![]() |
![]() |
#11 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Fotoğraflarda Kalırız Yalnızca
Eğer sen istersen herşeyi yerli yerinde bırakıp Uzaklaşırız aşk için, fotoğraflarda kalırız yalnızca Eğer istersen tanıdık olmaktan vazgeçip Yabancı oluruz gittiğimiz yerlerde Elele dolaşan iki yabancı hemde..... Aşkı hoyratça yaşamayız biz Aksine seni benden ayırmadıkça Ben çok iyi davranırım aşka Ama eğer acısıyla sınarsa beni İşte buna dayanmam ve öc alırım ondan Sen yalnızca eşlik et bana hiçbir şey sormadan Beklentilerini göz ardı ederek Benimle yaşayabileceğin kadarına razı olarak Ve beni şaşırtacak kadar çok severek Sonra aşkın tadına varalım seninle Ama üstlerde kalmış, kalıplaşmış Ve pas tutmuş haline değil Derinliklerde kalmış ve çok az insanın Yaşadığı gizli güzelliğini yaşayalım Aşkın amacı yalnızca biz olalım Ve aşkın kalın kitabında unutulmayacak kadar Güzel olan aşklar arasında yerimizi alalım Hayat bizi biryerlerde unutsada Aşk hızıyla yetiştirsin bizi hayata Zaten ben sana böylesine aşıkken Aşktan da ayrılamam amacından da Eğer istersen aşkı da kurtarmış oluruz Onu bizde sonsuza dek birleştirerek Çünkü aşk alçalırken sevmeyi bilmeyenlerin kalplerinde Ben aşık oldum sana ve yüceldi aşk sayemizde..... Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|