![]() |
![]() |
#17 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: Napcan!??
Mesajlar: 7,221
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2854
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SOS BERNEZ
MALZEMELER 4 kişi için 1/2 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan 4 adet ezilmiş tane karabiber ½ kahve fincanı sirke 1 çorba kaşığı su 2 yumurta sarısı 1 su bardağı eriyip suyu alınmış tereyağı ¼ limon suyu az tuz 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz HAZIRLANIŞI Sirkeyi, karabiberi, soğanı küçük bir tencerede ağır ateşte yakmadan sirke az bir miktar kalıncaya kadar kaynatıp ateşten alın. İlk sıcaklığı geçince içine tuz, yumurta sarıları ve limon suyunu ilave edin. Çırpma teli ile devamlı karıştırarak ocak kapalıyken ocağın sıcak tarafında yumurtalar kabarıp koyulaşıncaya kadar karıştırın. Ilık hale gelince ılık tereyağını içine ip gibi akıtarak ve çırparak koyun. İçine kıyılmış maydanozu ilave edip servis yapın.
__________________
Eskidendi O .
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sebze yemekleri-corbalar-soslar ve dolmalar | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 135 | 02-15-2008 02:40 PM |