![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Bana
Gecenin karanlığında Adını yazdım yıldızlara Sabah olmasın diye Dualar ettim Bir gün gel bana diye Kendimden vazgeçtim Ismarlama sevgiler istemedim Tek seni diledim Seni öyle sevdim ki Adını dilime şarkı yaptım Sürekli söyledim Sen Canım sen Benim bir tanemsin Sevgi sözcüklerini Kalbime işledim Kilitledim kapılarını Kimseye göstermedim Resimlerini mesajlarını Silmedim ezberledim Kaşın ne renk Gözün ne renk Unutmadım Sürekli yineledim Belki bir gün dönersin Beni bulursun diye Hep bekledim Sevgimi günlere ekledim Bebeğim Birgün gelirsin diye Seni sevmekten Hiç vazgeçmedim Kapalıydı telefonun Aramaya devam ettim Bıkmadan usanmadan Sesini duymak istedim Görmeyi diledim Sensiz olmuyor Hala bekliyorum Gel bebeğim gel Gelmesende Bir haber gönder Seni çok özledim Biliyorsun Dayanamam sensiz Yaşayamam ki Biliyorum sende Kıyamazsın bana Göz yaşlarıma Söyle seni götüren Kuşlara Bir haber versinler Ne olur bana Aylar geçti Yollarını gözledim Seni acayip özledim Bir gün olsun Gel bana Rüyalarıma Yüzünü unutmadan Ne olur gel ama İnan varoldukça Ben bu dünya da Kimseyi sevmem Sen gibi Bir daha... Nuran Kara
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|