![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *******
Karanlık geceye ışık yakışmaz Kasveti başkadır hasreti başka Gönül de ateşe duman yakışmaz Minneti başkadır şiddeti başka Renklerin gözü kör hayaller sultan ******* giymiştir simsiyah kaftan Üstünde yıldızlar pırlanta taştan Güftesi başkadır bestesi başka Yüreğin çoştuğu haz-dır ******* Teline vurduğu saz-dır ******* Ayazı soğuğu yaz-dır ******* Gelişi başkadır gidişi başka O 'meshur siyahlık' hal-i muttasıl Bir sessiz hanende sazende fasıl Nasıl da yakıyor gönlümü nasıl Katranı başkadır zifiri başka Muhayyel ne varsa gönl-ü ücrada Sefası acısı hep bir arada Hikmet-i sebebi vefasız yar da Şulesi başkadır sinesi başka Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin Dili
Hasretler içimde sönmeyen nar-dır Terkedip gideni gördüm vallahi Yıllara sığmayan dostluğum vardır Gecenin dilini çözdüm vallahi Biri seni saklar biri göz yaşı Uyuyan bir güzel gönül sırdaşı Yıldızlar ömrümün dostu sırdaşı Boncuk boncuk saydım saydım vallahi Ben karanlıktayım karanlık bende Bazen ben çağlarım bazen o perde Bir şarkı dinleriz 'sevgiler nerde' Sözlerini tek tek yazdım vallahi Kapatır ümitsiz vuslat izini Saklar mutluluğun yedi rengini Sonun da gönlümün dengi dengini Aradım aradım buldum vallahi Aynı can bir beden ben ve ******* Ay değil yıl dağil geçmiş niceler İsmini zikreder siyah heceler O asil rengini sevdim vallahi Bir huzur kucaklar baştan alemi Bağrını açar da verir kalemi Görüpte seyretsen benim keyfimi Hoşgeldin dünyama derdim vallahi Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecikmiş Özür! ....
Bu gece daldım yine öylesine Düşünüyorum! .. Düşlerimde sen var mısın? Bilmiyorum! .. Ya; Sana duyduğum sevgi Yaşıyor mu? ? ? Sanmıyorum! .... İntizar bile düşmüyor senin için dilimden Belli ki; “Seni artık sevmiyorum! ” Ne kadar çabuk değişti her şey Hem de “yirmi yıl” sonra! .. Şaşıyorum! .. Ve ben bu sözleri Bir zamanlar dalıp dalıp ağladığım Yıldızlara söylüyorum! .. Gafletmiş isyanım Günahmış göz yaşlarım Anlıyorum! ... Ve; Bu gece Tanrı-dan Hatalarım için, 'Özür diliyorum! ..' Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geç Gelen Pişmanlık
Gönlüö girdaba düşmüş alaca kuytular da Susuz kalan kalbimin nigahın da tortular Ömr-ü zaildir takvim sararan yapraklar da Nefs-in kör rüzgarın da bir yana uçuştular Zaman sırtımda kambur sırıtmakta her anı O nursuz kahkahaya karışmış ağlayanı Ne sine de taş gördüm ne yürek dağlayanı Toprak olan bedenle toprakta vuruştular Her bir dem-i mazinin cism-i karanlık rüya Maneviyat fakiri boşa kurulmuş hülya Nerde yalancı lezzet hani her şeydi dünya Ne dost kaldı ne yaren dört yana kaçıştılar İşte karanlık dehliz nefsaniyetler sus pus Başlamıştır yolculuk rotası Hak-ka mahsus Bir köPage Rankingüydü nedamet şimdi o da bir kabus Lisan-ı hal uzuvlar günahla konuştular Girift bir tamah idi yürek de dünya malı Ölüm yalan rüzgarı dil de baki masalı Böyle nihayet buldu hayatın nevbaharı Hazan ile lalezar huzur da buluştular Ses de vardı davet de icabeti unuttuk Her çöken karanlığı sabah ile avuttuk Rahmeti çok yakındı biz aldandık biz sustuk Vakit artık çok geçti boş yere ağlaştılar Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geç Kaldın
Hesabım görülürken melekler seni sordu Vahiy geldi Tanrı-dan 'Bekletmeyin bu kul-u' Yolculuğum başladı neden böyle geç kaldın Yetişemezsin artık kapattılar her yolu Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmişe Sövme
Sahipsiz değilsin fani dünya da Gaflete düşerek kötüyü övme Dağlar da bir çoban, paşa olsan da Gelmişin keyfine geçmişe sövme Bastığın topraktır mayan hamurun Aslını ceddini böyle hor görme Sapıtır senin de oğlun torunun Gelmişin keyfine geçmişe sövme Gözünle gördüğün bir yalan serap Nefsini harama zulüme eğme Kalbine mührünü vurmasın Yarab Gelmişin keyfine geçmişe sövme Gönlün de vuruşur eğriyle doğru Ashab-ı Kiramın yolundan dönme Nedamet hüsrandır inkarın sonu Gelmişin keyfine geçmişe sövme Bir nifak ekilir bağın bahçene Başını toprağın altına gömme Sırası gelir de düşer hanene Gelmişin keyfine geçmişe sövme Mazini unutma unutulursun Miad-ı geçmeyen tek şeydir tövbe Onu da bilmezsen helak olursun Gelmişin keyfine geçmişe sövme Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Öpüşelim! .
