolları aşmışlığım sana yanıbaşçığına gelmişliğim bu yağmur yalnız ikimizi sevmişti damla damla delice uzun gülüşlü bir baharın ardından gelen çocuğumuzdur bu yağmur unutma özgürlüğünü saklı tutarak düşün beni sen bir bakış güzelliğisin hayat izlerim sende yalnızlığa bulanmış tümden çar çamur gözlerinin harici yek dışarısı kar yağmur bende bıraktığın cerahatli bir yara bu apansız zansız izansız bu sarhoş kahır aşktır tek mülküm sırtımda yitirdim bencilce ölümümü beni anlamadığın içimde cayır cayır sonra bu yağmur diyorum ya hep bu yağmur içimizde alev alev kamçılı bir isyandır tanıksız bir cinayet nedensiz cinnet bu yağmur ispatlanamamış bir yalnızlık gibi içimde dudaklara küs bir türkü sözünün hırçın sessizliği nehir ay ışığı küsmüş gözlerime ölümüm tan yeri kızıllığı ölümüm senin elinden kısık ateşli demli ölümüm senden yalnızca senden olsun aldığım her nefes sensiz ıhlamur yanlış anlaşılmış bir pazartesiydik haftaya yabancıdır ya daima aşk sonra dilimde tüy bitiren şu yağmur karanfil renkli acılara bandığım yüreğimi mısra gözlü ismin de olduysa sesim pir pak diyorum bu yağmur hayallerimle barışık bir küme bulut kirpiklerinin şırıltısı şiir mutlu olmayı herkesten çok haketmiş bir hali var şu boyun büküşünün seni dinlemediğim için mi kuşlar yol sonu bakışlı neci aynı yolda elele yürümek yorgunluğu şehir kendimi dinlerim bu sen evet sadece bu kendimi kıskıvrak yakalarım düşlerin düşüncenin bittiği yerde kendimi tümden inançlarıma uzak uzak olan aşk ılık saçlı sihir yağmur ıslak saçlı bir ustura korkunçluğu ömrümü har vurup harman savurur yağmur bu yağmur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|