![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hüznüm
zaman su misali akıp giderken sen.... uzaklarda ki hüznüm hüzünlere salarken beni.. arkana bakmadan gittin yüreğindeki tüm hüzünleri benim yanmda bırakarak..... 16/01/06 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hüzün
sen gidersen eğer hüzün düşer gökkuşağına yedi rengi birden solar öksüz kalır yağmurlar doğmaz artık güneş gece gibi kararır gün hazan rüzgarları esmez kuşlar cıvıldamaz tüm umutlar savrulur sevdalar yok olurken yabani otlar gibi sarar sevdalıları bir hüzün... Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Istanbul
Duygularımı böylesine Anlatmayı başarmısken Gençlik sevdamı İstanbul’umu anlatmamak olur mu? Ne çok severdim bilmeden Ne hayırsız olduğunu Zevk alırdım Saatlerce seyretmekden seni Denizinin salınışı Kızkulesinin ihtişamı Sarayların saltanatı Ayasofya’nın görkemi Hele de Aşiyanlı günleri Moda’yıda untmamalıyım Okulu kırdığımız günlerde Öğle tatillerinde Dar sokaklarında Dolaştığım modayı Nede çok cezberdi beni Kalamazdım ayrı senden Ayrılıklar kısa sürerdi hep Dayanamaz dönerdim sana İstanbul’a sevdam Ve ilk sevdam İksini ayıramazdım ki Birbirinden hangisi önce Bilemedim,bilemedim… Yavaş yavaş farkettirmeden Kaybettim İstanbul’u Ve ilk aşkımı 31/08/03 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstediğim
özgür uçan sevda kuşum bulutlarla yarıştığımız anlar da gökyüzünden sevdasını haykırmak istediğim dağlara taşlara adını yazmak istediğim gökkuşağının altında ele ele dolaşmak yağmurda birlikte ıslanmak istediğim uyuduğum da sarılmak, uyandığım da yanım da görmek rüyalarım da hayallerimde yaşamak istediğim sen benim en sevdiğim rengim vazgeçemiyeceğim sen umut ışığım sonsuza dek parlayacak olan yaşama sevincim mutluluğum hayat arkadaşım aşkımsın ölüm bizi ayırana kadar iyi ki varsın................ 01-01-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyiki varsın
Sabah uyandığımda Pencereden güneşi seyredip Aynı anda senin de seyrettiğini düşünerek Günaydın diyeceğim Doğan güneşe, uçan kuşa, açan çiçeğe Gün güzel başlayacak benim için Seni düşüneceğim Düşündüğünü hissedeceğim Gülümseyecek ve İyi ki varsın diyeceğim Bir şarkı fısıldar gibi Mutlulukla işe gitmeye hazırlanacağım Karşılaştığım herkese Neşe içinde günaydın diyeceğim Şaşkınlıkları arasında içimdeki Çocuğun neşesine ortak olacağım Trafik de söylenmeyecek Yoldan geçenlerle ilgili Güzel hayaller kuracağım En az benim kadar Mutlu olduklarını düşünerek Arkadaşlarımın yüzüme Şaşkın bakışlarına Ne düşündüklerine aldırmadan Gülümseyerek bakacağım Anlamayacaklar beni Neden gülümsediğimi bilmeyecekler Küçük şen kahkahalar atarken Birden özlemle acıyacak yüreğim Bir hasret ateşi kor olacak yüreğimde Kalabalık içinde çaresiz yapayalnız hissedeceğim Gelemiyorsam yanına Sarılacağım telefona Sesini duymak Ve İYİ Kİ VARSIN CANIM Diyebilmek için.... 10-02-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadınca
Dinle beni sevdiğim Geçte olsa anladım Yer yok dünyanda bana Hayatında savrulan hep bendim Yüzüme kapadığın kapılarda Zamana yenik düştüm Zorlayamadım hayatı Baş edemedim suçlamalarla Çığlık çığlığa haykırışlarımda Haykırarak ağlamalarım arasında Seni sevmekten yoruldum Nerde ne zaman kaybettim Senli hayallerimi bilmiyorum Anılar yıkandılar göz yaşlarımda Canımı acıtmıyor çalan telefon Ve artık Karar verdim sevdiğim Kadınca yok oluşlarımda Kadınca severek Kadınca öleceğim sende Tek arzum var senden Geride bıraktığım Benim olan yüreğine İyi bak………….. 14-02-2001 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahretsın
Dolanıyorum yokluğunda Belki rastlarım diye Kahretsin ah! yoksun Ölümüm arayışlarımda Başka dünyalarda Farklı oluyormuş ölümler Unutmak Gelse de içimden Sensizlik avuntusu Söküp atamam Her bir hücreme Öylesine yer etmişsin Dönemeyeceğini bilsem bile Beklerim güllerin elimde Sayıklıyorsam adını Olamasak ta birlikte Sevdiğin şarkılar Yüreğimden dökülüyor sessizce Gidişinin uğultusunda Seni sensiz yaşıyorsam Hasretimin en gizli kuytularında Sana olan özlemimdendir Gün olurda Rastlarsam bir yürek dilencisine Usulca koparıp Bırakacağım avuçlarına Sen olan yüreğimi Ardından geleceğim Sen neredeysen Gittiğin yer neredeyse...... 29-01-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar yağıyor
hüzünlü bir ıstanbul sabahı.. kar yağıyor... sevdaların şehri ıstanbul'um sanki.. yüreğimle birlikde sevdamın ölümüne ağlıyor.......... 6/03/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendine iyi bak
Kendine iyi bak canım Artık gitme vakdi geldi ve ben Acısıyla tatlısıyla yaşanan Tüm güzel günlerin ardından Seni seninle bırakarak Gidiyorum Kendıne iyi bak İsteyerek gitmediğimi bil Ama gitmeliyim Kendine iyi bak ki Ben huzurla gıdeyim Ardımdan sakın ağlama Gözyaşı değil mutluluk Yoldaşın olsun Bilirsin ki en çok Gülüşünü severim senin Benim için daima gülümse Bilki gittiğim her yerde Sevgin benimle olacak Beni düşünme ben mutluyum Tüm anılarımız benimle Sonsuza dekde benimle olacak İşte bu yüzden Kendine cok iyi bak canım 02/09/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı
ben kırmızıya sevdalı yüreğim sana tan ağardığında kızıla boyanınca tüm dünya yüreğim sızıyla dolar.... sen yoksun ya işte o an sessiz çığlıklarda duyulur sevdam...... 17/12/05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|