![]() |
![]() |
#32 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Sendeyim Sevgili ***
Aşkın semalarında, firari sevdaların ağıtlarında sevgilinin yokluğuna kıvranırken ruhum üzüntüyü sarıp sarmalayan bir yolcuyum... Acılarımı harmanlayan şimal rüzgarları ne de çabuk sustu? hüzünlü yüreğimin üzerine hangi el mutluluğu inşa edecek? Dinle; Bu akşam düşte Şahmaran gece destansı aşklara vuruyor yüzünü hilalin yarı loş ışığıyla uykusuzluk; uzuyor, düşüyor, sağır, dilsiz ama nabzı atan mısralara… Şahikalarda asılı kalan duygular ses veriyor düşüncelere; ve Sûru üflemeye hazır İsrafil’ in sabrına aşina ya yürekler aynı nizamla... Sendeyim sevgili Yüreğim göz yaşlarımı kristalleştirerek, Belkıs‘a hazırlanan tahttan daha görkemli bir taht hazırladı, zaman perdesini çektiğinde ben, sendeyim sevgili... Ayrılığın katmer katmer beslediği sevdanın; dudaklarından bir kıvılcım düşerken Kays’ın kalbine, tek bir kıvılcımla, aşkına kül olan Kays’ın gönül gözlerine tecelli eden o nazlı yarin, Leyla’nın da yüreğinde çalkalanan hasret duası ile ben, sendeyim sevgili... Melaikelerin şeffaf kanatlarında ölümsüz aşkların vaveylası, sonsuzlukta yankılanırken tuttuğum eller, sabrın huşulu raksıyla güvene hicret ettirdi ya ben, sendeyim sevgili... Bir yediverenin mevsimlerde bereketi bir de sevgilinin o emsalsiz hayali sır olup yerleşti ta içime.. Kimsesizliğe soyunmuş Alplerin güzelliğine göz kırpan tan vakti, sahipsiz umutlarla kalbe doğarken; erişilmez aşkların yıldızı Zühre’nin derin iç çekişleriyle ben, sendeyim sevgili... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|