![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler
Haberlere bakarken birden şok oldum Haini köşkte görünce kalpten vuruldum Acılar içinde yandım kıvrandım durdum Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Ekrana baktıkça karardı millet benim içim Bu manzarayı kaldırmaya yetmiyor güçüm Şehit anasına,babasına bu en büyük zulüm Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Bunlar değil mi? milletime bomba atanlar Bunlar değil mi? isyan edip dağda gezenler Bunlar değil mi? askere tuzak kurup vuranlar Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Daha dün Güngören’de katliam yapmadılar mı? Amerikan elçiliğinin önünde polisi vurmadı mı? Bu kadın Türk devletini yıkmaktan yatmadı mı? Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Soruyorum vatanın evlatları onunla nasıl oturdunuz Haramdır size bu milletin yemeğini onunla yediniz Bu milletin helal olan lokmasına haram kattınız Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Artık bu hainlerle anlamadım niçin mücadele ederiz Niçin bu fakır milletinin parasını kurşun alıp atarız. Huzuru mahşerde şehitlerin hakkını nasıl veririz Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Bu hainler sizin evladınızı inşallah tuzak kurup vursalar Allah’tan dileğim bu hainler sizinde yüreğinizi yaksalar Şehit anası babası yakını karşısına alıp yemek yedirseler Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Halil ÇOLAK 06.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|