![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57959
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Al oku
Anlatmak istedim kaygılarımı Sana yazdım bu şiiri, al oku. Sere serpe açtım duygularımı Sana yazdım bu şiiri, al oku. Geçmişten bir demet toplayıp sundum Semalara uçtum, dallara kondum Deryada balıktım, sana tutuldum Sana yazdım bu şiiri, al oku. Girdabında benim, dönmek isteyen Benim ocağında, yanmak isteyen Benim, hep adını anmak isteyen Sana yazdım bu şiiri, al oku. Sabrımın üstüne sabır ekledim Yol boyunca, gelir diye bekledim Ayrılınca, daha da çok, özledim Sana yazdım bu şiiri, al oku. Yüz yüze gelince, utandım, sustum Seviyorum derken,sesimi kıstım Sevgilim, sanma ki, ben sana küstüm Sana yazdım bu şiiri, al oku. Uzanıp, elini tutmak istedim Aşkımı, itiraf etmek istedim Sarılıp, seninle yatmak istedim Sana yazdım bu şiiri, al oku. Birazcık, umut ver biraz gül artık Çok fazla bekledim, geri gel artık Sevmesen de, sevdiğimi bil artık Sana yazdım bu şiiri,al oku. Yusufn değirmenci emekli emniyet müdürü Şair Yusuf Değirmenci |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|