![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12129
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar.
Kadin :"Iyi günler. Az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum. Lütfen özrümü kabul edin. Ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorum". Adam :"Hiç sorun degil. Cocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir vazoya çarpti ve o da kirildi" Kadin içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu kirilmis görür ve daha fazla üzülür. "Çok üzgünüm bunun da masrafini ödemek istiyorum" der. Adam :"Hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana" Kadin merakla :"Ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi. Nasil olur ?" Adam :"Hanımefendi ben bir cinim ve 100 bin yildir o vazoda hapis kalmistim. Cocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum. Dileyin benden ne dilerseniz." Kadin sevinçle : "Ayy ne desem. Güzel bir malikane istiyorum, hem de Paris'te." Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve :"Tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni evinize." "ya ikinci dileginiz ?" Kadin : "çok lüks kiyafetler istiyorum" Adam kisa bir telefon konusmasi daha yapar ve :"armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz hazir alabilirsiniz" der ve üçüncü istegi sorar. Kadin :"En degerli mücevherleri istiyorum" Adam yine bir telefon konusmasi sonrasi :"ok bvulgari ve tiffany'den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz" Kadin havalara uçmustur. Adam :"yalniz ben de birsey rica etsem sakincasi olur mu ?" Kadin merakla :"Nedir ?" Adam :"Biliyorsunuz 100 bin yildir bu vazodayim. Kac zamandir bir kadin yüzü görmedim. Acaba bir gece benimle olur musunuz ?" Kadin biraz düsündükten sonra :"Neden olmasin ?" der ve sabaha kadar birlikte olurlar... Sabah uyandiklarinda adam :"Güzel hanımefendi acaba kaç yasinda" diye sorar. Kadin :"32" Adam :"VAY BE BU YASTA HALA CINLERE INANIYOR MUSUNUZ ?" |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|