![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söyleyemedim
Bugün sana ihtiyacım var Tıpkı dün olduğu gibi Ve ondan önceki Hatta daha önceki Günlerde olduğu gibi Anlamadın demi? Anlatamadım. Nerden bilecektinki, Söylemedimki, Söyleyemedim! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sözüm Sana
Yalnızlık bir sevgili gibi Sarıp sarmaladığında Duyduğun her şarkıda Gözlerin ıslandığında Beni hatırla! ... Çaresizliğin nasıl Can yaktığını anla. Kalma öyle köşelerde İki büklüm, Kalk! ve yine yürü. 'Mutluluk' bir kuş derdim Sense kafeste kilitli derdin Ama nasıl yaşatacağını bilemedin. Haydi şimdi koş! ... Şansın varsa gene yakala Ama bu sefer kafeste değil Yüreğinde sakla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suçlusu Yok
Senle arkadas olmak, acilarla arkadas olmak gibi birseymis... Sevginin tadina varmak varken hasretliginin acisini yasamak varmis. Boguluyorum bugünlerde... yatiyorum duvarlar üstüme üstüme... Saatin tiktaklarina eslik olsun diye saymadigim nokta delik kalmadi delirmem an meselesi... Kaçiyorum herkezden, herseyden... belkide senden bile... Ben böyle degildim ki... Ne oldu, neden bilmiyorum... Aslinda neden de aramiyorum..suçlu ise hiç... Belki de suç zamanda..yanlis mekanda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şahin
Sen yüreğimde yaşıyan Bir şahinsin Seni hep sevdamla besleyip Kanatlarına aşkı yüklüyorum Sonsuza kadar bende Bu yürekte Kalasın diye.... Şahin Sen yüreğimde yaşıyan Bir şahinsin Seni hep sevdamla besleyip Kanatlarına aşkı yüklüyorum Sonsuza kadar bende Bu yürekte Kalasın diye.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirler suskun
Bana unut diyorsun Nasıl unuturum seni? Sen hala duygularımdayken Nasıl silerim seni? Varmıydı severken kaçmak? Severken bırakıp gitmek? Şimdi kocaman bir boşluk var Yokluğundan... Artık kelimeler yetersiz Şiirler suskun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi
Aşkı henüz tatmadım Hasreti ise hiç bilmem Şiirlerim yalnız kendimeydi Kimseyle,ama hiç kimseyle Duygularımıda paylaşmadım. Hiç kimseyi arzulamadım İstemedim uzaklardan Beni sarması,sevmesi için Ben,bendim... Kimseninde olmak istemedim Hiç birşeyden de korkmazdım Taa ki, seni tanıyana kadar. Şimdi sana aşığım, Ve sana hasretim. Şimdi şiirlerim hep sana Duygularımda seninle. Ve şimdi seni arzuluyorum Gelmeni diliyorum Beni kollarına alman Sevmen,öpmen için. Şimdi ben,bendeğilim Seninle yatıp seninle kalkıyorum Yalnız şimdi çok korkuyorum Seni kaybetmekten ve yalnızlıktan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut Yolcusu
Her umudun Bir yolu vardır. Kimi deniz aşar Kimi dağ. Kimi bilmez yürümeyi Düz yolda kalır Sen ise beni Çölde bıraktın Umutlarımı, Sevgisiz kuruttun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutlarım_Hayallerim
Avucumun içinde Sıkıyorum sıkıyorum Bakıyorum minicik oluyor Umutlarım... Kocaman paket gibi Açtıkça açıyorum açıldıkça çoğalıyor Hayallerim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Utanıyorum
Vicdanımın gözlerini Açıpta baktığımda Bir korku sarıyor ruhumu Katran gibi pislikleri görüp Leş kokusunu duydukça İnsanlığımdan utanıyorum Beş dakikalık zevk uğruna Bataklığa bırakılmış Masum ruhlar... Dilekçemi vermişlerdi sanki Bizi yaratın diye... Ben bebeğimi koynumda beslerken O nasıl olurda Çöplükten beslenirdi Hak mıydı, adaletmiydi bu? Utanıyorum insanlığımdan Bunlara hep sustuğumuzdan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya Sözünün Arkasında Dur....
Gönül neler diler...neler vermek ister... kimi zaman bu sesi bastırır kimi zamanda o sesin geldigi yöne dogru savrulur gideriz...bu savrulus öyle sarhos ederki adamı dudaklarımızdan neler dökulur kulaklarımız duymaz bile.. çünkü o dudaklardan dökülenler kalpten yola çıkmıstır.... Hani diyorum biraz daha cesur olsakta ya dudaklarımıza mani olsak ya da sözümüzün arkasında dursak.... Bana hiç bosuna yemin etme...beni ümitlendirme.... ya sözünün arkasında dur kalbimi fethed ya da çek git.... yalvarırsam dön diye namert olayım.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|