![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Cakal.Net Toplansa Ne Yapardınız??? | |||
Kesinlikle Katılırdım... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 58.14% |
Boşver Sanal Olan Sanalda Kalsın... |
8 | 18.60% |
Zamanı Geldiğinde Karar Veririm... |
5 | 11.63% |
Yurt Dışında Olduğum İçin Katılamam... |
2 | 4.65% |
Diğer. (Sebep belirtebilirsiniz) |
3 | 6.98% |
Oy Verenler: 43. Bu ankete oy veremezsiniz |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#12 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 33 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1451
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() vallahi bir araya gelme fikri çok güzelde sizlere göre biraz daha fazla olan yaşam tecrübem gösterdiki 3 Türk bir araya geldimi tatsızlık,6 Türk bir araya geldimi kesin kavga çıkar:biggrin: o yüzden bana öyle geliyor ki sanal ortamdaki bu güzel paylaşım bir müddet daha böyle kalmalı..yani ben boşverin toplanmayı diyorum..ha maç filan,yada mangal partisi derseniz eyvallah derim..sizede Romanya dan afiyet olsun diye mail atarım..:smile:
atalarımız boşuboşuna dememişler çok muhabbet tez ayrılık getirir diye..birde eğer yapacaksanız böyle bir toplantı..fenerbahçeli arkadaşlarımız biraz daha sakinleşene,şoktan çıkana kadar bekleyin derim:biggrin: şaka şaka... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
YoLda Yürürken UFO Görseniz Ne Yapardınız? | biqboy | Forum Oyunları | 8 | 06-09-2010 02:52 PM |
siz ne yapardınız? | WrAtBoY | Adult eski arşiv | 9 | 01-13-2009 12:51 PM |
böle komşunuz olsa ne yapardınız | Myclub | Adult eski arşiv | 22 | 11-18-2008 01:17 AM |
Eski bir çakal net'çiden yeni çakal net e bakış....! | flywalker | Eskiler (Arşiv) | 11 | 06-30-2007 04:28 PM |
sevgilinizin yanında acı çekseydiniz ne yapardınız..?? | ursula | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2007 07:59 PM |