www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-20-2007, 02:27 PM   #1
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2536
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute
Varsayılan Türkiye'den Afrika'ya 2 Milyon Dolar Yardım/20 ocak

Türkiye, Afrika ülkelerine toplam 2 milyon dolar yardım yapacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'nin, Afrika'daki kronik fakirlik, kuraklık, düşük tarımsal üretim ve yaygın AIDS'in yol açtığı sosyo-ekonomik çöküntü ile mücadele edebilmek için uluslararası kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalara katkıda bulunmak üzere BM Dünya Gıda Programı (WFP) kanalıyla 2005 yılında 2 milyon 300 bin ABD Doları, 2006 yılında da 1 milyon 200 bin ABD Doları nakdi insani yardımda bulunduğu, söz konusu yardımların 23 ülkede açlık ve yoksulluk çeken insanlara ulaştırıldığı belirtildi.
Türkiye, Afrika ülkelerine toplam 2 milyon dolar yardım yapacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'nin, Afrika'daki kronik fakirlik, kuraklık, düşük tarımsal üretim ve yaygın AIDS'in yol açtığı sosyo-ekonomik çöküntü ile mücadele edebilmek için uluslararası kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalara katkıda bulunmak üzere BM Dünya Gıda Programı (WFP) kanalıyla 2005 yılında 2 milyon 300 bin ABD Doları, 2006 yılında da 1 milyon 200 bin ABD Doları nakdi insani yardımda bulunduğu, söz konusu yardımların 23 ülkede açlık ve yoksulluk çeken insanlara ulaştırıldığı belirtildi.
WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı