![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sefam
Seni bekledim,rakımı içerekten. Hani söz vermiştin. Bir yetmişlik alacaktın.Kadeh tokuşturacaktık Şarkıları senin için istediğim isteği dinlerken. Gözlerim çok aradı seni. Bulamadım ben sensiz bir yetmişliği bitirirken. Ve de sensiz senin için istediğim gülümü dinlerken. Gülüm sen miydin yaksa ben mi senin gülün. İşte bunu bilemedim. Yaşamın en güzel güllerini sana gönderdim. Seni kaybetmenin bedeli; Sana gerçekleri söyledim. Oysaki ben isterdim.bu gecede bu rakıyı seninle içmek. Seni can dost belledim. Sana güllerin en güzelini yolluyorum. Gülüm benim.. Sen sefam,sen cefam,sen can dostum benim. Haydi gel seninle bir yetmişliği bitirelim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen
Sen Hasret nedir bilirmisin. Çektinmi sancıları. Gözkapakların kapanana dek. Gelirmi...... Dönermi diye bekledinmi hiç. Sen........ Yanlızlık nedir bilirmisin. Sevmenın acı çekmenın; Körkütük oluncaya dek içmenin. Yanlızlıklarda..... Gecenin ayazında. Korkup kaybetmenin.... Acılarla sancılarla kıvranmanın. Midendeki; Bedenindeki kramplarla...... Adını haykırmanın. Hıçkırıklara bogulup; Aglamanın.... Yanlızlıgın korkusunu; Yaşadınmı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen benim herşeyimsin
Sen benim her şeyimsin Özlemimim.hasretim.ugruna ölecegimm.. Benim her gece özleyecegim. Sabahlara kadar bekleyecgim. Gökyüzüne baktıgım da seni görecegim.. Sabahlıyorum yine sensiz bir gecede. Gökyüzündeki yıldızları seyr ederekten.. Yıldızlarda seni seniii görerekten. Masamda rakım,kadehim dolu.......... Sevdigimiz türküleri dinleyerek... Bir kadeh bir kadeh daha diyerekten. İçtim ama içkinin tadını alamadım......... Senin gelmeni çok bekledim Gelmeyince ben eridim bittim. Seni çok ama çok özledim.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen degilmisin
Sen değilmisin beni aglatan. Sen degilmisin beni acılara boğan. Söyle sen değilmisin.. Benim sevğimi hiçe sayan. Bedenimde beynimde fırtınalar kopartan. Saçlarıma karbeyaz hüzün bırakan. Sen degilmisin. Yüzümde hüznün izleri,gözlerimde sevmenin bedeli. Yazık,nasıl bana kıydın yar.. Acılarla besledim seni. Kederler sardı çehremi. Ama hiç kimse gözlerime dokunmadı,yar O gözler senin ışıgın,senin sevginle parıldayan. sen degilmisin. Beni karanlıklara mahkum bırakan. ******* boyunca aglatan. Beni kendine hayata küstüren. Sen degilmisin. Canım acıyor yüreğim kanıyor. Neden,niçin diye isyandayım. Beni bu kadar erken terkeden. Sen degilmisin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gidince
Sen ben den gidince yürek kanadı bedenden önce, Bakıp kaldım yollarına ardın sıra.. Gündüzüm döndü gece ye,******* im gündüze. Bilirsin kıyamam sana,kalbimde bir acı yara. Gözlerim ağladı hayalinle Hadi git git ardına bakma Seni ben yalansız sevdim gece ayazına içimi döktüm. Şimdi bir selamın esirgedin. Sen gidince benden yürek yandı bedenden önce Kırıldı kolum kanadım; Ağladı gözlerim gündüz gece Bu ayrılık olmazsaydı Yok yere hasrete bağladın beni, Yaktın yüreğimi dağladın. Derler ya alışmalı zamanla unutulur aşklar. Seni ben yalansız sevmiştim Yıllar geçti bak unutmadım seni. Anlamadığım o kadar çok şey varki Hala dün gibi gidişin. Benim boynu bükük arkandan bakışım. Gözlerimden o gün akan yaş hala dinmedi akıyor. Yalnızlık yüreğimi ta derinden yakıyor. Sen canımda ruhumda hala varsın. Yalnızlık ölüm geçmiyor ki gönlüme sözüm. Gelmez sende sormaz sanda halimi. Ben seni Leyla gibi arar dururum yeminim olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen seve dur.
