|  | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #11 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Asena ve Aşk Erguvani yağmurdu asena sağanak sağanak yağardı Saçları bahar olana akardı türkü tadında sözdü asena Masum bir masaldı Türk coğrafyası üstünde her daim Kavgalara koşardı elleri gül tutana sevgi dolu bakardı. Yalnızlığın soluğundan sıcak rüzgarları dağlara salardı Kulaklara aşk fısıldardı at üzerinde delikanlılar coşardı. Çayır çimen nal sesiyle dolardı toprak bozkurt kokardı. Gökten aşk yağardı sırılsıklam Türk için ağlardı asena Gözleri yıldızdı kaşları hilal bir kızdı asena Türk'e aşıktı Çılgın kurt asena dağlara adını yazdırdı destanlaşarak Her Türk onu tanırdı ve yüreklerinde onun kanı akardı. Saçları bayrak olan Türk'ün alın yazısında emeği vardı. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #12 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aşk Bir Matematiktir Aşk bir matematiktir elde var sıfır İster çarp ister topla olmaz ki bir Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #13 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aşk Fışkırırdı Bütün Karanfiller Dudakların kan kusardı yaşamak yüreğinin derinine batardı. Ateş topuna dönerdi dünya gün batımında yaraların kanardı. Anlardın niçin yandığımı niçin volkan gibi patladığımı ey yar Bir isyana dönüşürdü sevgiler aşk fışkırırdı bütün karanfiller Sularda aksin tutuştuğu vakit kelebeklerin kanatları yanardı Bütün yayla çiçekleri ağlardı aşkı eşkiya gibi onlar yaşardı İki nefes alıp vermek kalbe yarardı aşk dudaklarda çarpardı Ey sevgilim, aşkım, karım Şenay saçlarında yıldızlar parlardı. Gülüşünde nergis açardı karanfiller o dem kurşuna dizilirdi. Gözyaşlarına boğulurdu ceylan bakışlı gözlerin eyy sevgilim Sana gün yüzü göstermedim şiirlere düşkün yaralı yüreklim Şair karanlıkta sevgilinin yıldız saçlarına tutunarak yaşardı. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #14 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aşk Kılık Değiştirir Aşk bin bir renkle, yüzle çıkar karşına Belki bir yenge belki teyze belki hala Sen çorak yaşantımda ıslanmış gülsün Bir akşamüstü kök saldın topraklarıma Aşk bazen kılık değişir saklar kendini Bürünür teyze arkadaş kardeş şekline Çeker elini ruhunu çeker gibi kaçarak İlahi bir durgunluk yansır gözyaşlarına Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #15 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aşka Koştum Çaresizlikten çatlarcasına koşan at gibi Dizleri çözülürcesine kavuşmalar aradım. Tepeden tırnağa aşka koştum dolu dizgin Aşkın semalarına yapayalnız kaçıp kaçıp Hayallerin kanatlarını yakalamaya çalıştım. Gönül yorgunluğundan öteye gidilmeyen Ormanı kırılmış yoksul topraklara vardım. Tanıdıkça anladım aynı dünyadan değildik Bir sürgündü yaşadıklarım şimdiye dek Bana kanat gerecek kimseyi bulamadım. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #16 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aşka Tutunmak Rüzgarın yeri yok saçların adına dolanırım semada. Aşkın esintisinde tutanamadım bir tek teline yarim. Duygularım adına fırtınalar kopardım tozla dumanla Ne sana yaranabildim ne saçlarına güller takabildim Tadı yok dünyanın his kasırgası eserken yüreğimde Ruhunu okşamak isterim rüzgarımla beni huzura al Saçlarına arzularım savrulur başını döndürmez miyim? Gül kokulu nefesim eser yanında öpüşüm şakağında. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #17 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aşkın Kekremsi Tadı Aşkın kekremsi meyvesini büyütürken mor bahçende. Islak sesinle ateşten gülleri süsleyeceksin gecende Alev saçını saçıp denize beklersin sevdiğini iskelede Kaçışır martılar çığlık çığlığa boğuşurken özlemlerinle Ebemkuşağı renginde yağmurlar ekersin bulut üstüne Ak gülden damıtılan saflık düşer masum serinliğine Akşam güneşi suya değdiğinde ışık olursun derininde Kaybolmayı seversin huzur denizinde nisan ikindisinde Sevda yüklü, canavar yüklü bulutlar kabarır yüreğinde Bir fırtına kopar ta içinde benliğinin yılgın köşelerinde Cennet kapıları açılır peygamber kokusu dolar genzine Evliyaların dilinde cennet ilahileri dökülür billur gönlüne. Karanlığında kaplan gözü şehvetin ve şerefin yüzünde Akıtır oluktan kanlı yaşı ululuğun et parçaları dişlerinde Öyle bir aşk ki bu göz göze gelsen damarların çatlar. Duyguların ağaç aşkın kanlı tarihi kök salar düşlerinde Önce mora sonra turuncuya dönüşen sevda tepelerinde Bir gül dalısın yapraklarında sayfalar dolusu aşk şiirleri. Bir ölünün söylediği yaşam sevinci dolu şarkıyı bilirsin Anlarsın ölü niye ağlarmış zambakların açtığı saatlerde. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #18 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aşkla Nefes Almakla Yetinmeliyiz Ölümün olduğu yerdeyiz bir kuru dal üzerindeyiz. Güllerin son demindeyiz açmayan günlerindeyiz. Öyle acı ki çektiklerimiz bıçak altında gülmekteyiz. İnsanız, insani güzellikler yaşamak istemekteyiz Bir bıçak altında yürümekteyiz ölüme gitmekteyiz. Sevdiğim, sevgilim, bir tanem her gün ölmekteyiz Ne lazım bize araba ev ömrümüzü tüketmekteyiz. Açtı gül goncaları aşkla nefes almakla yetinmeliyiz. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #19 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ateşli Aşk Her seferinde daha geniş bir dünyaya açıyorum gözlerimi. Büyük bir kayalığa tırmanırken her adımda yepyeni bir manzara / bizim aşkımız Ciğerlerimi açıyorum hayata, kendim olamayacak kadar / seninle doluyorum. Senin yanında baştan aşağa, tepeden tırnağa duygu oluyorum. Kalbim çiçeklerin fışkırdığı bir bahçe adeta senin yanı başında Sayısız sevinçlerin her birinde bir çiy tanesi gibi parlıyorsun. Bütün ruh ateşlerimi söndürüyorsun / yağmurlar bırakıyorsun / gönül bağıma Benim için yaşayan bir düş oluyorsun yüreğimden parça parça / bırakılan Dinim / ışığım oluyorsun; yüzünün karşısında lekesiz, tertemiz / kalıyorum. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:57 PM | #20 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Atları da Vururlar Özgür Topraklarında Sırtlarından atarken tutsaklık zincirini Atları da vururlar özgür topraklarında Büyürken yürek kanayışından çayırlar Küçülür her kan damlasından korkular Dolu dizgin susturulamayan kara atlar Sorgulanamayan rüzgarlarla koşarlar Bayraklaşan yelesinden özgürlük taşır Nefes nefese kalır kan içinde bu atlar Külü kemikten ruhu ateşten bir alevdir Her parçasıyla karanfil taşıyan atlar Kızgın gözlerinden fışkırır kor kor lavlar Her bakışında dinmez yanardağ patlar Sen ki kül edersin zulmün pervanesini Gün senden ışık alır gece sular tutuşur Bir ateş nehridir her katresinde kanın Ölürken de güzeldir vurulan tüm atlar Osman Demircan | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |