![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hüzne Tavsiyeler
Beni toprak gibi sar! Ey baygın benizli, Dökük derili lacivertliğiyle Gözlerimi iğrendiren hüzün Beni toprak gibi sar! Yağmuru güneşe mezar eyle! Akşam aralıkları ve meşe gölgelerinde Şemsiyesiz bir ruh gibi Islat kirpiklerimi Ey lanetli şatoların kekre havası Loş aydınlığı hüzün Yağmuru güneşe mezar eyle! Ez iğne yapraklı ağaçları! Kuşlar dallarında yeni gelmiş bahara Serenatlar sunarken Ey ellerimi serinliğiyle kirleten Ey yüzüme çiseler bırakan hüzün Ez iğne yapraklı ağaçları! Beni küstür beyaz elma çiçeklerine! Eklemli ayrılıklar sun hücrelerime Ve yıldır beni ıslak toprağın kokusundan Ey geri kalmış göktaşlarının Başıboş yıldızların deli değneği hüzün Beni küstür beyaz elma çiçeklerine! Karat *******imi kalın perdenle! Yıldızları, ayı, samanyolunu Uzak eyle eyleyebildiğince Ey kemiksi tatları Itır lezzetinde sunan hilebaz hüzün Karat *******imi kalın perdenle! Gel sesimi boğ dağ yamaçlarında! Nefessiz dualar sun yeşilliklere Derdi bal kıvamında yedir bana Ey dertleri derman Dermanı dert eyleyen riyakar hüzün Gel sesimi boğ dağ yamaçlarında! 2002 Şükrü Özmen |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|