![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seviyorum seviyorum de
25 Mart 2005 Yine anılarla yaşamaya başladım Karnımda dayanılmaz bir sancılya uyanıyorum Yokluğun dünyamın tüm duvarlarına kazınmış Tıpkı kapanmayan bir yara gibi Her an kanıyor Ne olur bir ses ver bu garibe Yeter bu kadar elem de Yeter bu çektikleri dönüyorum de Her zaman seninle olacağım, Seni seviyorum de seviyorum Seviyorum de Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sınav sabahında bir beklenti
13.Mayıs.2006 Bunca saat uyuyor olamazsın Biliyorum bu sessizlikte farklı olan birşeyler var Belki bir süprüz bekliyor beni Belki de bu saat oldu aramadın asıl süpriz bu işte Şimdi Şimdi bir halk otobüsünde Yolum çapadan taksime Oradan maçka, itü işletme fakültesine Aklım karma karışık, sınav bahane Hep seni düşünüyorum umut dünyası işte Giderken göremedim amma Dönerken birlikte olmak dileğiyle Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Soğuk kış geçeleri
10.Mart.2006 Böyle soğuk kış *******inde yokluğun Daha bir acı veriyor Belki gelirde yüreğimin buzullarını çözersin Belki ateşinle tüm vücudumu ısıtıverirsin Ama biliyorum ki gelmeyeceksin Yüreğinden yüreğime çiçekler vermeyeceksin Kışa dönmüş tüm mevsimlerime, yazları getirmeyeceksin Getirmeyeceksin |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sokaktaki herhangi bir deliye
23.Nisan 2006 Ne zaman herhangi bir yerde bir deli görsem İçim burkulur haline Kim bilir ne derdi varda neden düştü bu vaziyete Doğuştan olsa bu kadar yaşayamazdı belki de Hey sen, kardeşim baksana şunun haline Sence nasıl bir gam düşürmüştür şu deliyi bu hale Hiç düşündün mü? bir gün bende böyle olurum diye Düşündün mü? İnsanlar tarafından İnsan gibi algılanmayan Hor görülen ve aşağılanan biri olurum diye Hey sen, insan kardeşim Bir deliyi hor görmeden önce, Kendini onda gör, insanı onda gör Nasıl bir iş göreceksen düşün, gör Gör de işin öyle gör Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son kez
16.Ekim.2006 Belki son kez de olsa hiç buluşmamalıydık Kavuşturmamalıydık bu elleri ve gözleri Bir gün öncesine kadar dağlanmış bir Yaraydın sızlayan Şimdi ise kalbimin tam ortasında bir Deliksin oluk, oluk kanayan Son damla kanıma kadar Seni hissedecek olmak ne güzel Ebe güzel gitme be güzel Ne ettiysem hepsi yalan Gel be güzel gel… Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son kez baktığında ay parcasıydı gözlerin
01 eylül 2004 Son kez baktığında ay parcasıydı gözlerin Zangır zangır titriyordu sen giderken bedenim Olmadığın bu yerlerde söyle nasıl devran süreyim Dünyamı seninle ıstırdım Sendin benim güneşim Şimdi sen yoksun hep buzul çağındayım Sensiz olamam,yokluğunun soğuğunda nasıl yaşayayım Ben doğduğumdan beri isyandayım,isyanlardayım Söyle benim herşeyim Ben şimdi başımı hangi taşlara vurayım Vurayımda sensizlikte son bulayım Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son sarhoşluk
22 agustos 2004 Bu senin son sarhoşluğun be kardeşlik, Tadını çıkarmaya bak Zamansız tere dökülmüş yaprakları tekmele İsyan et zamansız yere döküldükleri için Sende onlar gibi zamansın döküldün çünkü İsyan et şimdi hayatta tüm olanlara Çünkü bu senin son sarhoşluğun be kardeşlik Bu dünyaya zamansız gelmek senin suçun değil Eyme başını dik tut Sen değil be kardeşlik,bu hayat utansın Bu hayat utansın. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son...
15.Ekim.2006 Taksim akm’de oda sahnesi Ful yapraklarını izliyoruz Seyir yavaş, yavaş bitiyor Vaktimizin tükenişi gibi Şimdi bir otobüs durağındayız yolcu gibi Halbuki bineceğimiz yok Aşkında son durağındayız İneceğiz seven iki sevgili gibi Ve yola dökülen Ful yapraklarının arasından Ayrı yönlere gideceğiz İki yabancı iki yabancı gibi Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözlerin bittiği *******
19.Şubat.2006 Nefesinin nefesime karıştığı Bedenini bedenime dolaştığı Sözlerin çaresiz kaldığı, *******de Kalp atışlarımın hızlanması doğaldır gülüm Gözlerinin gözlerime baktığı yerde Kanının kanıma aktığı demde Dudaklarının dudaklarıma deydiği anda Serçemsi titremeler doğaldır gülüm Ateşler içinde yanmak doğaldır gülüm Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şarap ve Sen
16.Ekim.2006 Yokluğuna içiyorum bu gece şarabımı Öyle kırmızı öyle kırmızı ki Ayrılık vakti gözlerimizden çağlayan yaşlar misali Kan kırmızısı ******** İçtikçe içesim geliyor Ne kadar çok içersem hayalin O kadar çok boş odama ve ruhuma giriyor Ayık kafayla geçemiyorum karşına Cesaretim yok Bari zom olayım İçtiğim şişede kaybolayım Hayaline son kez sımsıkı sarılayım Sonra bu diyardan Bu yokluğundan Sonbaharından kışından Bu dünyadan bu dünyandan Yok olayım yoksun kalayım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|