![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bu son bahar sabahında sana işliyorum kalemımi.Yanımda sigaram,cakmagım ve küllüğüm.
Sen yoksun yanımda bır tek. Ama sanmakı senı cakmagım atesınde sıcaklıgını sıgaram dumanındada kokunu hıssetmıyorum.Hava bıraz soguk,hafıf bulutların arasında dunyaya göz kırpan bır guneş.Daha yenı yenı merhaba demıs yenı bır gune. Ve sımdı bende sana Merhaba dıyorum.. Bılmem benı hıssedıyormusun uzaklardan.Gozyaslarımı goruyormusun. İçtiğim sigaranın haddi hesabı yok,ve çektıgım acıyı bılıyormusun. Nerden bılıceksın hıc bısıyden haberın yok. Benı ne gorebılırsın bu yıtık bıtkın halımı nede duyabılırsın cıgerımı parcalayan sessız cıglıklarımı.Umutlardan kopruler yaptım senın bendekı uzaklıgına. Bır bahce hazırladım gonlumde sana içinde aşk meyvaları sevgı fıdanları. Herneyse.... Sanaldı sana olan sevdam.Var oldugunu bıldıgm ama dokunamadıgım hıssedemedıgım bır sen. Yurek acısı bu olsa gerekk,ekran arkasından sana kavuşmak.Senınle oldugum zamanlar neyın ne oldugunu unutur haldeyım Hep bır yone akıyor dusuncelerim hayallerim. Yıne kapı SANA cıkıyor huzura acılan. Yavas yavas geldım sana usul usul ürkütmeden,inciltmeden. Yıne gormedın beni. Kac geceler hayaller kurdum odamın dort duvarına senı cızdım.Düşlerim oldu senli. Uzakligın benım için sevgisimi kamcilayan bir kirbac.Yollar uzadikca, senin sevgisi artiyordu hani. Bu ask sadece.Bu ara ne cok kilo verdim kilo vermeme yaradi diye dusunup gulumsuyorum.. Herkesı sana benzetmeye calısıyorum. Gordugum gorecegım herseyı. Elimi uzttıgım zaman kacsalar bıle benden ve bu bana acı verse bıle.. Senın hakkında herseyı bılmek ısterdım senı tanımak.. Anlattıklarınla sana yaklasmakk bıraz daha hıssetmek. her seni düşünüşümde kendimi kaynar su altındaki buz gibi hissediyorum bazen. Sen bana karanlık mahpuslarda beyaz parmaklıklarımsın umut buldugum. Seni düşünüce soguya aldırmıyor yapraklar.Seni dusununce susuzluktan catlamıyor dudaklarım Su havada ıcımı ısıtan yuz gunesımsın benım. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle oldugum hayellerimi ve senide seviyorum En cok ıstedıgım seydır yanında olmak yanında olupta sınene basımı yaslamak yaslayıpta saatlerce aglamak. Guzel olmazmıydı... Ama bılıyorum uzaksın bılmıyosun haberın olmuyor benden Belkı anlamısındır da bısıylerı bunu bana sezdırmıyorsundur. Bılmıyorum karsıma cıktıgın an ıcımde bulundugum karanlık ıssız yolda bır ısık belırıverdi. Okadar karanlıktıkı sensızlıkten tıtreyen elerımı ve ayaklarını bıle goremıyordum.Ve korkuyordum.. Senden ne ıstedımkı hayatıma gırmenı.Baska ne ıstedım soylermısın bana. Baska hıc bısıy elımden tutmanı ıstedım. Yoruldum bana destek olmanı ıstedım. Ne ıstıyorum senden benı sevmenı baksa bısıyı değil Ne katran bır yuregın varmıskı kalbıne soz gecırdıgı gıbı gozlerınıde kor etmıs..Gorsen bır kere benı acılacak yuregının kılıdı. Sana kendımı yeterınce anlatamıyorum hıssetıremıyorum Allah kahretsınnn. Ama artık umutsuzum bıraz daha mutsuz. Değişen bısıy olmadı ben yıne ben. Ama benden kalan darmadagın bır yurek.. Artık ben basıt seyler ıstemıyorum.. Yuregımı cop kovalarından toplamak ıslanmıs kaldırımlardan toz kır pas ıcınde toplamak ıstemıyorum. Şimdi yuregıme kanatlar verdım senı dusundugumde çırpınan bır kus oldu yuregım.. Ahh bir dili olsaaa… Ve şimdi sana anlatmak ıstedıgım…Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Seni seviyorum |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İsimsiz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-05-2008 10:41 AM |
İsimsiz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-05-2008 10:40 AM |
İsimsiz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-05-2008 10:38 AM |
İsimsiz Şair | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 147 | 08-18-2007 09:45 AM |
İsimsiz... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-22-2006 12:28 AM |