![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutulmuşsam
Unuttuysa yüreğin beni Unutulmuşa yaz Hani en yok olunan En terkedilmiş Zamanda bulmuştuk ya Birbirimizi Gözlerimizde yok olup gitmiştik Kaybolan zamanda Birer çocuk bulmuştuk İçimizde ya hani İşte şimdi Çocuk yanımı sana bıraktım Şen kahkahlarımı Özlemlerinde büyüdüm Hasretinde piştim yoğruldum Seni gizledim yüreğimin tenhalarına Saplı bıçaklarla yaşarım seni Kanayan yaralarla yadederim Küstürdüğün yüreğimde Bekle Unutulmuşa yazılsamda Belki bir gün Bulursam çocuk yanımı Alıp yanıma Dönerim geri Silebilmek için unutulmuşları........ 12-12-2006 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vazgeçemem
ben seni sevmek istiyorum seni doyasıya yaşamak oysa sen git diyorsun bırak git sevme beni unut nasıl unutacağımı söylemiyorsun yüreğimdeki seni bendeki seni yok edemiyeceğimi bilerek git diyorsun çek git unut beni sevme artık seni unutabilmek öylece çekip gitmek kolay mı hele de sensen o sevdim bir kez bu dünyada seni sanma ki ölüm unutturabilir seni bana unutamam sevdim artık vazgeçemem yaz aşkları olmadı ki yüreğimin ölümüne sonsuzluğa kadar sevdi seni vazgeçemez senden bırak artık çek git desende sen çağırırsan eğer hiç düşünmez ölüme bile gelir peşinden 29/09/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan
yalan bu hayat sevmeler yalan dostluklar yalan tanıyamadın beni yıkılırım sandın giderken oysa bu yürek ne fırtınalara gögüs gerdi ne yangınlar atlattı ne seller yaşadı çağladı coştu sana varınca dinginliklere kavuştu ........git istediğin yere bu yüreğin sana bir ihanet borcu olsun sana değil hayallerdeki sana vurgun bu gönül azad eder seni git gidebildiğin yere.... 23-09-2006 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşayamadık sevdayı
taşıyamadık sevdayı beceremedik sevmeyi baş edemedik özlemlerle kaldıramadık sevda yükünü yorgun çaresiz susuz kalmış papatyalar gibi boynu bükük yüreklerimiz zorlandık kızdık kilometrelere yakın edemedik uzakları suçladık ayrılıkları yaşatamadık mutlulukları başaramadık sevdayı…….. 10-08-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazmak istiyorum
Bir şeyler yazmak istiyorum Yazmak.. Yazmak sayfalar dolusu Anlatabilmek Tüm duygularımı anlatabilmek Saklamadan Gizlemeden Önce sana Sen duymalısın Bilmelisin Sevdamı Sonra tüm dünyaya haykırmak Ama olmuyor Olmuyor Hakkım yok Hakkımız yok Sevdamızı anlatmaya Sadece yüreklerde Gizli olan Sevdamızı Sadece biz bileceğiz Sen ve ben Yaşatacağız sonsuza dek Yüreklerimizde gizlice Bazen Yaşayacağız coşkularımızı İki çoçuk gibi Bazen çoşarak Bazende hüzünle Ama yüreklerimiz bir Biliyoruz ya Sevdamız büyük Yasıyoruz ya Bu yeter bize Sevgili……… 5-01-04 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun
ay kararmış yıldızlar saklanmış gün zemheri ---yoksun dönmeyeceksin yıldızlarımı çaldın yüreğimi kararttın bir yıldız koysan ellerime ışıyacak sana sonsuzlukta güneş olup doğsan huzur bulup susacak feryat figan haykırışlarında işte bu bizim aşkımız kardelen saflığında cağıldıyarak akan suyun berraklığında cıvıldaşarak uçuşan kuşlar misali mutlulukla doluydu günlerimiz hüzün çökerttin ---yordun kor alevlere attın söndüremez gözyaşlarım içime akıtsam da geride kalan viran bir şehir misali yıkıntılar içinde elimde kalan sararmış bir resim kenarı yırtık bir mektup -----sen ---------yoksun dönmeyeceksin 13-04-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoktu
Yoktu Sevdamız gibisi Beraber Yaşadık Mutlulukları Seninle Vardım Sen olmazsan Bomboş olurdu Gecem gündüzüm Ayrılık kelimesi Yoktu lügatimizde Bilmezdik anlamını Özlemle Sarardık birbirimizi Sonsuza dek ayrılamayız Derken Seni asla Bırakmayacağım derken ……Unutmuşuz, Hayatı Hesaba katmamışız Ölümü........... Seni özledim bebeğim 27-03-2006 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimdeki sen
Yüreğimdeki sen hatırlarmısın? tanışdığımız günü sanki tüm dünya durmuş sadece sadece ikimiz kalmışdık yeryüzünde zaman geçtikçe hep ayrılmaz olmuşduk seni uğurlamak bana düsünce ne sevinmişdim gitmeni hiç istememişdim ki ama gitme diyemedim sende gitmek istemiyor gibiydin gitme desem gitmezdin eminim ama diyemedim hatırlarımısın? iki gün sonrasıydı dönmen gerekiyordu ama yüreklerimiz yüreklerimiz ayrılamıyordu oysa gittin ama unutma ki yüreğimdeki sen daima kalacak senin yüreğinde de benim kalacağım gibi şimdi biryerlerde belkide mutlu yuvanda şarkımızı duyduğunda anılara dalıpda ne yapıyor dediğin anda seni düşünüyor olacağım kimsenin bilmediği yüreğimdeki seni birgün biryerlerde olurya okursan hafif bir tebessümle benim yüreğindeki benim diyeceksin………… 4/08/003 asuman Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman
ne aşk unutulur ne de cekilen acı oyle an gelır ki yanar yüreğin yoktur caresı sonduremez kımseler yangınlar da ki yüreciğini aşkın seninle ebedileşecektir unutmak mı sadece zaman................ 22\12\2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|