![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk İlahisi
Gecenin bir yarisi Insanlar uykuda Gecenin gec bir vaktini gosteriyor saat Odam gun isigi ile dolu Aydinliklar icindeyim Dunyanin yuregine odamdan bir isilti yayiliyor Gecenin bir vaktinde gunes isinlari vuruyor yuregime Yuregim isil isil Bir cift goz aydinlatiyor beni Bir cift soz aliyor beni karanliklardan Bir yurek carpintisi en guzel nota kulaklarimda Sevgili yanimda Dunya yanimda Bir alem yasanir sevdicegimin her sozunde Sevgilim yanimda Teninin kokusu almis beni duslere Gecenin bir vakti Sevgilinin teninden aliyorum isigimi Odam renklerinin dansinda sarhos Ben sarhos Ilahi sozler gerek bana simdi Yetmez hic bir soz anlatmaya Ne bir siir Ne de bir nota Yetmez hic bir ifade anlatmaya Ilahi bir nota gerek bana Ilahi bir sozcuk Ibadet sevgilin gozlerinde erimektir Butun gunahlar islenir bu tenin aydinliginda Sevgilinin sevdasina tapmak ise gunah olan Cehennem atesi pervanenin arzuladigi ates olur Pervane niye pervanedir ki Kendini askin atesine atmasinda degil midir efsanesi Ilahi sozcukler ararim gunahimi buyutecek Sarhosluguma verir melekler Beni, kendime Beni, senin askina birakirlar Askinin cennetinde yasarim ben Askimin sarhoslugunda kaybolmusum ben Neseli bir koku sarar bedenimi Ne dunyadayimdir Ne de duste Bir baska mekandayim Bir baska zaman Bir baska boyuttayim askimin sarhoslugunda Gecenin gec bir vakti Karanliga yenik butun dunya Bir odam aydinliklar icinde Bir ben isiltilar icinde Ilahi sozcuklerin gunahindayim Sevgilinin ibadetlerindeyim ben ….
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|