![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2357
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Haznedaroğlu'ndan sitem
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Semih Haznedaroğlu, sarı-kırmızılı taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı'na Şampiyonlar Ligi maçları için davet edildiği toplantıyı, kendisine masada yer gösterilmediği için terk etmesi konusunda sert ifadeler kullandı. Haznedaroğlu, yaptığı açıklamada, Mecidiyeköy'de bulunan GS Store Çadırı'nda dün düzenlenen toplantıda kendisine yer gösterilmemesinin üzücü olduğunu vurgulayarak, "Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı'nın o masada yer alması lazımdır. Yoksa Adnan Polat'a yer verildi de bana yer verilmedi diye bir sıkıntım yok. İkimizin de o masada olma hakkı vardır. Kulüp ikinci başkanının yeri ayakta direk gibi dikilip, bodyguard gibi durmak değildir. Beni bu durum üzdü ve buna reaksiyon gösterdim" diye konuştu. -"CANAYDIN BENİ ARAMADI"- Gösterdiği tepki sonrası kimsenin kendisini aramadığını, kulüp başkanı Özhan Canaydın'la da bir görüşme yapmadığını söyleyen Haznedaroğlu, "Hiçkimse bana ulaşmadı. Demek ki kendilerini haklı görüyorlar. Sanırım ikinci başkanın pozisyonunu ayakta durmak olarak görüyorlar. Belki de 'Giderse gitsin' diyorlar" ifadelerini kullandı. Yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmeyi düşünüp düşünmediğiyle ilgili ise Semih Haznedaroğlu, "Şu anda herhangi bir şey düşünmüyorum. Gereği neyse onu yapacağım. Ne olacağını da hep beraber göreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:03 AM |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:02 AM |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:02 AM |