Ölümle aramda perde misin sen Çekil de ecelle bir görüşelim Tadına doyulmaz meyve misin sen Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Ateş mi var senin dudaklarında Hararet yükseldi damarlarımda Kesildi dermanım ayaklarımda Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Yılların hasreti birikti taştı Yüreğe sığmadı dağları aştı Düşledim o dudak o göz o kaştı Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Öyle bir kaldı ki damakta tadı Dilber söyle nedir busenin adı Gönül bu istiyor neylesin malı Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Cananım güzelim özledim seni Arıyor dudağım sıcak buseni İsterse sonunda vursunlar beni Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Issız bir köşede atla boynuma Sar beni sarmala sık kollarınla Ateşi ateşle dudaklarıma Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Kalbimin atışı hızlansın yine Ömrüme bin ömür eklensin yine Göz yaşım pınarda beklesin yine Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Bu aşkın adına “yasak” deseler Düşürüp dillere şarkı etseler Fark etmez halime gülüp geçseler Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Hasreti biçelim harman edelim Denkleyip üst üste deste edelim Yılları dudakta beste edelim Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Dünyanın dengesi bozulsun gitsin Günahsa alnıma yazılsın gitsin Bir zevkin seline kapılsın gitsin Gel sarıl boynuma gel öpüşelim Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelecek Gibi
Karanlık sokakta yalnız başıma Dolaşır dururum deliler gibi Başımı kaldırıp baksam semaya Yıdızlar resmini çizecek gibi Dalgada köpükte sen varsın diye Dalmışken masmavi engin denize Bir yolcu gemisi acı sesiyle Ümidi gönlümden silecek gibi Ruhumda amansız yorgunluk başlar Çılgınlık anıdır süzülen yaşlar Geçmişi süsleyen o hatıralar Gözümün önüne gelecek gibi Bir garip alemde bir garip mekan Hapsolur maziye seninle zaman Uzanıp saçını tutacağım an Aniden bir rüzgar esecek gibi Hıçkırık bir düğüm sinemde yumruk Hükmeder ruhuma koskoca boşluk İsmini anmadan aldığım soluk Kahredip ölüme gidecek gibi Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelin Ufo'lar Gelin
Ne zaman güneş batsa uzaylılar gelirmiş Dağ taş cadde her yere hep ufo’lar inermiş İşin içinde iş var var da biz bilmiyoruz Ya onlar çok akıllı ya biz deliriyoruz Gelin ufo’lar gelin gelinde dünya görün Bizlerle tanışın da dünya kaç bucak görün Yollar bize yetmiyor çukur hendek bir alem Yukardan görüyorlar neden gelirler madem Onlar gelsin dünya’ya biz uzaya çıkalım Bizi çok korkuttular biz de kazık atalım Nedir ula bu ufo? Şeytan mıdır cin midir İçinde ki yaratık erkek mi dişi midir Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelsen Olmaz mı
Bin defa aklıma geleceğine Bir defa yanıma gelsen olmaz mı Uzaktan uzağa güleceğine Sıcacık bir buse versen olmaz mı Benim de anacak bir günüm olsun O kadar diken var bir gülüm olsun Gönlümde kanaryam bülbülüm olsun Birazcık insafa gelsen olmaz mı Dağda mı bağda mı söyle nerdesin Sis gibi çiğ gibi mevsimlerdesin Lapa lapa yağan karlar gibisin Bir parça başıma değsen olmaz mı Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|