![]() |
![]() |
#11 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1868
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() aRaRsAn....
Beni aramaya çikarsa düslerin Hüznün ruhuna çizdigi resimlerdeyim Gamsiz bir gecenin karanliginda degil Yüreginde kanayan kesimlerdeyim Aklina düserim hani olur da Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara Sevginin menfaate döndügü yerde Bir gönül yarasinin izinde ara Yikilmis umutlarin enkazindan geç Öksüz bir çocugun gözünde ara Agitlarin tüttügü evlere ugra Bir ananin bos kalmis dizinde ara Beni yildizlarda arama bosa Yüregini yasa bogan sizilardayim Dertlerinle bulursun beni basbasa Senin gibi karayazilardayim Sahte sevgileri tanimaz kalbim Beni seven gönüllerin ocaginda ara Menfaatle bakmasini bilmez gözlerim Beni gerçek dostluklarin kucaginda ara Mutlulugu anlatan sarkilarda degil Yarali yüreklerin agitlarinda ara Beni menfaat ve ihanetten uzakta Yagacak sevgi bulutlarinda ara Öyle senden çok uzaklarda degilim Görmesini bilen gözlerin bakisindayim Belki sana senden daha yakin bir yerde Çarpan kalbinin her atisindayim Aklina düserim hani olur da Beni sigmadigin duygularin içinde ara O kadar da kolay bulurum sanma Beni benim seni görebilecegim biçimde ara
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|