![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 0stanbul'a yamur yaar,
ben burada 1slan1r1m s1cak iklimlerinde ü_ürüm Çukurova'n1n oysa, çoktan kar yamaya ba_lam1_t1r istanbul'a çoktan buz gibi bir istanbul geçse içimden 1s1n1r1m yine de inkarday1m ya_ad11m kenti. pencereden istanbul görünür, kap1dan istanbul girer içeri istanbul delisi oldum hiçyoktan plaklar1n1 çalar1m büyüsünü bozmamak için içimden söylerim istanbul türkülerini çelme tak1l1r yüregime 1s1klar1na düserim cilveli kentin bir yan1mda istanbul'u düsünürüm diger yan1mda seni dolas1r1m çars1lar1nda kalabal1klarda kaybolur yaln1zl1g1m ne yazar istanbullu olacak kadar yasamasam da o kentte onu yasatt1m ya içimde en az senin kadar sen yokken sen istanbul'dayken ben kald1m m1 san1yorsun bu kentte? eski istanbul resimleri biriktirdim sana görmedin içimde kocaman bir istanbulla bekledin seni hiç bilmedin gözümde mi büyüttüm yoksa seni de istanbul'u da kim bilir belkide, istanbul o kadar istanbul sen o kadar sen degildin ya istanbul'a götür beni giderken ya da al içimden istanbul'u sensizl1k kadar zor geliyor art1k istanbul'suz olmak...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|