![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben özgürlüğü sevdim
Ben özgürlüğü sevdim Ben özgürlüğü sevdim Bir de seni Boyun eğmedim Bu yolda hep yürüdüm Ben özgürlüğü sevdim Bir de seni Özgürce Gem vurdurmadım Namerde eğilmedim Ben özgürlüğü sevdim Bir de seni Özgürce Yoluma atılan taşlara Gizli oyunlara Tüm engellere rağmen Ben dikine yürüdüm Enine yürümedim bu yolu Temizledim tek tek Işıklandırdım yolumu Ben özgürlüğü sevdim Bir de seni Özgürce Uyumadım ben Ben hiç Uyumam Yaşarım tüm günü Doyasıya Ben özgürlüğü sevdim Bir de seni Özgürce Yaşadım,yoruldum Yoruldum,yaşadım Bu yorgunluğumun tadını Bilemeyecekler Ve hiç tadamayacaklar Yorulmaktan aldığım tadı Tattırmayacağım.. Yorulmadan,yaşamadan.. Ben özgürlüğü sevdim Bir de seni Özgürce Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben ve Ben
Ben ve Ben Yüzümdedir acısı Tokatlayan anıların Bir çok “ben”olurum İzlerinde geçmişin Bir sigara yakarım Baş başa kaldığında Diğer “ben”tarafım Yıllar değiştirir “ben”liği “ben”deki “ben” gibi Her akşam uykuya dalan Aslında ölüdür insan Bilirim yaşam her sabah Doğar yeniden “Ben”ölürüm, “ben”doğarım Her akşam,her sabah Düşünürüz,ölümü Bize değildir yakın Biz oraya hiç ulaşamayız Ki..hep başkaları ölür Bu yüzden.. Yüzümdedir acısı Tokatlayan anıların Bir çok “ben”olurum İzlerinde geçmişin.... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-13.01.2004 Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben yokum
Ben yokum Ne sen beni anlayabildin Ne ben seni çözebildim Bu gece,ah bir bilsen Kendimle savaştım. Bir savaş ki,ne ateş kes,ne barış Hep kendimle bu savaş Duymadın,kalbime sıktım kurşun Ben yokum,seni öldürdüm.. Burhan KÜÇÜK Kdz.ereğli-18.05.2004 Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni aldatan
Beni aldatan Güneşi bekliyorum Koca bir kış boyu Ve parıldadığında Kumsala atıyorum Kendimi umarsız Deniz ve güneş Kavuruyor bedenimi Gecenin bir yarısı Omuzlarımda bir sızı Anlamıyorum Deniz mi? Güneş mi? Beni böyle uyutmayan Yoksa koca kış mı? Beni böyle aldatan. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-04.07.2004 Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beş var
Beş var Günün bitimindeyim Vakit gece yarısına beş var Düştü düşecek göz kapaklarım Uyku kirpiklerimde bekçi Düştükçe göz kapaklarım Gözlerime batan yar Hala aklımdasın Vakit gece yarısına beş var Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-22.10.2004:23:55 Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bırakırım
Bırakırım Sen zahmet etme ne olur Ben çekip giderim Bütün gördüklerimi Yaşadığım tüm günlerimi Yazdığım şiirlerimi Bırakırım geride Sen zahmet etme ne olur Ben çekip giderim Geride sevgimi bırakırım Güneşimi.. Yıldızlarımı bırakırım Kafesteki kuşumu Kapıda ceketimi Bir yudum rakımı Yarım kalan sigaramı Bırakırım geride Sen zahmet etme ne olur Ben çekip giderim Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-17.12.2003 Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biliyor musun?
Biliyor musun? Tutamayıp kendimi dudaklarımdan dökülüyor O iki kelime, 'Özledim seni' Yakınımda olduğunu bilmek Huzur veriyor bana Ve ısıttığın kalbimde İnce bir sızı Yeni yeni fark ediyorum Yokluğunu aslında Biliyorsun ki; Hiç istememiştim gitmeni Geldin ya işte Özlemişim seni Hem de çok Biliyor musun? Yakındakiler de özlenirmiş Öğreniyor insan zamanla Ve yüreğine söz geçirmek En zor işmiş insana Ne kadar yasaklasa da.......... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilmezdim
Bilmezdim Ben aşk nedir bilmezdim Daha on beş yaşında çocuktum Seni gördüm, sana tutuldum Yanmam derdim,yandım kül oldum Aşkın çemberinden geçirdin Attın rüzgarlara savurdun Yaktın kalbimi kavurdun Daha on beş yaşında çocuktum Şimdi yangının eksik olmaz yüreğimden Gülümsersin hep,gönül penceremden Gönlüm geçse de bu dünyadan Bil ki sen hep gönlümdesin Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir daha
Bir daha Arkadaş üstüne bir avuç toprak attım Hissettin mi? Süzüldü yanağımdan göz yaşlarım Görebildin mi? Alev alev yüreğimi yaktın geçtin Anlıyor musun? Nereye böyle, aldın başını gittin Anlatabilir misin? Önemi yoktur her halde buraların Mutlu musun? Bir haber,bir ses.. Bir mektup,bir mail.. Gönderebilir misin? Her sabah gülen gözlerinle günaydın Yada bir daha merhaba..... Diyebilirsin? ... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-15.12.2003 Burhan Küçük |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir ekmeğe bir şiir yazılır kardeşim
Bir ekmeğe,bir şiir yazılır kardeşim Şiir sattım fırıncıya bir ekmek aldım Yanında azık da verdi neyleyim Alış veriş dünyası bu verirsen alırsın Bir ekmeğe bir şiir yazılır kardeşim Aç mı kaldın arkadaşım al sana şiir Ekmek alırsın belki karşılığında Herkese de vermezler istersen dene Bir ekmeğe bir şiir yazılır kardeşim Ne hallere düştük be kardeşim Oysa bölüşürdük bir dilim ekmeği Kendi ellerimizle hazırladık bu sonu Bir ekmeğe bir şiir yazılır kardeşim Çekilmez hale getirdik dünyamızı Can sıkıcı fırtınalarla uğraştık Kriz,enflasyon,borsa,on bir eylül Bir ekmeğe bir şiir yazılır kardeşim Depremlerle,Irakla,kapkaçlarla Hep boğuşuyoruz denizlerde Bir kulaç öne,iki kulaç geriye Bir ekmeğe bir şiir yazılır kardeşim Haydi sevgiye,dostluğa,paylaşmaya Öne çıkaralım paylaşmayı üslubumuzla Fırıncıda ekmek vermiyor artık Bir ekmeğe bir şiir yazılır kardeşim Desek de....... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|