![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hüzün var
Bitmez gibi Gitmez gibi Her daim Yanlızlık şarkıları çalıyor Zaman tünelimde Aslında ipleri elimde hayatın Ben seviyorum yaşamak denen düzenbazı Ve sahip olduğum ne varsa Tüketiyorum dibine kadar Cennetten bahçelerim var Davet veriyorum sık sık Yinede Bilinçaltımın derinliklerinde Babamın tokadı.. Karşılıksız aşklarım.. Ve oğlum...... Ve ayrılıklarım.. Ve yanlız geçen ömrüm.. Küfe ağırlığındaydı Sırtımdaki hayat Ürettikçe çoğaldı Yediğim tekmeler Vay benim canım Vay benim ömrüm.... Sıfırlamışım çoğu kez Benden öte ben olmuşum Merkeze çıkmışım hırsımdan Kaç kez bayrak sallamışım Dağların zirvesinden Ve kanıyordu sırtımda Kırbaç yaraları Ve karıncaydı Yeryüzünde darbeciler Örselenmişim Ciddi ciddi Örselenmişim ben Bir kadeh şarap içmişsem Zaferin ardından Bir gece vakti Tan arkadaşken Kırbaç yaralarım değil En çok Gidenler ağır gelir canıma ve yenilgi gibidir yanlız kutlanmış zaferler Şimdi hayatı soruyorlar Ben onlara iyi geldikçe İçimde çalan Şarkıyı bilmiyorlar......
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|