![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaç gece yatağımda uykusuz,
Bir o yana bir bu yana dönüp durdum. Görmek için seni düşümde hayalimde, Duymak için sesini. Kaç kere ellerim uzandı telefona. Aşkı oyun bilirsin sen, aklıma geldi. Vazgeçtim ! Gezip durdum perişan halde, Kâh sahillerde, kâh cadde boylarında. Hayal kurup sen diye, Ağaçlara dağlara taşlara sarıldım. Elleri güldürecektim halime, İhanetin aklıma geldi. Vazgeçtim ! Kahırlardan başka ne vardı sanki verdiğin, Acılardan zevk alır hale getirmiştin. Yine de görmek için seni, Şeytana uyup, bir daha bozacaktım yeminimi. Vedalaşmadan gidişin aklıma geldi. Vazgeçtim ! Açıp ellerimi yalvardım Tanrıya Bir defacık tutmak için ellerini, Koklamak için saçlarını. Adaklar adayacaktım evliyalara, Umursamazlığın aklıma geldi. Vazgeçtim ! Paylaştığımızı sandığım güzel günler hatırına, Suçlu benmişim gibi, Af dileyecektim gözlerine bakıp. Her türlü cezana razı olacaktım. Boynumu büküp, bir daha gelecektim kapına. Başkasını sevdiğin aklıma geldi. Vazgeçtim !
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|