Yar bu akşam gitmiş yuvadan Hainler medet umar sisli havadan. Bana sabır ihsan etsin yaradan. Yar sabır etsin diye bildirmiş. Sesini duydum sesi sitemli. Aşk dedigin vefasızca bitermi. Gül ellenmiş,bülbül susmuş ötermi. Yar feneri başka yerde söndürmüş. Mecnun oldum yar hakkında yanıldım. Kimse bilmez ben o yardan darıldım. Düştüm dillere mazi oldum anıldım. Alay etmiş yar,çevreyi güldürmüş. kırkından sonra sevenin budur hali. Ekonomi bozuk,birde dönmezse geri. Sen seve dur. O yar seni öldürmüş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen yoktun işte
Oturdum bir duble içmeye. Baktım hava kararmış. Vakit daha erken. Yoksa güneş mi doğmadı. Bir terslik var bu gidişte. Anladım sevgilim sen yoktun işte. Sofra düzenli mezeler nefis. Peşpeşe sıraladım kadehleri. Tadı yok meyin. Bir tat alamıyorum sensiz. Bir terslik var bu gidişte. Anladım sevgilim sen yoksun işte. Sohbetin tadı yok. Fıkralar anlamsız. Şarkılarda o gizem yok. Coşmuyor gönlüm sensiz. Anladım bir terslik var bu gidişte. Baktım yanımda sevgilim sen yoktun işte |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden vaz geçmem
Halim nedir sormazsın. Yaralarımı hiç sarmazsın. Sensiz bilmem nerelerdeyim. Bu canı ben sensiz neyleyim. İnsafın olmazsın senin. Korlarda yansın bedenin. Senden vaz geçmem inan. Sana yemin....... Senden vaz geçmek; Kaçıp gitmek,kolaymıydı.. Bu aşk için yerlerde belendim. Senden vaz geçmek kolaymıydı Sevmenin dili olsaydı. Yüreğim sana ses olurdu. En umulmadık anlarda gelir seni bulurdu. Bazen çok sevdalıydık. Kimi zamanda iki yabancı. Sanki sen değil de; Ben sana sevdalandım. Senden vaz geçmem inan Bu kadar kolay mıydı; Delice sevdalanmışken sana Hazır uykusuz *******imin; Bir sebebi varken.. Seni bedenimde kendimde yaşarken. Senden vazgeçmem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni benden başka
Yara arz edeyim kendi halimi. Nerden sevdim bilemedim zalimi. Çok ugraştım tutamadım dilimi. Bunu benden başka bilen oldumu. Benden selam edin o nazlı yara. Üzülüp dert edip giymesin kara. Hasta oldum düştüm yollara. Seni benden başka soran oldumu. Sinirler bozuk gözler kararmış. Rengi kaçmış ak duadaklar morarmış. Çok görmeyin kıskananlar sorarmış. Seni benden başka öpen oldumu. İşte böyle olur sevenlerin halleri. Soldu aşk bagımın gülleri. Bilmem incindimi yarın belleri. Seni benden başka saran oldumu. Sevdigim bir zalim bunu bilmedi. Yaktı aşk ateşin döktü külünü. Ben kokladım dost bagının gülünü. Seni benden başka seven oldumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni çok seviyoruz
Belki zaman geldi kendini çok yalnız hissettin beklide kaçmak kurtulmak istedin Ama biliyomusun teyze bizler hep başkaları için yaşamak zorunda bırakıldık Yeri geldi hüzünlerimizde bile sırf başkaları üzülmesin diye ağlayamadık Yinede gülmeyi başardık seninle Çünkü gülmeyi sen öğrettin bize Biliyomusun hayatta kaç tane kız erkek var senin gibi bir teyzesi olmayı isteyen Ben hep şükrediyorum iyiki bizim teyzemiz oldun Anneannem gitti ama senin kadar değerli birini bizlere bıraktı Baştada söyledim ya başkaları için yaşıyoruz diye Sende bizler için yaşamalısın Bizler için kendine bakmalısın İyiki varsın. Kızımın teyzesine yazdıgı şiir benim degil bu ama ondan izin alarak kayıt yaptım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|