![]() |
![]() |
#11 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1868
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasret
Hasret Senden uzaktayım başka diyarda Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Mutluluk aramam başka bir yarda Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Gönen’i geçtim şimdi Manyas’tayım Hasretin derdiyle her gün hastayım El güler oynar sanki ben yastayım Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Bu ayrılık artık canıma yetti Üç haftada ömürden üç sene gitti Çoğu geçti amma sanma ki bitti Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Öyle bir hasret ki tarife gelmez Gurbete düşmeyen hasreti bilmez Boşuna bekleme ayrılık bitmez Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Her akşam ah çekip seni ararım Hayalinle hülyalara dalarım Hasretinden cayır cayır yanarım Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Senden ayrı yaşamayı neyleyim Bir name yaz meramını bileyim İstemezsen bu hasretle öleyim Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Sılaya kavuşmak her şeye değer Vuslatın zevkine biçilmez değer Sen de hasret yetti diyorsan eğer Ya sen gel sevdiğim ya ben geleyim Sadık ALTINKAYNAK Ağustos-1995 Sadık Altınkaynak
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|