![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Farkındayım Artık Sevgili
Şimdi bakıyorum da geçen zamana, yaşananlara Her adımımda varmışsın, senden bağımsız düşünülmüyor Kör edici ışıklar sarmış gün olmuş etrafımı, kamaşmış gözüm Sağır edici seslerde tek sen duyulmuşsun gün olmuş kulağımda İşlevselliğim bana aitken sana bağladığım da olmuş Dostlar veryansın etmiş ardından, hayat eksilmiş Tek geçmişim seni, aşkla çevirmişim her yeri Aklıma durgunluk veriyor bu halimle sana verdiğim anlam Sahipsiz mektupların satırları okudukça acıtıyor Tehlikeli oyunların sonunda zafer sandığım kayıplar Hesaplaşmamı yapamadığım zor zamanlar Ne kaldı ki şimdi yüreğimde bak, enkaz olmuşsun kaldırılıyor Bilmem ki kaçıncı kez o eski şarkılarda buldum kendimi Kaç kez çıkamadım içinden başımı gömdüğüm yastığın Yakınlardaydı vefalı yürekler, tutunamamışım Her şeye bedel sanmışım seninle geçen bir dakikayı Bedeldi evet, değerdi seni sevmek her şeye kimseye anlatamamışım Ne olduysa o gün oldu işte Sırlanmış bir ayna gibiydi yansımam kendime geldiğimde Ritim değişti, gözümün perdesi indi, içime bir şey düştü, değişti Hatırlayamıyorum şimdi kaç aylık zaman, sanki koca asır yaşanan Bugün artık yalnızlığımda tek kişilik, yanımda olanın varlığı da Geleceği sensiz seçtim aslında gitme kararı aldığımda Gittim; gözümde yaşla ses oldun, sendeledim Nerdeyse geri dönebilirdim, ruh gözüm ikilemine çarptı Baktığım yerde sen değil başka aşklar vardı Aşk dahil değil yüreğime hala korkular yadigarın ya; ama yakın Artık diyorum ki bırak beni kendimle Bırak da gün ışığı girsin yüreğime Sonrasını sorma Sahip çıkmadığın zamanları al vicdanına uykularında Her neyse şimdi yaşanan; not düşüyorum unutmamak adına Senin söyleyip de gösteremediğin bir değer kattı bana Farkındayım artık sevgili Çok geç ilk gün gibi bir aşk için şimdi
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|