![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni kalbinle ara..
Ben karanlıkların dostu! Sana el uzatıyorum İster tut elimden, İstersen korkup kaç benden Ben karanlıkların dostu! Beni arayıp durma deliler gibi.. Zira ben yanıbaşındayım O fani gözlerin,ölümcül bakışlarınla.. Beni ebedi ruhunun derinliklerinde, böyle görebileceğinimi sanıyorsun. Beni gündüz ışığıyla değil, karanlıkların güneşiyle gör. Beni; parmaklarını gezdirip, cisimlerde arama Sevgi basamaklarından gözü kapalı tırman ve; Beni ruhunun boşluğunda,.. ..seni bakar kör eden sevginle ara. Unutma ki! seni kalbimde yaşatıyorum Unutma ki her an seni düşünüyor. Hasret ve yalnızlık kokan dünyamda, seni anıyorum. Gel sevgilim! Kavuştur kirpiklerini birbirine, gevşet bütün bedenindeki tüm gerginlikleri. Salıver söğüt yaprağı gibi saçlarını, meltem rüzgarlarına, Derin bir nefes alki beni... bütün bedeninde hissedebilesin. Ne olur tut ellerimi artık Arama beni herhangi birşeye tutulmuş gibi anlamsızca Beni,Bütün anlamlı şarkılarda, manalı sözcüklerdeki en güzel duygularda... ..bul. Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|