![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			 HAVUÇLU PILAV  
		
	
		
		
		
		
		
	
	MALZEMELER Amerikan pirinci 1 kg Sıcak et suyu 2 lt Havuç 300 gr Kuşbaşı tavuk eti 1/2 kg Kuş üzümü 3 çorba kaşığı Dereotu Tuz Karabiber SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ : Protein 16  5 grYağ 8 gr Karbonhidrat 83 gr = 2032 Kj 486 kcal HAZIRLANIŞI Havuçları yıkayıp küçük küpler şeklinde doğrayın   Bir tencerede yağı kızdırın  İçine havucu, tavuk etini ekleyip  kavurun  Ardından yıkayıp pirinci ekleyin  Birkaç dakika karıştırarak  kavurduktan sonra su ve yeterince tuz ilave edin  Suyunu çekene kadar pişirin,  15 dakika kadar dinlendirin, dereotuyla süsleyip servis yapı | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |