![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() VedaSal Şiirlerim V - Aşka VEDA Gecesi
Aşka VEDA Gecesi ... Aşka veda şarkının adı Söyleyen yalnızlığım… Selamsız geçmiş karşıma Keyifli keyifli mırıldanıyor… ... Yanıp sönüyor sigaralarım. Dumanlar doluşuyor odama… Müziğin ritmine aldanıp Hüznün dansı yapılıyor… ... Hazırlıklar eksiksiz. Bekliyorlarmış sanki. Kutluyorlar sebepsiz gidişini… Sesim çıkmıyor. Kimsecikler duymuyor. Yüreğim acı serzenişlerini… ... Yüzümde iki damla gözyaşı Şaşkın, suskun. Seyrediyor ayrılık gecesini… Çaresizce izliyor gözlerim Önce gidişini, Sonra aşka veda gecesini… ... Salih Korkmaz
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() VedaSal Şiirlerim VI - Sebebi Neydi?
Sebebi Neydi? Sebebi neydi? Can yakıcı sözlerinin… Gider gibi bakmıştın. Biraz nemliceydi gözlerin… Hiç mi düşünmedin? Vedaya kalkmıştı ellerin… Yalan mıydı? Söyleme sakın! Seni seviyorum deyişlerin… Salih Korkmaz
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() VedaSal Şiirlerim VII - İstenmeyen Adam
İstenmeyeN AdaM … Ne git diyebilirim, nede gitme. İstenmeyen adam ilan edildim Aşkın dilinde… Suçumu da bilirim, cezamı da İstemeyen sözler dolanıyor Aşkın dilinde… … Haklısın… Haklısın be güzelim Sevdin ben gibi aşkı bilmeyeni… Sevdam kemer olmuş Sıkmalardaymış yüreğini… … Demiştim. Demiştim ya güzelim Ben bilmem. Öğret aşkı. Ben bilemedim seni sevmesini… … Salih Korkmaz
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() VedaSal Şiirlerim VIII - ZEMHERİ
... Zemherİ... … … Soğuğun titrekliği… Zemheri ayazıydı … Bakışların zemheri… Gözlerin düştü yolla … gittin… … Dönüp bakmadın geri… … … Ölümün sessizliği… Koptu kıyametler … Yüreğim mahşer yeri… Bu can düştü toprağa … gittin… … Öldü aşkın son neferi… Salih Korkmaz
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasızlar Listesi
Arkadaşımdı... Dostumdu... Dürtü kalemim beni Bu gece ne yazalım diye… Benim kelamım hüzünlerde Dedim sen söyle… Nerden aklına geldi bilmem Vefasızlara laf atalım dedi… O kadar çoktu ki Saymaya gece yetmezdi… Kırmadım kalemimi Başladım teker teker saymaya… Döküldü birer ikişer dilimden Başladı vefasızlar listem dolmaya… Kimler yoktu ki Eski dostlar Selamı sabahı kesen arkadaşlar Muhabbet kelamım yarenler Yolundan çıkmış yoldaşlar Ve terk edipte giden Aşkı bilmez kaçaklar… Baktım. Baktım herkes orada… Dedim vefasız olmak yakışmaz bana Yazdım adımı da listenin en başına… Kalemim güldü Kendimi de vefasızlar listesine yazınca… Ben sarıldım Elimde tuttuğum kalemimin sıcaklığına… Salih Korkmaz
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Verilmez Ki Böylesine Aşka Es
Rüzgâr alırdı beni benden. Alırdı da Götürmezdi yanına… Eserdim. Savaşırdım hasret ordularıyla… Ateş yakardı içten içe Yakardı da El süremezdim narına… Yanardım. Sevişirdim hayalet varlığınla… Hasret dolardı gündüz gece Dolardı da Yol olmazdı iline. Dolaşırdım. Yaşardım hayalini yarınımla… Bir ses, bir nefes, Aşkın olmuştu yüreğime kafes… Bir sen, bir ben Bir gurbet, bir hasret Ve her şeye rağmen Olmaz! Olamaz! Verilmez ki böylesine aşka es… Salih Korkmaz
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya Yarına Kalmazsa
Beyazın hükmü var gecede. Lapa lapa kar düşüyor şehrime. Gecenin unutulmuş saatlerinde Bir çocuk koşuşturuyor bahçede… Ayakları çıplak, yalın ayak Üşüyor da üşümüyor bedeni Ne yapıyor gecenin eşiğinde Kardan adam. Kardan adam… Biraz soğuktan olsa gerek Birazda geçmişinden gelen Birkaç damla gözyaşı yüzünde… Yalan bir tebessüm gözlerinde… Bir telaş, bir acele içinde Beyazın soğukluğu ellerinde Dilinde tekrar, hep aynı cümle Ya yarına kalmazsa… Ya yarına kalmazsa… Salih Korkmaz
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yak Aşka Bir Işık...
Selamsız geldi, vefasız gitti Hayalet misali göründü bir anlık… Gönlüm, var ya da yokluklarda Bir çocuk misali bir küs, bir karışık… Mevsimin ilk beyazı düştü şehrime Gümbürtüler eşliğinde yağmurla karışık… Asırlık şehrim gibi yüreğimde, Böyle nice fırtınalara alışık… Alışık olmasına alışıkta Sevilmek olmayınca, Bilmem ki Sevmek alır mı yakışık..? Çözemedim bu işin düğümünü Yüreğim sevmelere sarmaşık… Kasımın bir Boğaziçi gecesinde Ben yine yalnızlığa bulaşık… Ordaysan bir bak. Duy sesimi. Karşı kıyıdaysan Duy ve yak. Yak be gülüm. Haydi yak aşka bir ışık… Salih Korkmaz
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlık Değil...
Gurbet giymiş beyaz gelinliğini Sere serpe sermiş kara toprağa eteklerini… Kış güneşinin yalancı sıcaklığı Kandıramaz, alamaz benden son nefesimi… Yalnızlık değil gülüm! ! ! Yalnızlık değil… Bir dağ başı sensizliği benimkisi… Hasretler karabasan olmuş Cirit atıp dururlar uykusuz *******imde… Beyaz karanlığın için Bu beden sensiz ya, bitmez titremelerde… Dedim ya gülüm, Yalnızlık değil… Bir dağ başı sensizliği benimkisi… Sakın ha inanma Deseler de gözümden akarmış yaşlar… Varıp da gelemem yanına Yoluma dizilmiş bir bir taşlar… Ben beklerimde gülüm, Bahara daha çok zaman var… Kelebekler konmazsa gül yüzüne Çiçekler açsa da neye yarar… Üzülme gülüm.. Dedim ya! ! ! Yalnızlık değil… Bir dağ başı sensizliği benimkisi… Salih Korkmaz
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YalandıR
Yalandır şairliğim, Ben selamı, kelamı ne bilirim... Yalandır şiirlerim, Ben yüreği, aşkı nerden bilirim... Yalandır hayatım, Yaşamakmış, ben kimim ki bilirim... ... Yalandır efendim. Yalan. Kim dediyse yalan beyandır... Beni bilen bilir, Yanımdaki DOST bana inanandır... Beni seven bilir, Yüreğimdeki AŞK bana inanandır... Salih Korkmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|