![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutmuşum
Sevgilim dün yine daldım düşlere Hatırlamak istedim maziyi şöyle Gözlerinin rengini, senin kokunu Unutmuşum aşkım hatırlat biraz Koşarmıydık kırlarda seninle bilmem Severmiydim seni taparca bilmem Kaç yıl sürmüştü seninle sevdamız Unutmuşum sevgilim hatırlat biraz Severmiydim gülmeyi seninle bilmem Bakarmıydım gözlerine büyük bir aşk’la Tutarmıydım ellerinden hiç bırakmamayacak gibi Unutmuşum sevgilim hatırlat biraz İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzat Dudaklarını
Bir el tutsun elimi, alıp götürsün beni Kendimi bulacağım sessiz diyarlara Bir ses işiteyim içimden biryerlerden Yakın ol nefesimden, gel yanıma Turkuaz rengine dönsün dallarda yapraklar Yavaş, yavaş bir yağmur çiselesin inceden Uzanayım çimenlere seni seyredeyim Güneş terkedene kadar şehri Kıskanayım seni herşeyden, hatta kendimden Sonra gece olsun, el ayak çekilsin Başını dizime daya,yanıma yaklaş Dayaki; seni doya,doya seveyim Uzanıp gökkubbeye hiç üşenmeden En parlak yıldızı yakalayıp, saçlarına takayım Sönük kalsın sokak lambaları senin yanında Karanlıklar aydınlığını kıskansın Sonra,bir kuyruklu yıldız geçsin gecemizden Zifiri karanlığa adını yazarcasına parlak Uzat dudaklarını öpeyim uzat Seni canevimde, yüreğimde hissederek, duyarak Rüyalara dalayım, bu böyle sürsün Uyuyayım öylece yanında sessiz Öpüp seni, sarılıp, koklayarak İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vasiyetimdir
Bu benim vasiyetimdir Tüm varlığım ortada Herkez payına düşeni alsın artık Ayaklarımı; peşimden koşanlara Ellerimi; tutup sonra bırakanlara Gözlerimi; denizleri sevenlere Kalbimi; beni terk edip giden O vefasız sevgilime bırakıyorum Tek ruhum kalsın yalnız bedende Bir aşk var onda aşktan ziyade İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurgunum Sana
Hissedince sana vurulduğumu Baharda bir kuş olup uçasım gelir Bakınca o güzel gözlerine Hasreti bir anda silesim gelir Ne kuş olup uçabilirim Ne hasreti silebilirim İnanki seni bir ömür sevebilirim İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur Gözlüm
Gecenin şu en sakin anında Hafiften bir yağmur yağıyor İstanbul’da Saat epey ilerlemiş, sabah olmakta Olsun ne farkeder sen yoksunki yanımda Seni düşünmekten bu gece yine Uyku girmiyor bir türlü yorgun gözlerime Aralık penceremden içeriye giren rüzgara inat Hayallerinle ısınmaya calışıyorum ben yine Ayrılıkla dost olmuşum, geceyle kardeş Ne farkeder erken doğsada güneş Nasıl olsa sabah sensiz uyanacağım Bir gün daha acılarla başlayacak kalleşmi, kalleş Hayallerle yaşanmaz biliyorum, inadına hayal kuruyorum Bu tan vakti kaçıncı uykundasın bilmiyorum Tüm özlem yüklü duygularımla Selam gönderiyorum yağmur damlacıklarıyla sana İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur Zamanı
Yağmur zamanı severim ıssız sokaklarda yürümeyi Bazen hayalden ötedir yalnız sokaklar Bir ciğara elimde yarısı ıslak dolanır dururum Umurumda da değildir millet ne der Her nefeste sarar tüm benliğimi gam,keder Tükenişse bu evet tükendim Yetmiyor ıslanmalar yetmiyor Varsın iliklerime kadar işlesin soğuk Çamurlara bulanayım ne farkeder Bu yürek yıllar yılı derbeder İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakamoz ve Yalnızlığım
Bilirmisiniz açık denizde küçük bir yelkenli Nasılda savrulur durur oradan, oraya İçinde bir kaybolmuşluk, bir hiçlik korkusu Çaresizce sığınacak bir yer arar, benim gibi Düşünün kanatlarında parıltısı yakamoz Bir martı nasılda dolaşır durur Maviliklerde durmadan benim gibi Bozulmaz bu denge hadi gelde boz Düşünceler yine yoğun bu akşamüstü Güneş bile bir garip batıyor ufuktan Sert esen bir rüzgar,bir martı, bir küçük yelkenli Alabildiğine bir tuz,yosun kokusu Uzanmışım sahilin en ücra kayasına İçimi kaplamış ölüm korkusu İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakamozlar Taşır Hayalini
Gemiler geçer buradan büyük gemiler Ağır, sessiz, bir o kadar derinden Yapraklar düşer, akşamın bu keder vakti Beklerim ve ben hep beklerim Yakamozları taşır tüm dalgalar Ta ki; kıyılara varana kadar Özlerim bu akşamda seni özlerim Hayalinle ışıl, ışıl tüm kıyılar Vakit geceye karışma vakti Aklımda anılar, yüreğimde yar Binerim bir martının kanadına Giderim, meçhule şimdi tüm yolculuklar İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlık Nedir Bilemezsin Sen
Yalnızlık nedir bilirmisin sen? *******i boş gözlerle Duvarlara bakıp,sabahlara kadar ağladınmı? Acıdan, dertten sabaha kadar Kendinle günlerce hiç savaştınmı? O büyük boşluk seni hiç sardımı? Beynini ızdıraplar kemiriyorken Tırnaklarınla yastıkları parçaladınmı? Hiç doğduğuna pişman oldunmu? Çekemediğinde bunca çileyi Kafanı hiç duvarlara vurup durdunmu? Yıldızları seyrettinmi her geceyarısı? Onlara isimler, sıfatlar taktınmı? Herşeye rağmen mutlu olmayı bilip Hayata benim gözlerimle hiç baktınmı? Isıttınmı özlemlerini, sokak lambalarında? Kaldırım taşlarının üzerinde sabahladınmı? İçin ürperdimi hiç benim gibi Yaşarken öldüğünün farkına vardınmı? Ölmeyi düşlediğin oldumu hiç? Hayallerinde, zümrüt_ü ankanın kanatlarında Yolculuk yapıp sabahlara dek Kaf dağında masallara daldınmı? Kaç defa düştün uçurumlardan aşağıya? Göçmen kuşlardan selam yollarken yare Yada kaç defa sapladın böğrüne bıçağı Bitsin bu işkence diye? AHHH BİLEMEZSİN SEN BİLEMEZSİN SEN YALNIZLIĞI BİLEMESENDE ANLAMAYA ÇALIŞ NE OLUR İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yangın Yeri Yüreğim
Yeller eser bu bahar yine başımda Normale dönermi orası meçhul Hüzün dolu yine gözyaşımda Vur be felek, acımadan birde sen vur Izdıraplar öbek,öbek benimle Gözlerimde ümit ışığım sönmüş Ne olacak bu halimiz seninle Mutluyduk evet ama o dünmüş Kırık bir saz gibi içimde birşey Canım acıyor elimde değil Yürek tarumar, of ne zor şey Ben yine sevmeyi öğrenemedim Yangın yeri canımın en hassas yeri Ben yine sönmeyi beceremedim İlker Pamukçu haziran 2005 İlker Pamukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|