![]() |
![]() |
#17 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 45558
İtibar Gücü: 1307
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 18 Mart Kedisi
Soğuk bir mart gecesinde doğmuşum ben, Anlattıkları kadarıyla... Sıcak bir aile ortamında... İlk defa 'merhaba' demişim, o gece Bu yalancı dünyaya... İlk defa yalanı sevmişim... Soğuk bir mart gecesinde, Çiftleşen kedilerin sesleri gelirmiş Kırık penceremden, Beşiğime dek.. İlk defa o mart kedilerinden öğrenmişim, Aşkın ne kadar ateşli olduğunu... Ve ilk defa, Onlardan öğrenmişim *******in değerini... Soguk bir mart gecesinde, İlk defa 'Küçüğüm' demişler bana... Sonra büyümüşüm o gece, Aşık olmuşum... Ağlıyormuşum... Anlamsızca bakmışım, daha sonra etrafıma... Anlamsız sorular sormuşum kendime Cevap vermemiş... Susmuşum... Soğuk bir mart gecesinde vermişler, Bana 'MURAT' adını... Mart'a kafiye olsun diyerek. İlk defa o gece tanışmışım kafiyelerle... Ve ilk şiirimi yazmışım o gece, Rüyalarımı süsleyen deniz kızının, Deniz gözlerine... İlk defa 'Seni Seviyorum' diyebilmişim... Soğuk bir mart gecesinde, Yıldızlarla arkadaş olmuşum Yüzlerini hiç göstermselerde... İlk defa kardan adam yapmışım, Sokağa çıkmaksızın... ilk defa o gece tanışmışım, Karbonmonoksit kokulu İstanbul *******iyle... İlk Çilingir Soframı Kurmuşum,Bir Kirli Sahiline... Ve ilk defa ağlamışım, sabahlara dek, Deniz gözlü, deniz kızını düşünerek... Soğuk bir mart gecesinde doğmuşum, Anlattıklarınca... Sıcak bir aile ortamında... Soğuk bir mart gecesinde çocuk olmuş, Soğuk bir mart gecesinde büyümüş, Ve soğuk bir mart gecesinde, Aşık olmuşum, delicesine... O gece binlerce kez ölmüş, Binlerce kez dirilmişim, yeniden... Tesadüf bu ya, Yine soğuk bir mart gecesinde Yazmışım, bu şiiri... Soğuk bir mart gecesine, Ve yalnızlığıma.... Ben Garip Bir, 18 Mart Kedisiymisim Aslında... Anasız, babasız, Dahası yapayalnızmışım, Soğuk bir bodrum katında... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|