![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() o sabah mı çıkmıştın bir gün önce mi bir bıçağın ağzında yürür gibiydin demirlerin soğukluğu soluk dudaklarında gözlerinde karanlığı dar hücrelerin seni görür görmez özgürlüğümden utandım söyle ne içersin çay mı kahve mi çok değişmişsin birden tanıyamadım saçların uzundu omuzlarına akardı gönlümüz şenlenirdi sarışınlığından onlar mı kestiler sen mi kısalttın gülerdin içimize aylar doğardı görünmez dağların arkasından eski gülümsemeni beyhude aradım o sabah mı çıkmıştın bir gün önce mi çok değimisin birden tanıyamadım bir çay içer misin yoksa kahve mi kibritim yok demek cıgaraya başladın ellerin de titriyor bir şeyin mi var böyle bir kız değildin sen eskiden sana ne yaptılar sana ne yaptılar kirpiklerin ıslanıyor durup dururken o sabah mı çıkmıştın bir gün önce mi çok değimisin birden tanıyamadım Atilla İlhan |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lezbiyen solucan yaptılar! | GooD aNd EvıL | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 2 | 02-28-2009 08:04 PM |
( tek sana susuzdum tek sana aç , başım sanki dağ başı tek sana muhtaç | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:21 PM |
Sana Ne Yaptılar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 04:46 PM |
Mankenlik yaptılar/28 Aralık | KέžmдИ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2006 11:12 AM |
Sana Ne Yaptılar (Attila İlhan) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-04-2006 08:30 PM |