![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#29 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tavuk Haşlama
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 40 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem 2 Adet havuç 2 Adet patates 2 Adet kuru soğan Yarım kilo tavuğun beyaz eti 1 Adet yumurta sarısı 1 Çorba kaşığı un 2 Çorba kaşığı tereyağı Yeterince su Tuz Hazırlanışı * Tavuğun beyaz etini, derisinden ayırın. * Bir hafta buzlukta bekletin. * Havucun, soğanın ve patatesin kabuklarını soyarak iri iri doğrayın. * Çözüldükten sonra iri parçalar halinde kestiğiniz tavuk etlerini ilk önce kızgın ayçiçek yağında soteleyin. * Tencereye aldığınız tereyağı ile birlikte havuç ve soğanı kavurun. * Yeterince su ilave ederek, kaynatın. * Soğan ve havuç kaynadıktan ve biraz pişmeye başladıktan sonra tavuk ve patatesleri ilave edin. * Tuzunu ayarlayın. * Ayrı bir kap içinde yumurta sarısını ve unu karıştırın. * Malzemelerin pişmesine yakın bu karışımı tencereye ekleyin. * Bir süre kaynattıktan sonra sıcak olarak servis yapın.
__________________
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurta Yemekleri | styla45 | Yemek Tarifleri | 33 | 04-30-2010 02:06 AM |
Sebze yemekleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:25 AM |
Et-tavuk-hindi ve balık yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 302 | 02-17-2008 11:25 PM |
Yumurta Yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 44 | 07-21-2007 09:09 AM |
Av yemekleri | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 01:27 PM |